Bedrijfsuitje of zakendiner in Amsterdam

OP ZOEK NAAR EEN LEUKE LOCATIE IN AMSTERDAM
VOOR EEN BEDRIJFSUITJE?
kleine gele lijn

Heerlijk varen en eten met collega's en zakenrelaties?

Bent u op zoek naar een originele en leuke locatie voor de bedrijfsuitje in Amsterdam? Boek dan één van onze leuke arrangementen op een van de schepen van Rederij Mokum. Heerlijk varen en eten met collega's en zakenrelaties.

Heerlijk borrelen aan boord van onze mooie salonboten

Rederij Mokum introduceert vanaf 1 juni het bedrijfsuitje op het water in Amsterdam. Varen en borrelen aan boord van één van onze gezellige schepen. Wij regelen het schip, de drank en de borrel…u de gezelligheid. Bij ons geen ingewikkelde offertes maar gewoon een prijs per persoon inclusief alles!

vrijdagmiddag borrelboot Amsterdam

  • Rondvaart van 2 uur door de Amsterdamse grachten
  • Voldoende drank(bier, goede! wijnen, fris en spa)
  • Een prachtig borrelgarnituur op tafel (voor carnivoren en vegetariërs)
  • Een fijne playlist aan!

 

Onze salonboten varen met mooi weer helemaal open. Met slecht weer doen we de kap dicht. De verwarming gaat aan en de borrel gaat gewoon door!

  • Op- en afstappen Roommate Aitana(thuishaven) 5 minuten lopen vanaf CS. Opstappen op een andere plaats dan de haven: toeslag binnen de grachten € 50,-, buiten de grachten € 100,-.
  • Uw reservering is pas definitief nadat wij deze hebben bevestigd en nadat u een aanbetaling heeft gedaan. Daarvoor bent u nog volledig vrij.
  • Speciale wensen: zoals afwijkende op- en afstaptijden? Geeft dat aan ons door zodat we daar rekening mee kunnen houden

gele-lijn

Dit arrangement is goed te combineren met het vergaderen op het water arrangement

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren? Boek dan een vergaderarrangement op een van de schepen van Rederij Mokum. De ideale locatie voor een effectieve vergadering, brainstorm, productpresentatie of meeting met potentiële klanten.

Effectief vergaderen aan boord van onze mooie salonboten.
Leuker kunnen we het niet maken!

gele-lijn

Informatie aanvragen

Wilt u andere hapjes? Speciale wensen zoals bijvoorbeeld Champagne of Gin Tonic. Neem contact met ons op met uw wensen en wij kunnen het regelen.

Bellen kan ook!
020 210 15 45

gele-lijn

ONLINE PRIJSBEREKENING

U kunt zelf een prijsbereking maken door het arrangement en aantal personen te kiezen. Er zijn geen verborgen kosten.

BEREKEN UW PRIJS
EXTRA

Onze vaartochten starten vanaf onze thuishaven City Marina IJdock / Hotel Roomate Aitana tenzij anders aangegeven. (5 min lopen vanaf Amsterdam centraal)

De online prijsberekening is geheel vrijblijvend. Indien u tevreden bent met de prijsberekening vul dan onderstaande contactgegevens in. U maakt hiermee nog geen reservering. Wel kijken wij of er een schip beschikbaar is zodat u niet voor een teleurstelling komt te staan. Wij nemen contact met u op.

Totaal incl. BTW

gele-lijn

Score van bezoekers: 5

ONZE ARRANGEMENTEN

U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon betaalt. Alle prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting. Er zijn geen verborgen kosten!