bbq boot amsterdam rederij Mokum

BBQ Boot Amsterdam vanaf € 62,50

Geniet van de BBQ Boot Amsterdam terwijl je vaart over de Amsterdamse grachten

Wil jij de gezelligste BBQ van Nederland organiseren terwijl je vaart over de Amsterdamse grachten? Dat regelen wij voor je met de enige echte BBQ boot Amsterdam. Een heerlijk barbeque pakket, onbeperkt drinken en een fantastisch uitzicht. Prijs is exclusief BTW.

De BBQ boot Amsterdam vaart jullie langs de mooiste plekken in Amsterdam. Vanaf het water heb je een bijzondere kijk op al het moois dat de hoofdstad te bieden heeft. Alle ingrediënten voor de lekkerste, gezelligste BBQ van Amsterdam zijn aanwezig.

Hoe ziet een BBQ boot Amsterdam er bij Rederij Mokum uit?

Bij aankomst staat er voor u een heerlijk glas wijn of een biertje klaar. Wij gooien gelijk de trossen los.Terwijl u geniet van een waterig lentezonnetje op het achterdek staat op de tafel de het BBQ buffet al klaar. Alleen zelf nog even het vlees op de hete grill leggen en het feest kan beginnen.Mocht het ’s avonds toch iets kouder worden, dan hebben wij warme plates beschikbaar. Of we steken wij binnen voor u de kachel aan.

Wat mag u van Rederij Mokum verwachten.

  • 2 uur varen door de Amsterdamse grachten met een privé schip(per)
  • Goed gevulde Hollandse bar (met heerlijke wijnen).
  • Toilet en verwarming aan boord.
  • Indien nodig een warme plaid om buiten bij de BBQ te gaan zitten.
  • Vertrek en aankomst vanaf onze thuishaven (Room Mate Aitana hotel bij CS)
  • Medium BBQ met 2 x saté, hamburger, worstje, gemarineerd varkenslapje, diverse salades, stokbrood sausen en kruidenboter
  • Vanaf prijs € 62,50 per persoon. Onze prijzen zijn op basis van een minimum groepsgrootte vanaf 15 gasten. Wij verzorgen ook arrangementen voor minder gasten. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon hoger wordt.
  • De prijzen zijn berekend zonder btw.
  • Bekijk onze barbecue menu’s. Van een Standaard medium BBQ tot een BBQ XL of een Vegetarische BBQ.
  • Vertrek en aankomst vanaf onze thuishaven (Room Mate Aitana hotel bij CS)
Een BBQ boot in Amsterdam boek u snel en voordelig bij Rederij Mokum. BBQ-en op de Amsterdamse grachten hoeft niet duur te zijn. Aan boord van één van de schepen van Rederij Mokum kunt u met een klein gezelschap heerlijk BBQ-en. Boek bij ons een barbecue boot en u kunt genieten van fijne vleesgerechten en een goed gevulde Hollandse bar. De prijs van onze BBQ boot is inclusief boothuur, drank en BBQ buffet (medium barbecue)
bbq boot amsterdam barbecue op het water rederij mokum

De BBQ boot van Amsterdam

De Amsterdamse BBQ boot is een van de populairste arrangementen die wij bieden. Heerlijke genieten met uw gezelschap van de goed gevulde Hollandse bar(bier, goede wijn en frisdranken). Wij hebben verschillende BBQ-varianten. Mocht er iemand tussen zitten die niet van barbecuen houdt, dan kunnen we meedenken over een alternatief.

U kunt kiezen uit de volgende BBQ menu’s:

BBQ Medium (vanaf € 62,50 p/p ex btw)
300 gram vlees per persoon

Vlees
Beefburger, 100% mager rundvlees, op smaak gebracht met cajun kruiden.
Kipsaté, 2 pennen gemarineerde kipspiezen
Malse authentieke barbecue worst
Gemarineerd varkenslapje
 

Salades
Diverse soorten salades

Sauzen
Warme satésaus, knoflooksaus, cocktailsaus en kerrie-ananassaus.

Brood
Frans stokbrood, Boter, Bourgondische kruidenboter en gezouten roomboter

Prijs is exclusief barbecue chef

BBQ XL (vanaf € 75,- p/p ex btw)
600 gram vlees per persoon

Vlees
Beefburger, 100% mager rundvlees, op smaak gebracht met cajun kruiden.
Sparerib, 1 rib van 30 cm per persoon
Kipsaté, 2 pennen gemarineerde kipspiezen
Krokante gekruide speklap
Malse authentieke barbecue worst

Salades
Diverse soorten salades

Sauzen
Warme satésaus, knoflooksaus, cocktailsaus en kerrie-ananassaus.

