Watertaxi Amsterdam, nu te huur bij Rederij Mokum.

WATERTAXI AMSTERDAM
kleine gele lijn

VERKEN DE GRACHTEN VAN AMSTERDAM MET EEN WATERTAXI

Altijd al een keer met een privé schipper door de Amsterdamse grachten willen varen?  Rederij Mokum biedt de mogelijkheid om met uw eigen watertaxi door Amsterdam te varen. Onze watertaxi’s zijn betaalbaar en gemakkelijk te boeken.

U bepaalt zelf waar u aan boord van uw watertaxi in Amsterdam stapt en hoe de route gaat verlopen. Uw watertaxi brengt u tegen een van te voren afgesproken tarief naar alle bevaarbare plekken in Amsterdam. Een rondvaart over de grachten is één van de beste manieren om kennis te maken met oud en huidig Amsterdam.

Watertaxi Amsterdam | Bring Your Own

Varen met een watertaxi in Amsterdam hoeft niet duur te zijn. Boekt u bij ons een watertaxi dan mag u zelf catering en drank meenemen. Zo kiest u zelf uw wijn of neemt u een zelf gebakken speciale verjaardagstaart mee. Kijk voor de mogelijkheden en voorwaarden op onze Do It Yourself pagina

Liever volledig verzorgd rondvaren? Dat kan ook. Kijk bij onze standaard arrangementen. Voor een all-in prijs per persoon boekt u een echte Amsterdamse Watertaxi met een hapje en een drankje aan boord.

Watertaxi Amsterdam, nu te huur bij Rederij Mokum.

Klassieke watertaxi in Amsterdam: Mooi en betaalbaar

Onze klassieke watertaxi’s passen prachtig in het historische stadsbeeld van Amsterdam. Onze vloot beschikt over salonboten en Mokumer trekschuiten. Onze schepen zijn ieder meer dan 100 jaar oud.

Onze schepen kunnen zowel geheel open als overdekt en verwarmd rondvaren. Kiest u voor onze watertaxi’s dan vaart u het gehele jaar door comfortabel door Amsterdam.

 • Elke boot is overdekt en verwarmd
 • Maximaal aantal passagiers per transfer 65
 • Eigen catering kan maar dan gelden andere voorwaarden
 • Uw route naar uw bestemming is dus gelijk een rondvaart
 • Afwijkende vertrek-, aankomsttijd kunt u aangeven
 • Minimaal 36 uur van te voren vul ons formulier in
  Minder dan 36 uur na telefonisch contact:   Bel ons: 020 210 15 45 of Whatsapp ons

  Uw offerte is inclusief toeristenbelasting voor het geboekte aantal gasten.

Vrijdagmiddag borrel of verjaardag aan boord

Het is een zomerse middag en u besluit aan het einde van de dag met uw collega’s een rondje te willen varen. Misschien heeft u buitenlandse (zakelijke) gasten over en wilt u hen Amsterdam eens van een ander kant laten zien. Of u wilt uw verjaardag op een originele manier vieren. Kies dan voor de enige echte Amsterdamse watertaxi.

gele-lijn

Vrijblijvende informatie aanvragen

U vraag vrijblijvende informatie en verplicht u tot niets. Wij nemen contact met u op en bespreken u wensen. Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

 

  Uw aanvraag

  Onze vaartochten starten vanaf onze thuishaven City Marina IJdock / Hotel Roomate Aitana tenzij anders aangegeven(5 min lopen vanaf Amsterdam centraal)

  Uw gegevens

  Aanhef:

  Dhr.Mevr.

  * Vul in ieder geval de velden met een * in. Zo kunnen we u goed en snel helpen.

  gele-lijn

  ONZE ARRANGEMENTEN

  U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon betaalt. De prijzen zijn exclusief BTW en toeristenbelasting á 1,50 per persoon. Er zijn geen verborgen kosten!

  Score van bezoekers: 5

  gele-lijn

  gele-lijn