boottocht met eten in Amsterdam

BOOTTOCHT MET ETEN BIJ REDERIJ MOKUM

Rederij Mokum is dé rederij voor een leuke boottocht met eten. Of het nu gaat om een boottocht met een aangeklede borrel(hap), een boottocht met een tapasbuffet of een volledig verzorgde BBQ. Varen en eten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Een boottocht kunt u op verschillende manieren invullen. Of het nu gaat om een Do It Yourself boottocht waarbij u zelf eten en drank mag verzorgen tot een volledig verzorgde diner cruise waarbij u volledig in de watten wordt gelegd. De keuze is aan u.

Een boottocht met eten kent vele varianten. Allereerst is er de mogelijkheid om de maaltijd aan boord te nuttigen, variërend van een BBQ of een Tapas en Pinxtos buffet tot een luxe Diner Cruise. Daarnaast kunnen wij ook een route varen waarbij u tussentijds van de boot gaat om te genieten van een diner op locatie. Wij helpen u met de selectie van de restaurants. Deze variant noemen wij ook wel een running diner. Afwisselend en spannend maar wel iets onrustiger dan eten aan boord.

diner boot amsterdam

Amsterdam DInner Cruise

Culinair eten Amsterdam

à la carte dineren op het water

In een restaurant kan het soms even duren voor uw eerste gerecht geserveerd wordt. Dat is ook vanzelfsprekend: een goede maaltijd heeft nu eenmaal zijn bereidingstijd nodig. Wij hebben er wat op gevonden: eten op een salonboot, ofwel een Diner Cruise.

Hoe gaat een diner cruise in zijn/haar werk

Eenmaal aan boord van een van onze salonboten maakt u de keuze uit een, per seizoen wisselend, 3-gangen menu. Onze schipper geeft de gerechten door aan het restaurant op de wal waar wij mee samenwerken. Op het moment dat de keuken klaar is, legt de kapitein even aan om de voor-, hoofd- en nagerechten aan boord te nemen en kunt u aan tafel. U eet dus aan boord. Dit is wel de luxere variant van een boottocht met eten. U en uw gasten eten à la carte maar wel aan boord.

Stella Maris BBQ boot

Waarom is een boottocht met eten zo leuk?

Praat gezellig bij met elkaar, klets eens met die collega die je normaal niet spreekt of geniet simpelweg van het uitzicht. Dan is het tijd om aan tafel te gaan. Tijdens een diner aan boord heeft u alle tijd om eens bij te praten met uw tafelgenoten.

Verschillende boottocht met eten op een rij

Zoals u op onze website kunt lezen hebben we vele varianten voor een boottocht met eten. Bijgaand onze standaard arrangementen op een rijtje

Bekijk onze arrangementen en check volledig vrijblijvend beschikbaarheid

gele-lijn

informatie vragen

    Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Stel uw vraag en wij denken met u mee. Wilt u meer weten over onze boten of arrangementen? Heeft u vragen over de beschikbaarheid en prijzen, of wilt u een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

    Uw gegevens

    Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht. Bekijk hier onze privacyverklaring