Een salonboot huren in Amsterdam kan gemakkelijk en goedkoop bij Rederij Mokum.

ONLINE EEN SALONBOOT HUREN IN AMSTERDAM
kleine gele lijn

Wilt u een salonboot huren voor een rondvaart in Amsterdam? Dat kan goedkoop en eenvoudig bij rederij Mokum. Via ons online boekingssysteem kunt u direct checken of er een salonboot op de door u gewenste datum beschikbaar is. Maak 24 uur per dag zelf uw offerte, plaats een optie in het systeem en uw vaartocht met een salonboot is online geregeld.

Varen in Amsterdam is voor iedereen binnen handbereik

Of het nu gaat om een bedrijfsfeestje, een familiereünie of een Vrijmibo? Rederij Mokum heeft een passend schip beschikbaar. Een salonboot huren in Amsterdam is nog nooit zo eenvoudig geweest. De Aagje Deken, Theo Kok en Stella Maris zijn perfect inzetbaar voor een heerlijk feestje met vrienden, familie of zakenrelaties op de grachten van Amsterdam.

Een salonboot huren in Amsterdam kan gemakkelijk en goedkoop bij Rederij Mokum

Historische salonboten huren in Amsterdam

Van oudsher werden salonboten gebruikt voor statige tochtjes langs kastelen en landerijen of een zondags tochtje naar de kerk. Salonboten kunt u tegenwoordig huren voor een vaartocht door de Amsterdamse grachten. Rederij Mokum is inmiddels een specialist als het gaat om het verhuren van salonboten in Amsterdam.

Salonboten voor alle gelegenheden

De Aagje Deken, Theo Kok en de Stella Maris zijn van alle comfort voorzien. Onze schepen zijn zowel volledig open als dicht te varen. Tevens is er verwarming aan boord, mocht dat nodig zijn. Kortom; salonboten voor elk seizoen. Wilt u zelf uw tocht cateren? Dat kan: u huurt bij ons eenvoudig een salonboot volgens het Do It Yourself principe. Wilt u liever een volledig verzorgde tocht? Kies dan voor een van onze voordelige arrangementen

Kortom: Een salonboot huren in Amsterdam kan voor elk budget bij Rederij Mokum

Check direct de beschikbaarheid via ons online offertesysteem

Score van bezoekers: 4.9

gele-lijn

Bekijk onze boten

  hover image

  Stella Maris

  De Stella Maris is een historische maar volledig gemoderniseerde trekschuit. Wilt u een gezellige verjaardag vieren of uw buitenlandse gasten verwennen? Dan is de Stella Maris een goede keuze

  Meer info Stella Maris

  hover image

  Aagje Deken

  Deze salonboot 100% elektrisch en daardoor fluisterstil. Bij mooi weer kan de kap volledig worden opgerold. Bij minder goed weer gaat de kap weer dicht en kan de verwarming aan.

  Meer info Aagje Deken

  hover image

  Theo Kok

  De Theo Kok is een romantische trekschuit waarmee u heerlijk de Amsterdamse grachten kunt verkennen. Met de tafels uitgeklapt kunt u genieten van een heerlijk diner.

  Meer info Theo Kok