Workshops Amsterdam | Rederij Mokum

Voor bedrijven én particulieren  Originele combinatie tours Op zoek naar het ideale bedrijfsuitje?

BEDRIJFSFEESTEN BIJ REDERIJ MOKUM
kleine gele lijn

Bent u vanwege de vele bedrijfsuitjes inmiddels een doorgewinterde bowlingtopper, de Houdini van de escape room en/of steengrill expert? Dan is het tijd voor iets nieuws.

Rederij Mokum organiseert originele  bedrijfsuitjes en (zakelijke) workshops. Combineer uw bedrijfsfeest nu met een workshop smartlappen zingen, een leerzame historische rondvaart of een combinatie van een vaartocht en een wandeling door de Jordaan. Wilt u uw familie-uitje op een speciale manier te vieren?  Boek dan een bedrijfsuitje of een workshop bij Rederij Mokum.

Hebt u een ander idee en staat het hier niet bij? Neem dan contact met ons op

gele-lijn

jordaan boot huren wandeltocht

Jordaan tour - Varen & Wandelen door de Jordaan vanaf €84,50 p/p

Een origineel nieuw arrangement waarbij u varend en wandelend de Jordaan gaat ontdekken. Onder leiding van Gids Tijs wordt u onder gedompeld in de Zuidelijke en de Noordelijke Jordaan. U maakt kennis met de geschiedenis van de buurt en haar bewoners.

2 uur varen - 2 uur wandelen

Check hier voor meer informatie!

gele-lijn

historische rondvaart amsterdam

Historische Rondvaart Amsterdam vanaf €67,50 p/p

De rijke historie van Amsterdam weerspiegelt in het water. De brouwerijen aan de grachten, de oude koopmanshuizen, de onopvallende (schuil)kerkjes de hofjes, de musea maar ook de woonboten langs de grachten geven de stad haar unieke karakter.

Rederij Mokum organiseert in authentieke salonboten een rondvaart door de geschiedenis van Amsterdam. Aan boord van de salonboot vertelt onze Amsterdamse gids over de geheime, romantische en onbekende plekjes van de stad.

Bekijk hier meer informatie over deze vaartocht

gele-lijn

Mokumse accordeonist zanger en showmaster Jaap Somsen

Workshop smartlappen zingen Amsterdam vanaf €74,50 p/p

Tijdens een vaartocht van twee uur wordt u, door onze Mokumse accordeonist, zanger en showmaster Jaap Somsen, ingewijd in de geheimen van de Smartlap! Uiteraard maakt u kennis met de geschiedenis van het genre…..Maar belangrijker: u gaat zelf zingen! Als de groep enig talent blijkt te hebben, kan er ook meerstemmig gezongen worden…

Bekijk hier meer informatie over de workshop smartlappen zingen

gele-lijn

borreltocht Amsterdam

Bedrijfsfeest laten organiseren

U bent gevraagd om een bedrijfsuitje in Amsterdam te organiseren. Wat dacht u van heerlijk varen en eten met collega’s op de Amsterdamse grachten? Rederij Mokum helpt u graag met het organiseren van uw feestje.

Bij ons geen ingewikkelde offertes maar gewoon een prijs per persoon inclusief alles! Wij regelen het schip, de borrel en de hapjes…u de gezelligheid.

Bekijk hier meer informatie over bedrijfsfeesten

gele-lijn

bruisend amsterdam light festival

Nieuwjaarsborrel op het water

Maak uw nieuwjaarsborrel dit jaar heel speciaal en boek één van onze salonboten voor een tocht door de grachten van Amsterdam met uw gasten. Het nieuwjaars arrangement is inclusief twee heerlijke glazen bruisende bubbels, een schaal heerlijke sushi en (onbeperkt) Hollandse bar. Overzichtelijk en zonder verrassingen.

Bekijk hier meer informatie over onze nieuwjaarsborrel

gele-lijn

Sail Amsterdam 2020

Sail Amsterdam 2025

Amsterdam is van 20 tot 24 augustus in de ban van Sail 2025. Tientallen indrukwekkende Tall Ships en honderden kleinere historische vaartuigen zijn gedurende vijf dagen vrij te bezichtigen voor het publiek. Tijdens Sail 2025 zullen de schepen van Rederij Mokum de gehele dag te boeken zijn voor privé vaartochten, evenementen en bedrijfsuitjes.

Check hier  de online beschikbaarheid, prijs en voor meer informatie!

gele-lijn