Rederij Mokum is specialist in boottochten in Amsterdam.

WILT U EEN SPANNENDE EN ORIGINELE BOOTTOCHT IN AMSTERDAM. KIES DAN VOOR REDERIJ MOKUM.
kleine gele lijn

Een boottocht in Amsterdam is een feest voor u en uw gasten. De prachtige monumentale grachten zijn het ideale decor voor een bedrijfsfeest, familieborrel of trouwerij. Met onze drie authentieke schepen kunnen we gezelschappen van 9 tot 90 personen een fantastische privé boottocht in Amsterdam bieden.

Een privé boottocht in Amsterdam voor een aantrekkelijk tarief

Voor een standaard rondvaartboot bent u bij ons niet aan het juiste adres. Wij organiseren namelijk boottochten aan boord van karaktervolle historische schepen. Onze schepen kunnen door hun beperkte grootte echt overal in Amsterdam komen. Een boottocht met Rederij Mokum voert u langs de mooiste plekken waar geen rondvaartboot kan komen.

 

Borreltocht met Spaanse hapjes

Zelf cateren of lekker laten verwennen

Rederij Mokum biedt als enige in Amsterdam de mogelijkheid om zelf uw catering te verzorgen. Op deze manier geeft u uw vaartocht een persoonlijk tintje.

Wij kunnen ons ook voorstellen dat er situaties zijn waarin u het prettiger vindt om ons de catering te laten verzorgen. Eerlijk is eerlijk, het kost iets meer maar uw boottocht is daarmee wel volledig verzorgd en zonder stress.

Onze all-inclusieve arrangementen gaan uit van een prijs per persoon inclusief drank(en hapjes). Geen verrassingen maar een duidelijke prijs p.p. Daar is dan ook alles bij inbegrepen.

Een boottocht van A naar B. Een originele manier van vervoer

Onze schepen varen all season. Het ingenieuze cabriolet systeem (van de Stella Maris en de Theo Kok) maakt dat onze schepen in mum van tijd te openen en te sluiten zijn. Uw boottocht in Amsterdam kan dus altijd doorgaan. Met mooi weer varen we open. Met slecht weer sluiten we de kap en zetten we de verwarming aan.

Zoekt u een originele wijze van vervoer? Neemt contact met ons op. Wij verzorgen ook boottochten in de vorm van een watertaxi. Al dan niet met een borrel aan boord.

Direct boeken bij de rederij

Een boottocht in Amsterdam kunt het beste direct bij de rederij boeken. Boek direct bij ons en u heeft geen extra kosten voor een boekingskantoor of tussenpersoon. Klik hier om onze arrangementen te bekijken.

Score van bezoekers: 5

gele-lijn

ONZE ARRANGEMENTEN

U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon betaalt. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Er zijn geen verborgen kosten!