Bedrijfsuitje in Amsterdam | Varen en eten met collega's en zakenrelaties

Een bedrijfsuitje in Amsterdam

U bent gevraagd om een bedrijfsuitje in Amsterdam te organiseren. Wat dacht u van heerlijk varen en eten met collega’s op de Amsterdamse grachten? Rederij Mokum helpt u graag met het organiseren van uw feestje.

Bij ons geen ingewikkelde offertes maar gewoon een prijs per persoon inclusief alles! Wij regelen het schip, de borrel en de hapjes…u de gezelligheid.

Bedrijfsuitje, evenement, feestje, vergadering of familie-uitje in Amsterdam?

De organisatie van een bedrijfsuitje, afdelingsuitje, marketing-event of een verjaardag voor uw geliefde. Voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. Wij hebben hier dagelijks mee te maken. Steeds vaker worden wij, als locals, gevraagd naast een vaartocht ook een leuk restaurant, een speciale gids of entertainment te regelen.

De afgelopen twee jaar hebben we een groot netwerk van gelijkgestemden om ons heen opgebouwd. Energieke en fantasierijke ondernemers die, net als wij, bereid zijn een stapje extra te zetten om van een feestje een succes te maken. Dit netwerk stellen wij graag ter uw beschikking.

Wij werken met deze partners al jaren samen. U krijgt, zonder de uitgebreide zoektocht, betrouwbare partners in huis. Inmiddels durven wij te zeggen dat wij ‘de ingrediënten voor een succesvol feestje’ wel kennen.

Rederij Mokum biedt de volgende mogelijkheden:

Bedrijfsuitje in Amsterdam | Varen en eten met collega's en zakenrelaties

Bedrijfsuitje laten Organiseren

U bent gevraagd om iets te organiseren. Maar het ontbreekt u aan tijd om organisatie efficiënt op te pakken. Wij nemen deze verantwoordelijkheid graag van u over. Creatie, budgettering en planning: wij doen het werk…

Lees meer

Bedrijfsuitje in Amsterdam | Varen en eten met collega's en zakenrelaties

Bedrijfsuitje samen Organiseren

U wilt een leuk evenement organiseren maar zoekt een creatief team om mee te sparren. Wij delen graag onze ervaring en creatieve kennis met u. Bel, mail of app ons met uw idee en wij vullen uw concept graag aan…

Lees meer

Bedrijfsuitje in Amsterdam | Varen en eten met collega's en zakenrelaties

Bedrijfsuitje zelf organiseren

U hebt inspiratie voor een event, een goed idee over dagindeling maar u zoekt nog een spannende locatie of vervoer. Wij helpen u graag met de invulling. U blijft in controle en u verantwoordelijk voor het eindresultaat…

Lees meer

Bedrijfsuitje in Amsterdam | Varen en eten met collega's en zakenrelaties

Uw bedrijfsuitje laten organiseren

U bent gevraagd om een bedrijfsuitje te organiseren. Maar het ontbreekt u aan tijd om de organisatie efficiënt op te pakken.

Wij nemen deze verantwoordelijkheid graag van u over. Creatie, budgettering en planning: onze zorg. Gaat u lekker achterover zitten en laat ons het werk doen!

Feestje bouwen klinkt eenvoudig. Maar de som van de details bepaalt het resultaat. Een inspirerende locatie, een originele cateraar en de juiste vorm van vervoer. Allemaal belangrijk. De juiste partners maken de klus een stuk eenvoudiger.

Wij hebben de partners die van uw event, bedrijfsuitjes of afdelingsuitje een succes kunnen maken, Onze partners weten dat ze net even een tandje bij moeten zetten om uw feestje speciaal te maken.

Hoe werken wij:

We gaan samen om de tafel om uw ideeën te bespreken. Wij komen daarna met een eerste conceptvoorstel. Als het goed is sluit dit al redelijk aan bij uw ideeën.

Beetje fijn slijpen en het definitieve concept is een feit. Wij maken de planning/draaiboek. U kunt gerust achterover gaan zitten en genieten.

Bel ons voor meer informatie en inspirerende ideeën.

Voorbeeld voor een bedrijfsuitje dat wij voor u kunnen organiseren

 • U arriveert met uw gasten met de bus bij onze afvaartlocatie
 • U wordt aan boord ontvangen met een feestelijk glaasje prosecco
 • Wij brengen u naar een café aan de Amsterdamse grachten voor een pub quiz
 • Na de pub quiz pikken we jullie op voor twee uur durende BBQ-tocht door de grachten van Amsterdam
Bedrijfsuitje in Amsterdam | Varen en eten met collega's en zakenrelaties

Uw bedrijfsuitje samen organiseren

U wilt een leuk bedrijfsuitje of afdelingsuitje in Amsterdam organiseren maar zoekt een creatief team om mee te sparren. Wij delen graag onze ervaring en creatieve kennis met u.

U bent uitverkoren om een surpriseparty voor een collega te organiseren. U hebt een aantal leuke ingevingen maar de samenhang in concept en planning ontbreekt (nog). Wij kunnen u helpen om uw bedrijfsuitje, productpresentatie, surpriseparty of dealer-event in en om Amsterdam verder vorm te geven.

Het eerste gesprek gebruiken we om te brainstormen. Geen uitgesproken meningen maar het spuien van ideeën. Aan het eind van dit gesprek hebben we de eerste opzet voor uw feestje klaar. Dit kan ook telefonisch

Na onze eerste gesprek structureren wij de plannen en komen met een eerste concept voor u feest. Tijd voor u om gaten te schieten zodat we aan de hand van uw commentaar het plan kunnen perfectioneren.

Nog steeds alle tijd voor aanpassingen en wijzigingen.

We verdelen de taken en het feest kan beginnen.

Voorbeeld bedrijfsuitje wat we samen kunnen organiseren…

 • U en uw gasten komen aan bij het Centraal Station
 • U wordt door een van de schepen van Rederij Mokum opgepikt bij het C.S. Aan boord zorgen wij voor een inspirerende goochelaar
 • Wij brengen u en uw collega’s naar een Escape Room aan het water
 • Na een uur pikken we u weer op voor een vaartocht door de grachten
 • Aan boord zorgen wij voor een aangeklede borrel met borrelhap
 • U en uw collega’s worden weer afgezet bij het Centraal Station
Bedrijfsuitje in Amsterdam | Varen en eten met collega's en zakenrelaties

Uw bedrijfsuitje zelf organiseren

Wilt u een bedrijfsfeestje organiseren en heeft u een uitgedacht plan? Maar zoekt u een adembenemende locatie, extra creativiteit en de beste faciliteiten? Wij hebben veel in huis en kunnen de rest regelen. Rederij Mokum biedt allerlei creatieve mogelijkheden en tot onze faciliteiten behoren o.a. catering, technische ondersteuning en stylingadvies.

U hebt inspiratie voor een event, een goed idee over dagindeling maar u zoekt nog een spannende locatie of vervoer. Wij helpen u graag met de invulling. U blijft in controle en u blijft verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Wij helpen u met aanvullende tips en ideeën….

Het organiseren van een bedrijfsuitje, afdelingsuitje, productpresentatie of verjaardag kan reuze inspirerend zijn. Uw vrienden en/of collega’s zullen de dag niet snel vergeten.

Voorbeeld van een bedrijfsuitje wat u zelf organiseert

Een van uw kennissen heeft een cateringbedrijf, u bent misschien bekend met restaurants in Amsterdam en omgeving. Misschien heeft u een muzikant in de familie. Een feestje is geboren. Rederij Mokum helpt u graag met een gezellige borreltocht, een transfer tussen verschillende locaties of als locatie voor een varend diner.

Wat is leuker dan zelf een evenement(je), bedrijfsuitje of verjaardag organiseren? Misschien met behulp van een eenvoudig draaiboek of gewoon een kladje.

 • U en uw gasten verzamelen bij een restaurant voor een kop koffie.
 • Tijd voor een leuke rondwandeling door Amsterdam onder leiding van een gids
 • Transfer per boot naar Hermitage. Aan boord een leuke Amsterdamse accordeonist
 • Bezoek aan Hermitage
 • Transfer per boot naar een restaurant van uw keuze

Hulp nodig bij de organisatie van uw bedrijfsuitje? Geen enkel probleem. Vraag het ons en maak gebruik van ons bestand met ervaren partners. Wij helpen u graag verder. Neem dan contact op met Dick of Vienna van Rederij Mokum.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Stel uw vraag en wij denken met u mee. Wilt u meer weten over onze boten of arrangementen? Heeft u vragen over de beschikbaarheid en prijzen, of wilt u een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Starttijd vaartocht:
:

Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht. Bekijk hier onze privacyverklaring.