lunch boot Amsterdam

VERJAARDAG VIEREN OP EEN BOOT IN AMSTERDAM

Een verjaardag moet natuurlijk groots gevierd worden! Als je op zoek bent naar een unieke locatie voor het vieren van je verjaardag, is een boot perfect. Samen met familie en vrienden kun je genieten van hapjes en drankjes terwijl jullie over de Amsterdamse grachten varen. Wat gezellige muziek op de achtergrond en het is al snel een feestje. Zie je dit al helemaal voor je? Bij ons kun je het hele jaar door een boot huren. Je bepaalt zelf je vaarroute, hapjes, drankjes én jouw gasten. Het wordt sowieso een feestje als je je verjaardag gaat vieren in Amsterdam.

 

BOOT HUREN IN AMSTERDAM VOOR JE VERJAARDAG

Wilt u uw verjaardag vieren op een boot in Amsterdam? Huur een van onze historische schepen die geschikt zijn voor groepen van 10 tot 250 personen. Een heerlijke walking dinner of een gezellige BBQ tijdens een mooie zomeravond. Een lunch, borrel of misschien wel combineren met een uitstapje met een leuk restaurant in Amsterdam. Alles is mogelijk!

Overtuigd dat jij je verjaardag op een boot wilt vieren? Dit kan natuurlijk het hele jaar door. Het hele jaar door kun je namelijk genieten van de Amsterdamse grachten. In de zomer kun je lekker wat cocktails en tapas hapjes voorbereiden, terwijl je in de winter erwtensoep en glühwein meeneemt. In de periode november tot en met januari vindt ook het Amsterdam Light Festival plaats. Het perfecte evenement om je verjaardag te vieren. In de zomer raden we ook aan om je verjaardag tijdens de Gay Pride te vieren.

 

Aagje Deken BBQ 10 personen

De ideale plek voor een borrel, feestje of verjaardag op de Amsterdamse grachten

Onze historische schepen zijn ideaal geschikt voor een borrel, feestje, receptie of verjaardag op de boot in Amsterdam. De schepen zijn overdekt en verwarmd zodat er het hele jaar door op het water gefeest kan worden. Een onvergetelijke boottocht in Amsterdam voor een betaalbare prijs!

De boten zijn ideaal voor groepsactiviteiten in Amsterdam! De boot is in op meerdere manieren in te delen, voor zowel feest als diner. Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

 

Wat kunt u van Rederij Mokum verwachten

boot huren in Amsterdam

TIPS VOOR JE VERJAARDAG VIEREN OP EEN BOOT

Ben je klaar om de voorbereidingen te treffen? Dan geven we je graag nog een aantal tips!

  1. Bij een verjaardag horen lekkere hapjes én natuurlijk verjaardagstaart..........
  2. ....
  3. Vergeet ook de muziek niet! Houd er wel rekening mee dat er in de binnenstad van Amsterdam geen versterkte muziek gedraaid mag worden. Muziek afspelen via een laptop, dus zonder versterking van speakers mag wel, dus vergeet niet om een gezellige afspeellijst voor te bereiden.

ETEN EN DRINKEN AAN BOORD

Aan boord van de schepen van Rederij Mokum kunt u ook zelf uw catering verzorgen. Op deze wijze kunt u de vaartocht een eigen karakter geven. Wat dacht u van een leuke zelfgebakken verjaardagstaart? Zelfgemaakte soep of een heerlijke quiche aan boord? U kunt ook uw eigen wijnproeverij aan boord organiseren. Hebt u een vriend of vriendin die zich graag uitleeft in de keuken? Dan is dit zijn of haar (en uw!) kans.

 

boot huren in Amsterdam

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over onze boten of arrangementen? Heeft u vragen over de beschikbaarheid en prijzen, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul het formulier in en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht.

Optioneel:
Onze vaartochten starten vanaf onze thuishaven City Marina IJdock / Hotel Roomate Aitana tenzij anders aangegeven
(5 min lopen vanaf Amsterdam centraal)Uw gegevens

Dhr.Mevr.

* Vul in ieder geval de velden met een * in. Zo kunnen we u goed en snel helpen.

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen en evenementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

 

HOE WERKT EEN AANVRAAG?

Laat uw gegevens achter
Binnen 24 uur ontvangt u een voorstel
Extra wensen zijn altijd mogelijk

 

boot huren amsterdam rederij mokum

Email: info@rederijmokum.nl
Telefoon: 020 210 15 45
Contactformulier: Contact

U kunt ons ook een Whatsapp sturen

boot huren Amsterdam Whatsapp Rederij Mokum

Bekijk hier onze privacyverklaring

boot huren in Amsterdam

 

verjaardag 3

boot huren in Amsterdam

Verrjaardag op een boot in Amsterdam!