Privé rondvaart Amsterdam. Heerlijk genieten van Amsterdam vanaf het water.

BOEK EEN PRIVE RONDVAART IN AMSTERDAM
kleine gele lijn

U wilt een rondvaart maken door Amsterdam. Maar niet in een grote rondvaartboot? Boek dan een privé rondvaart bij Rederij Mokum. Onze  historische schepen kunnen onder vrijwel alle Amsterdamse bruggen door. Gedurende uw tocht komt u op plaatsen waar alleen onze prive rondvaartboten kunnen komen. Onze schippers zijn vakkundig opgeleid en gidsen u door de mooie grachten. Met een privé rondvaart door de Amsterdamse grachten beleeft u met uw gezelschap een fantastische dag.

Maak van uw verjaardag een speciale dag

Hebt u een verjaardag waar u een speciaal tintje aan wilt geven? Boek dan een privé rondvaart bij de leukste rederij van Amsterdam. Rederij Mokum maakt van uw verjaardag een happening. Standaard zijn de schepen sfeervol ingericht. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u met een verjaardag het schip een beetje wilt versieren. Kan bij ons zonder probleem. Schipper is meestal een half uur voor vertrek aanwezig. Wel even aan ons doorgeven.

Zelf cateren kan ook aan boord van de schepen van rederij Mokum. Het geeft uw verjaardag bij ons aan boord een persoonlijk tintje.

Borreltocht met Spaanse hapjes

Trakteer uw zakenrelaties op een onvergetelijk cadeau

Varen op de Amsterdamse grachten is voor buitenlandse gasten een prachtige ervaring. Zaken doen op het water is prettig maar ook efficiënt. De opstelling aan boord nodigt uit tot een goed gesprek. Wij helpen u graag om uw privé vaartocht in Amsterdam tot een zakelijk succes te maken.

Wat dacht u van een privé rondvaart met tegelijkertijd een running dinner? Wij leggen aan bij drie verschillende restaurants langs de Amsterdamse grachten. Aan boord krijgt u wisselende gerechten geserveerd. Of kiest u voor een uitgebreid tapas buffet aan boord? Of een informele BBQ op het achterdek. Bel ons en we overleggen gezamenlijk  de mogelijkheden.

 

Voor elk gezelschap een passend schip

Voor elk privé rondvaart hebben wij een passend schip. Of het nu gaat om de romantische Aagje Deken, de stoere Theo Kok of de prachtige Stella Maris, al onze schepen zijn minimaal 100 jaar oud en na een complete refit voorzien van alle moderne gemakken. Onze schepen zijn elektrisch aangedreven en varen geruisloos door de grachten. De verwarming en de cabrio overkapping maken de schepen zeer geschikt voor een rondvaart door Amsterdam tijdens alle jaargetijden.

Vraag hier vrijblijvend informatie aan over de mogelijkheden voor een privé rondvaart in Amsterdam.

Score van bezoekers: 4.8

gele-lijn

ONZE ARRANGEMENTEN

U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon betaalt. Alle prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting. Er zijn geen verborgen kosten!