All inclusive arrangementen - boot huren Amsterdam

ONZE ARRANGEMENTEN
kleine gele lijn

U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement.
Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon*  betaalt.

* Alle prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting. Er zijn geen verborgen kosten!

Vergaderen op het water

VERGADEREN OP HET WATER

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

€ 39,50 p/p

 

Vrijdagmiddag borrel - vrijmibo

VRIJDAGMIDDAG BORREL - VRIJMIBO

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde happen van Slagerij Meneer van Dalen(ook vega). 

 42,50 p/p

 

Do It Yourself

DO IT YOURSELF

Twee uur durende tocht waarbij u zelf de hapjes en de drankjes mag verzorgen. Wij regelen de boot en de schipper, u regelt de drank, catering en de gezelligheid.

€ 450,- per boot

 

amsterdamse borreltocht

AMSTERDAMSE BORRELBOOT

De enige echte Amsterdamse Borrelboot. Gedurende twee uur vaart u, onder genot van Amsterdamse happen en drankjes, door het hart van de stad.

 42,50 p/p

 

Dikke boterhommen lunch

DIKKE BOTERHAMMEN LUNCH

Voor onze lunchgasten serveren wij diagonaal doorgesneden biologisch bruin oerbrood met luxe vlees- en kaassoorten en garnering.

 44,50 p/p

 

Borrel met shared tapas

BORREL MET SHARED TAPAS

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een originele boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris. 

€ 47,50 p/p

 

BBQ op het water

BBQ MEDIUM

De gezelligste BBQ boot van Amsterdam. Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen. 

€ 57,50 p/p

 

Amsterdam BBQ XL

BBQ XL

De gezelligste BBQ boot van Amsterdam. Twee uur door de Amsterdamse grachten varen en ondertussen BBQ-en (600 gram vlees p.p.) Onbeperkte bier, wijnen en fris.

€ 72,50 p/p

 

Baskische Pintxos tapas diner

BASKISCHE PINXTOS EN TAPAS

Twee uur varen door de Amsterdamse grachten. Tijdens de tocht heeft u de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment Pinxtos en Tapas. Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

 64,50 p/p

 

Gin Tonic citrus varen boottocht Amsterdam


Nog vragen of speciale wensen?

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een running Dinner? Een running is een etentje waarbij je elke gang in een andere restaurant nuttigt en je per boot wordt vervoerd naar de verschillende restaurants.

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Neem contact met ons op via 020 210 15 14 of mail

 

 

Bereken je prijs online bij Rederij Mokum.

U kunt zelf een prijsbereking maken door het arrangement en aantal personen te kiezen. Er zijn geen verborgen kosten.

BEREKEN UW PRIJS
EXTRA

Onze vaartochten starten vanaf onze thuishaven City Marina IJdock / Hotel Roomate Aitana tenzij anders aangegeven. (5 min lopen vanaf Amsterdam centraal)

De online prijsberekening is geheel vrijblijvend. Indien u tevreden bent met de prijsberekening vul dan onderstaande contactgegevens in. U maakt hiermee nog geen reservering. Wel kijken wij of er een schip beschikbaar is zodat u niet voor een teleurstelling komt te staan. Wij nemen contact met u op.

Totaal incl. BTW
Bellen kan ook!
06-53392510

Gele lijn

ONZE BOTEN

Rederij Mokum beschikt over Oudhollandse salonboten en trekschuiten met een historie van meer dan 100 jaar oud.