Privé rondvaart Amsterdam. Heerlijk genieten van Amsterdam vanaf het water.

BOEK EEN PRIVE RONDVAART IN AMSTERDAM
kleine gele lijn

U wilt een rondvaart maken door Amsterdam. Maar niet in een grote rondvaartboot? Boek dan een betaalbare privé rondvaart bij Rederij Mokum. Of het nu gaat om een privé rondvaart voor kleine of een grote groep, Rederij Mokum heeft de juiste boot voor u.

Een privé rondvaart is bij uitstek geschikt als u met enkele gasten of een kleine groep door Amsterdam wilt varen. Een privé rondvaart is in niets te vergelijken met een 'normale' rondvaart. Onze salonschepen zijn stuk voor stuk minimaal 100 jaar oud en voorzien van alle luxe.

Onze schippers zijn op z'n zachts gezegd 'thuis' in Amsterdam. Ze kennen niet alleen de grachten op hun duimpje, maar kunnen ook prachtige verhalen vertellen over Amsterdam. Ook voor echte Amsterdammers zijn onze rondvaarten reuze interessant. Standaard spreken onze schippers Nederlands en Engels. Maar sommige schippers spreken meer dan 5 talen.

Aan boord van een privé rondvaart boot met schipper kunt u zelf de route bepalen. Onze  historische schepen kunnen onder vrijwel alle Amsterdamse bruggen door. Gedurende uw tocht komt u op plaatsen waar alleen onze privé rondvaartboten kunnen komen. Onze haven is vlakbij het Centraal station en de Jordaan. Maar desgewenst kunt u ook kiezen uit een andere op- of afstaplocaties.

Met een privé rondvaart door de Amsterdamse grachten beleeft u met uw gezelschap een fantastische dag.

Ontdek de grachten en de stad vanaf het water met de leukste rederij van Amsterdam!

 

Borreltocht met Spaanse hapjes

Maak van uw verjaardag een speciale dag

Hebt u een verjaardag waar u een speciaal tintje aan wilt geven? Boek dan een privé rondvaart bij de leukste rederij van Amsterdam. Rederij Mokum maakt van uw verjaardag een happening. Standaard zijn de schepen sfeervol ingericht. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u met een verjaardag het schip een beetje wilt versieren. Kan bij ons zonder probleem. Schipper is meestal een half uur voor vertrek aanwezig. Wel even aan ons doorgeven.

Met een privé rondvaart organiseert u een onvergetelijke verjaardag voor u en uw gasten.

Zelf cateren kan ook aan boord van de schepen van rederij Mokum. Het geeft uw verjaardag bij ons aan boord een persoonlijk tintje.

boot huren in Amsterdam

Privé Rondvaart? Bekijk hier onze populaire arrangementen!
Boot huren Amsterdam Rederij Mokum

Vergaderen op het water

VERGADEREN OP HET WATER

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex btw

amsterdamse borreltocht

AMSTERDAMSE BORRELBOOT

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. De kleedjes met de Hollandse borrel op tafel en de Amsterdamse muziek doen de nostalgische bruine kroeg herleven.

Vanaf € 52,50 p/p ex btw

 

Vrijdagmiddag borrelboot vrijmibo

VRIJDAGMIDDAG BORRELBOOT

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde happen van Slagerij Meneer van Dalen(ook vega).

Vanaf € 52,50 p/p ex btw

Dikke boterhommen lunch

LUNCH BOOT AMSTERDAM

Trakteer uw gasten op een heerlijke lunch tijdens een vaartocht in Amsterdam.  Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunch.

Vanaf € 49,50 p/p ex btw

Happen aan boord

BORREL MET SHARED TAPAS

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een originele boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex btw

BBQ MEDIUM

Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen. 

Vanaf € 62,50 p/p ex btw

 

boot huren in Amsterdam

boek een privé rondvaart in Amsterdam

Trakteer uw zakenrelaties op een onvergetelijk cadeau

Varen op de Amsterdamse grachten is voor buitenlandse gasten een prachtige ervaring. Zaken doen op het water is prettig maar ook efficiënt. De opstelling aan boord nodigt uit tot een goed gesprek. Wij helpen u graag om uw privé vaartocht in Amsterdam tot een zakelijk succes te maken.

Stel u heeft net een zware vergadering achter de rug. Waarom niet even stoom afblazen op het water? Wij leggen aan voor de deur. U en uw gasten stappen aan boord voor een heerlijke afsluitende borrel WIj zorgen dat alles klaar staat als u aan boord stapt.

Of u wilt met uw zakenrelaties een hapje eten: Waarom niet een BBQ bij ons aan boord? Uw gasten stappen vanuit kantoor zo aan boord van onze BBQ boot. Lekkere en informeel

Wat dacht u van een privé rondvaart in combinatie met  een running dinner? Wij leggen aan bij drie verschillende restaurants langs de Amsterdamse grachten. In elk restaurant nuttigt u een ander gerecht. Wij varen u van locatie naar locatie. Of kiest u voor een uitgebreid tapas buffet aan boord?

Bel, app of mail ons en we overleggen gezamenlijk  de mogelijkheden.

 

Voor elk gezelschap een passend schip

Voor elk privé rondvaart hebben wij een passend schip. Of het nu gaat om de romantische Aagje Deken, de stoere Theo Kok, de prachtige Stella Maris, of de ruime Mokumer Trekschuit? al onze schepen zijn minimaal 100 jaar oud en na een complete refit voorzien van alle moderne gemakken. Onze schepen zijn elektrisch aangedreven en varen geruisloos door de grachten. De verwarming en de cabrio overkapping maken de schepen zeer geschikt voor een rondvaart door Amsterdam tijdens alle jaargetijden.

Vraag hier vrijblijvend informatie aan over de mogelijkheden voor een privé rondvaart in Amsterdam.

Score van bezoekers: 4.8

gele-lijn

Prive rondvaart Amsterdam nieuws

Dinner cruise Amsterdam Light Festival 2018-2019

Boek een privé rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival 2018-2019

Een privé rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival is ontzettend leuk om te doen. Een privé rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival 2018-2019 is daarnaast betaalbaarder dan u denkt. Of het nu gaat om een gezelschap van 10 of 200 personen, Rederij Mokum heeft voor u een passende oplossing. Bij […]

boot schipper Amsterdam

Boot met schipper huren in Amsterdam

De lente is eindelijk begonnen. De temperaturen lopen op en de winterjassen kunnen weer naar zolder. Mooi weer om een boot met schipper te huren in Amsterdam. Lente in Amsterdam Varen door Amsterdam is natuurlijk heerlijk in de lente. De terrassen zitten vol met mensen die, na aan lange winter, […]

See all our news