Workshops Amsterdam | Rederij Mokum

Bedrijfsfeesten bij Rederij Mokum

Bent u vanwege de vele bedrijfsuitjes inmiddels een doorgewinterde bowlingtopper, de Houdini van de escape room en/of steengrill expert? Dan is het tijd voor iets nieuws.

Rederij Mokum organiseert originele bedrijfsuitjes en (zakelijke) workshops. Combineer uw bedrijfsfeest nu met een workshop smartlappen zingen, een leerzame historische rondvaart of een combinatie van een vaartocht en een wandeling door de Jordaan. Wilt u uw familie-uitje op een speciale manier te vieren? Boek dan een bedrijfsuitje of een workshop bij Rederij Mokum.

Hebt u een ander idee en staat het hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

Workshops Amsterdam | Rederij Mokum

Jordaan tour – Varen & Wandelen door de Jordaan

Een origineel nieuw arrangement waarbij u varend en wandelend de Jordaan gaat ontdekken. Onder leiding van Gids Tijs wordt u onder gedompeld in de Zuidelijke en de Noordelijke Jordaan. U maakt kennis met de geschiedenis van de buurt en haar bewoners.

Meer informatie

Workshops Amsterdam | Rederij Mokum

Historische Rondvaart
Amsterdam

De rijke historie van Amsterdam weerspiegelt in het water. De brouwerijen aan de grachten, de oude koopmanshuizen, de onopvallende (schuil)kerkjes de hofjes, de musea maar ook de woonboten langs de grachten geven de stad haar unieke karakter.

Meer informatie

Workshops Amsterdam | Rederij Mokum

Workshop smartlappen zingen Amsterdam

Tijdens een vaartocht van twee uur wordt u, door onze Mokumse accordeonist, zanger en showmaster Jaap Somsen, ingewijd in de geheimen van de Smartlap! Uiteraard maakt u kennis met de geschiedenis van het genre…..Maar belangrijker: u gaat zelf zingen!

Meer informatie

Workshops Amsterdam | Rederij Mokum

Bedrijfsfeest laten organiseren

U bent gevraagd om een bedrijfsuitje in Amsterdam te organiseren. Wat dacht u van heerlijk varen en eten met collega’s op de Amsterdamse grachten? Rederij Mokum helpt u graag met het organiseren van uw feestje. Bij ons geen ingewikkelde offertes maar gewoon een prijs per persoon inclusief alles!

Meer informatie

Workshops Amsterdam | Rederij Mokum

Nieuwjaarsborrel op het water

Maak uw nieuwjaarsborrel dit jaar heel speciaal en boek één van onze salonboten voor een tocht door de grachten van Amsterdam met uw gasten. Het nieuwjaars arrangement is inclusief twee heerlijke glazen bruisende bubbels, een schaal heerlijke sushi en (onbeperkt) Hollandse bar. Overzichtelijk en zonder verrassingen.

Meer informatie

Workshops Amsterdam | Rederij Mokum

Sail Amsterdam 2025

Amsterdam is van 20 tot 24 augustus in de ban van Sail 2025. Tientallen indrukwekkende Tall Ships en honderden kleinere historische vaartuigen zijn gedurende vijf dagen vrij te bezichtigen voor het publiek. Tijdens Sail 2025 zullen de schepen van Rederij Mokum de gehele dag te boeken zijn voor privé vaartochten, evenementen en bedrijfsuitjes.

Meer informatie