Brood
Frans stokbrood, Boter, Bourgondische kruidenboter en gezouten roomboter

Prijs is exclusief barbecue chef

BBQ VEGA (vanaf € 62,50 p/p ex btw)
Kies voor vega ipv vlees

Vega
Vega burger
Shaslick van vegetarische balletjes
Vegetarische barbecue worstje
Gemarineerde groentespies met champignons, rode ui, paprika, courgette
 

Salades
Diverse soorten salades

Sauzen
Warme satésaus, knoflooksaus, cocktailsaus en kerrie-ananassaus.

Brood
Frans stokbrood, Boter, Bourgondische kruidenboter en gezouten roomboter

Prijs is exclusief barbecue chef

Barbecue boot Amsterdam voor familiefeestje of bedrifsuitje

Varen, barbecuen en genieten van de Amsterdamse grachten, het ideale bedrijfsuitje of familiefeest. U stapt bij ons aan boord en de BBQ staat al aan. De tafels zijn gevuld met overheerlijk salades, sauzen, stokbrood en vlees. Is uw gezelschap kleiner dan 15 personen? Informeer dan naar de aangepaste prijs.

De gezelligste BBQ boot van Amsterdam

De leukste BBQ boot van Amsterdam voert u door de kleinste grachtjes en langs gezellige terrasjes. Amsterdam is prachtig vanaf het water. Geen stad biedt zoveel moois als Amsterdam. De stad glijdt aan u voorbij terwijl u met vrienden en collega’s van de heerlijkste grill-gerechten geniet.

Open of dichte boot, bij Rederij Mokum hoeft u niet te kiezen

De BBQ boten van Rederij Mokum zijn voorzien van alle mogelijke gemakken. Aan boord van onze barbecue boten hebben wij standaard een toilet. Onze schepen zijn voorzien van een fantastisch cabriolet systeem: met mooi weer kan de kap volledig of gedeeltelijk open. Met slecht weer sluiten we de boot en kan, indien nodig, de verwarming aan.

Een gezellige dagafsluiting, of juist een bijzonder begin van een avond met vrienden, collega’s of familie. Onze gezellige BBQ-boten zijn de perfecte locatie om in gezelschap het glas te heffen en heerlijk te eten. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Stel uw vraag en wij denken met u mee. Wilt u meer weten over onze boten of arrangementen? Heeft u vragen over de beschikbaarheid en prijzen, of wilt u een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Starttijd vaartocht:
:

Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht. Bekijk hier onze privacyverklaring.

Waarom heet Amsterdam “Mokum”?

Tot aan de Tweede Wereld oorlog gaven Joodse handelaren grote steden vaak een bijnaam. De reden was even simpel als handig. Door de geheime bijnaam konden mogelijke mee luisteraars niet achterhalen waar Joodse handelaren met hun kostbare handelswaar(vaak diamanten!) heen reisden.

De bijnamen van de steden begon steevast met ‘Mokum’. Daarna volgde een letter van het Hebreeuws alfabet. Deze letter was vaak de eerste letter van de naam van de betreffende stad. Zo werd Dordrecht, Mokum Dollet genoemd. Berlijn, Mokum Beisz en Amsterdam, Mokum Allif. Na de Tweede Wereldoorlog is deze vorm van geheimtaal verdwenen. Alleen Amsterdam heeft stand gehouden en dat Allif hebben we dus niet meer nodig.

Er wordt op gezinspeeld dat de joden het woord Mokum gebruikten, om aan te geven dat ze zich thuis voelden in Amsterdam. Mokum is voor veel Amsterdammers en natuurlijk ook voor ons een koosnaam.

Andere populaire arrangementen

BBQ boot Amsterdam

Vergaderen op het water

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex. B.TW.

BBQ boot Amsterdam

Amsterdamse borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. De kleedjes met de Hollandse borrel op tafel en de Amsterdamse muziek doen de nostalgische bruine kroeg herleven.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

BBQ boot Amsterdam

Virjdagmiddag borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

BBQ boot Amsterdam

Lunch boot Amsterdam

Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunchmaaltijd.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

BBQ boot Amsterdam

Borrel met shared tapas

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

BBQ boot Amsterdam

BBQ Boot Amsterdam

Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

Vanaf € 62,50 p/p ex. B.TW.