All inclusive arrangementen - boot huren Amsterdam

ONZE ARRANGEMENTEN
kleine gele lijn

U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement.
Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon*  betaalt.

* Onze prijzen zijn op basis van een minimum groepsgrootte vanaf 15 gasten. Wij verzorgen ook arrangementen voor minder gasten. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon hoger wordt. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Er zijn geen verborgen kosten!

Vergaderen op het water

VERGADEREN OP HET WATER

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex  btw

 

Vrijdagmiddag borrel - vrijmibo

VRIJDAGMIDDAG BORREL - VRIJMIBO

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

Vanaf € 52,50 p/p ex btw

 

WALKING DINNER

Twee uur en een half uur durende tocht waarbij u een 8 gangen geserveerd krijgt op kleine bordjes met onbeperkt drank en het eten wordt LIVE aan boord bereidt.

Vanaf € 109,50 p/p ex btw

(min 20 personen)

amsterdamse borreltocht

AMSTERDAMSE BORRELBOOT

De enige echte Amsterdamse Borrelboot. Gedurende twee uur vaart u, onder genot van Amsterdamse happen en drankjes, door het hart van de stad.

Vanaf € 52,50 p/p ex btw

 

ontbijtboot amsterdam

ONTBIJTBOOT AMSTERDAM

Rederij Mokum biedt vanaf vandaag de mogelijkheid om te ontbijten op de grachten. Met een heerlijk kopje koffie en een uitgebreid ontbijt kunt u de stad tot leven zien komen

Vanaf € 52,50 p/p ex btw

 

Dikke boterhommen lunch

LUNCH BOOT AMSTERDAM

Trakteer uw gasten op een heerlijke lunch tijdens een vaartocht in Amsterdam.  Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunch.

Vanaf € 52,50 p/p ex btw

 

Borrel met shared tapas

BORREL MET SHARED TAPAS

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een originele boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex btw

 

 

BBQ op het water

BBQ MEDIUM  (TIP: Meest geboekt)

De gezelligste BBQ boot van Amsterdam. Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen. 

Vanaf € 62,50 p/p ex btw

(Prijs exclusief barbecue chef)

 

Amsterdam BBQ XL

BBQ XL

De gezelligste BBQ boot van Amsterdam. Twee uur door de Amsterdamse grachten varen en ondertussen BBQ-en (600 gram vlees p.p.) Onbeperkte bier, wijnen en fris.

Vanaf € 75,- p/p ex btw

(Prijs exclusief barbecue chef)

 

Baskische Pintxos tapas diner

BASKISCHE PINXTOS EN TAPAS

Twee uur varen door de Amsterdamse grachten. Tijdens de tocht heeft u de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment Pinxtos en Tapas. Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

Vanaf € 67,50 p/p ex btw

 

Amsterdam DInner Cruise

AMSTERDAM DINNER CRUISE

Tijdens de dinner cruise varen wij u door de prachtig verlichte grachten van Amsterdam. Terwijl u van de stad geniet, serveren wij aan boord de heerlijkste gerechten.

Vanaf € 99,50 p/p ex btw

 

La rive running dinner

RUNNING DINNER

Het Running Diner Amsterdam combineert een rondvaart in een comfortabele salonboot met culinaire hoogstandjes van Amsterdamse restaurants.

Vanaf € 149,50 p/p ex btw

 

Gin Tonic citrus varen boottocht Amsterdam

NOG VRAGEN OF SPECIALE WENSEN

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een Gin tonic cruise of Sushi arrangement?  Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten.

Neem contact met ons op via 020 210 15 14 of mail

 

 

 

Gele lijn

onze boten

25 PERSOONS SALONBOOT AAGJE DEKEN

Deze salonboot 100% elektrisch en daardoor fluisterstil. Bij mooi weer kan de kap volledig worden opgerold. Bij minder goed weer gaat de kap weer dicht en kan de verwarming aan....Lees meer

Trekschuit Theo Kok 32 PERSOONS SALONBOOT THEO KOK

De Theo Kok is een romantische salonboot waarmee u heerlijk de Amsterdamse grachten kunt verkennen. Met de tafels uitgeklapt kunt u genieten van een heerlijk diner.....Lees meer

Trekschuit Stella Maris 36 PERSOONS SALONBOOT STELLA MARIS

De Stella Maris is een historische maar volledig gemoderniseerde salonboot. Wilt u een gezellige verjaardag vieren of uw buitenlandse gasten verwennen? Dan is de Stella Maris een goede keuze.....Lees meer

mokummer trekschuit 40 PERSOONS MOKUMER TREKSCHUIT

Deze trekschuit is van oorsprong een passagiersschip vaart nu elektrisch. De beide zijden van de ruime 40-persoons trekschuit kunnen open zodat u met goed weer heerlijk kunt genieten....Lees meer

60 persoon Mokummer trekschuit 60 PERSOONS MOKUMER TREKSCHUIT

De 60-persoons trekschuit (bouwjaar 1890) is van oorsprong een passagiersschip. De beide zijden van de ruime schuit evenals het dak kunnen open voor een zomerse tocht door de Amsterdamse grachten....Lees meer

grote citytender te huur GROTERE SCHEPEN OP VERZOEK MOGELIJK

Buiten onze historische schepen heeft Rederij Mokum ook moderne grotere schepen waarmee ze rondvaarten kunnen verzorgen. Van een 60 persoons Citytender tot aan een partyschip van 175 personen. Combineren is ook altijd mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden