Privé rondvaart Amsterdam. Heerlijk genieten van Amsterdam vanaf het water.

BOEK BIJ REDERIJ MOKUM EEN PRIVE RONDVAART IN AMSTERDAM
kleine gele lijn

Een privé rondvaart in Amsterdam is bij Rederij Mokum een unieke ervaring. Gedurende uw tocht door de Amsterdamse grachten bepaalt u zelf waar u wilt varen. Uw schipper brengt u op plaatsen waar u met een regulier rondvaart nooit zult komen. Onze schippers zijn vakkundig opgeleid en gidsen u door de mooie grachten. Met een boottocht door de Amsterdamse grachten beleeft u met uw gezelschap een fantastische dag.

Maak van uw verjaardag een speciale dag

Hebt u een verjaardag waar u een speciaal tintje aan wilt geven? Boek dan een privé rondvaart bij de leukste rederij van Amsterdam. Rederij Mokum maakt van uw verjaardag een happening.

Zelf cateren kan ook aan boord van de schepen van rederij Mokum. Het geeft uw verjaardag bij ons aan boord een persoonlijk tintje.

 

Borreltocht met Spaanse hapjes

Trakteer uw zakenrelaties

Varen op de Amsterdamse grachten is voor buitenlandse gasten een prachtige ervaring. Zaken doen op het water is prettig maar ook efficiënt. De opstelling aan boord nodigt uit tot een goed gesprek. Wij helpen u graag om uw privé vaartocht in Amsterdam tot een zakelijk succes te maken.

Wat dacht u van een privé rondvaart met tegelijkertijd een running dinner? Wij leggen aan bij drie verschillende restaurants langs de Amsterdamse grachten. Aan boord krijgt u wisselende gerechten geserveerd. Of kiest u voor een uitgebreid tapas buffet aan boord?

Voor elk gezelschap een passend schip

Voor elk gezelschap hebben wij een passend schip. Of het nu gaat om de romantische Aagje Deken, de stoere Theo Kok of de prachtige Stella Maris, al onze schepen zijn minimaal 100 jaar oud en na een complete refit voorzien van alle moderne gemakken. Onze schepen zijn elektrisch aangedreven en varen geruisloos door de grachten. De verwarming en de cabrio overkapping maken de schepen zeer geschikt voor een rondvaart door Amsterdam tijdens alle jaargetijden.

Vraag hier vrijblijvend informatie aan over de mogelijkheden voor een privé rondvaart in Amsterdam.

Score van bezoekers: 4.8

gele-lijn

ONZE ARRANGEMENTEN

U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon betaalt. Alle prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting. Er zijn geen verborgen kosten!