Baskische Pinxos Tapas Diner op het water

BASKISCHE PINXTOS & TAPAS DINER  64,50 p/p

kleine gele lijn

Baskische Pintxos-tapas diner

Gezellig Mediterraan tafelen in de lome avondzon? Kies voor onze uitgebreide Pintxos-Tapas diner. Tijdens deze tocht heeft u de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment Baskische Pintxos en Spaanse tapas.  De gerechten worden geserveerd in metersgrote houten schalen die zijn gevuld met kleine hapjes (pintxos) waarna het gezellige tafelen kan beginnen.

Baskische Pintxos tapas diner

  • Rondvaart van 2 uur door de Amsterdamse grachten
  • Onbeperkt bier, wijn en fris
  • Pintxos & Tapas diner
    o.a. Pinchitos met kip, gamba’s gemarineerd in knoflook en limoen, mosselen met Spaanse tomatensalsa, assortiment Spaanse ham en worstsoorten, tomaten-knoflook salsa, boquerones, gemarineerde ansjovis, serranoham met geitenkaas, tortilla, tostada met geitenkaas en honing en nog veel meer……
  • Op- en afstappen Roommate Aitana(thuishaven) 5 minuten lopen vanaf CS. Opstappen op een andere plaats dan de haven: toeslag binnen de grachten € 50,-, buiten de grachten € 100,-.
  • Uw reservering is pas definitief nadat wij deze hebben bevestigd en nadat u een aanbetaling heeft gedaan. Daarvoor bent u nog volledig vrij.
  • Speciale wensen: zoals afwijkende op- en afstaptijden? Geeft u deze dan aan bij de opmerkingen in het laatste formulier.

Informatie aanvragen

Bellen kan ook!
020 210 15 45

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Score van bezoekers: 4.8

gele-lijn

Online prijsberekening

U kunt zelf een prijsbereking maken door het arrangement en aantal personen te kiezen. Er zijn geen verborgen kosten.

BEREKEN UW PRIJS
EXTRA

Onze vaartochten starten vanaf onze thuishaven City Marina IJdock / Hotel Roomate Aitana tenzij anders aangegeven. (5 min lopen vanaf Amsterdam centraal)

De online prijsberekening is geheel vrijblijvend. Indien u tevreden bent met de prijsberekening vul dan onderstaande contactgegevens in. U maakt hiermee nog geen reservering. Wel kijken wij of er een schip beschikbaar is zodat u niet voor een teleurstelling komt te staan. Wij nemen contact met u op.

Totaal incl. BTW

gele-lijn

ONZE ANDERE ARRANGEMENTEN

U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon betaalt. Alle prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting. Er zijn geen verborgen kosten!

Score van bezoekers: 4.8