Watertaxi Amsterdam

Watertaxi Amsterdam

Verken de grachten van Amsterdam met een Watertaxi

Altijd al een keer met een privé schipper door de Amsterdamse grachten willen varen? Rederij Mokum biedt de mogelijkheid om met uw eigen watertaxi door Amsterdam te varen. Onze watertaxi’s zijn betaalbaar en gemakkelijk te boeken.

U bepaalt zelf waar u aan boord van uw watertaxi in Amsterdam stapt en hoe de route gaat verlopen. Uw watertaxi brengt u tegen een van te voren afgesproken tarief naar alle bevaarbare plekken in Amsterdam. Een rondvaart over de grachten is één van de beste manieren om kennis te maken met oud en huidig Amsterdam.

Watertaxi Amsterdam

Klassieke watertaxi in Amsterdam: Mooi en betaalbaar

Onze klassieke watertaxi’s passen prachtig in het historische stadsbeeld van Amsterdam. Onze vloot beschikt over salonboten en Mokumer trekschuiten. Onze schepen zijn ieder meer dan 100 jaar oud.

Onze schepen kunnen zowel geheel open als overdekt en verwarmd rondvaren. Kiest u voor onze watertaxi’s dan vaart u het gehele jaar door comfortabel door Amsterdam.

  • Elke boot is overdekt en verwarmd
  • Maximaal aantal passagiers per transfer 65
  • Uw route naar uw bestemming is dus gelijk een rondvaart
  • Afwijkende vertrek-, aankomsttijd kunt u aangeven
  • Minimaal 36 uur van te voren vul ons formulier in
    Minder dan 36 uur na telefonisch contact: Bel ons: 020 210 15 45 of Whatsapp ons

Uw offerte is inclusief toeristenbelasting voor het geboekte aantal gasten.

Vrijdagmiddag borrel of verjaardag aan boord

Het is een zomerse middag en u besluit aan het einde van de dag met uw collega’s een rondje te willen varen. Misschien heeft u buitenlandse (zakelijke) gasten over en wilt u hen Amsterdam eens van een ander kant laten zien. Of u wilt uw verjaardag op een originele manier vieren. Kies dan voor de enige echte Amsterdamse watertaxi.

Vrijblijvende informatie aanvragen

U vraag vrijblijvende informatie en verplicht u tot niets. Wij nemen contact met u op en bespreken u wensen. Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Starttijd
:
Eindtijd
:

Onze vaartochten starten vanaf onze thuishaven City Marina IJdock / Hotel Roomate Aitana tenzij anders aangegeven (5 min lopen vanaf Amsterdam centraal).

Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht. Bekijk hier onze privacyverklaring.

Andere populaire arrangementen

Watertaxi Amsterdam

Vergaderen op het water

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex. B.TW.

Watertaxi Amsterdam

Amsterdamse borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. De kleedjes met de Hollandse borrel op tafel en de Amsterdamse muziek doen de nostalgische bruine kroeg herleven.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Watertaxi Amsterdam

Virjdagmiddag borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Watertaxi Amsterdam

Lunch boot Amsterdam

Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunchmaaltijd.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Watertaxi Amsterdam

Borrel met shared tapas

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Watertaxi Amsterdam

BBQ Boot Amsterdam

Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

Vanaf € 62,50 p/p ex. B.TW.