All inclusive arrangementen - boot huren Amsterdam

ONZE ARRANGEMENTEN
kleine gele lijn

U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement.
Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon*  betaalt.

* Onze prijzen zijn op basis van een minimum groepsgrootte vanaf 15 gasten. Wij verzorgen ook arrangementen voor minder gasten. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon hoger wordt. Alle prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting. Er zijn geen verborgen kosten!

Vergaderen op het water

VERGADEREN OP HET WATER

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

€ 42,50 p/p

Vrijdagmiddag borrel - vrijmibo

VRIJDAGMIDDAG BORREL - VRIJMIBO

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

57,50 p/p

 

Do It Yourself

DO IT YOURSELF

Twee uur durende tocht waarbij u zelf de hapjes en de drankjes mag verzorgen. Wij regelen de boot en de schipper, u regelt de drank, catering en de gezelligheid.

€ 525,- per boot

(max 25 personen)

amsterdamse borreltocht

AMSTERDAMSE BORRELBOOT

De enige echte Amsterdamse Borrelboot. Gedurende twee uur vaart u, onder genot van Amsterdamse happen en drankjes, door het hart van de stad.

57,50 p/p

 

ontbijtboot amsterdam

ONTBIJTBOOT AMSTERDAM

Rederij Mokum biedt vanaf vandaag de mogelijkheid om te ontbijten op de grachten. Met een heerlijk kopje koffie en een uitgebreid ontbijt kunt u de stad tot leven zien komen

57,50 p/p

 

Dikke boterhommen lunch

LUNCH BOOT AMSTERDAM

Trakteer uw gasten op een heerlijke lunch tijdens een vaartocht in Amsterdam.  Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunch.

57,50 p/p

 

Borrel met shared tapas

BORREL MET SHARED TAPAS

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een originele boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

€ 57,50 p/p

 

 

BBQ op het water

BBQ MEDIUM  (TIP: Meest geboekt)

De gezelligste BBQ boot van Amsterdam. Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen. 

€ 67,50 p/p

(Prijs exclusief barbecue chef)

 

Amsterdam BBQ XL

BBQ XL

De gezelligste BBQ boot van Amsterdam. Twee uur door de Amsterdamse grachten varen en ondertussen BBQ-en (600 gram vlees p.p.) Onbeperkte bier, wijnen en fris.

€ 74,50 p/p

(Prijs exclusief barbecue chef)

 

Baskische Pintxos tapas diner

BASKISCHE PINXTOS EN TAPAS

Twee uur varen door de Amsterdamse grachten. Tijdens de tocht heeft u de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment Pinxtos en Tapas. Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

74,50 p/p

 

Amsterdam DInner Cruise

AMSTERDAM DINNER CRUISE

Tijdens de dinner cruise varen wij u door de prachtig verlichte grachten van Amsterdam. Terwijl u van de stad geniet, serveren wij aan boord de heerlijkste gerechten.

Vanaf € 109,50 p/p

 

La rive running dinner

RUNNING DINNER

Het Running Diner Amsterdam combineert een rondvaart in een comfortabele salonboot met culinaire hoogstandjes van Amsterdamse restaurants.

167,50 p/p

 

Gin Tonic citrus varen boottocht Amsterdam

NOG VRAGEN OF SPECIALE WENSEN

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een Gin tonic cruise of Sushi arrangement?  Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten.

Neem contact met ons op via 020 210 15 14 of mail

 

 

 

Gele lijn

onze boten

25 PERSOONS SALONBOOT AAGJE DEKEN

Deze salonboot 100% elektrisch en daardoor fluisterstil. Bij mooi weer kan de kap volledig worden opgerold. Bij minder goed weer gaat de kap weer dicht en kan de verwarming aan....Lees meer

Trekschuit Theo Kok32 PERSOONS SALONBOOT THEO KOK

De Theo Kok is een romantische salonboot waarmee u heerlijk de Amsterdamse grachten kunt verkennen. Met de tafels uitgeklapt kunt u genieten van een heerlijk diner.....Lees meer

Trekschuit Stella Maris36 PERSOONS SALONBOOT STELLA MARIS

De Stella Maris is een historische maar volledig gemoderniseerde salonboot. Wilt u een gezellige verjaardag vieren of uw buitenlandse gasten verwennen? Dan is de Stella Maris een goede keuze.....Lees meer

mokummer trekschuit40 PERSOONS MOKUMER TREKSCHUIT

Deze trekschuit is van oorsprong een passagiersschip vaart nu elektrisch. De beide zijden van de ruime 40-persoons trekschuit kunnen open zodat u met goed weer heerlijk kunt genieten....Lees meer

60 persoon Mokummer trekschuit60 PERSOONS MOKUMER TREKSCHUIT

De 60-persoons trekschuit (bouwjaar 1890) is van oorsprong een passagiersschip. De beide zijden van de ruime schuit evenals het dak kunnen open voor een zomerse tocht door de Amsterdamse grachten....Lees meer

grote citytender te huurGROTERE SCHEPEN OP VERZOEK MOGELIJK

Buiten onze historische schepen heeft Rederij Mokum ook moderne grotere schepen waarmee ze rondvaarten kunnen verzorgen. Van een 60 persoons Citytender tot aan een partyschip van 175 personen. Combineren is ook altijd mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden