Partyboat Amsterdam

Partyboat in Amsterdam

Wilt u een origineel feestje vieren in Amsterdam? Huur dan een partyboat bij Rederij Mokum. Wij hebben een feestboot beschikbaar voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, verjaardag of vrijgezellenfeest. Een feest op een partyboat is origineel en zoveel leuker dan een feestzaaltje op een vaste locatie in Amsterdam. Een partyboat is knus en net even anders.

Is iedereen aan boord? Dan kan het feest beginnen.

Een bedrijfsfeest op z’n Amsterdams….

Een Amsterdams bedrijfsfeestje moet haast wel plaats vinden op de grachten. Een Amsterdamse partyboot biedt elke moment een wisselen uitzicht. de 17e eeuwse grachten, de romantische Jordaan, het weidse uitzicht over het IJ. Daar kan geen afgehuurde zaal tegen op.

Uw bedrijfsevenement, themafeest, personeelsuitje of teambuildings-activiteit zijn perfect te combineren met een partyboat. In overleg met u stellen wij een inspirerend dag- of avondprogramma samen waar nog lang over nagepraat zal worden. Wij beschikken ook over een partyschip voor kleine en voor grote groepen. Voor een overzicht van onze partyboats klik hier.

Een partyboat is de ideale locatie voor uw bedrijfsuitje. Iedereen komt op dezelfde tijd aan boord en vertrekt ook weer op hetzelfde tijdstip. Tijdens uw bedrijfsfeest kan er niemand van boord. Met een productpresentatie bent u van aandacht verzekerd. Wist u dat wij ook partyschepen tot onze beschikking hebben met een capaciteit van 200 gasten?

Partyboat Amsterdam

Familiefeest eens anders vieren?

Wilt u uw verjaardag, familiefeest, reünie, promotieborrel of jubileum eens heel anders vieren? Huur een partyboat in Amsterdam. Een echt Amsterdams feest vindt plaats op de grachten. De bedrijvigheid op het water, de kleine bootjes die als mieren krioelen op de grachten; het is een omgeving die met geen andere te vergelijken is. Varend op een partyboat door de grachten van Amsterdam zit de sfeer er al snel goed in. Huur een partyboat om uw verjaardag of familiefeestje op een originele manier te vieren.

All-in prijzen

Een feestboot huren in Amsterdam hoeft niet duur te zijn. Rederij Mokum heeft een keuze uit een tiental standaard arrangementen met een duidelijke prijs per persoon. Geen bijkomende kosten. Behalve als u met minder dan 15 gasten aan boord stapt. Dan wordt de prijs pp hoger.

Onze arrangementen zijn overzichtelijk en zonder bijkomende kosten. Wilt u maatwerk? Bel ons. Wij organiseren een feest aan boord van een partyboot naar uw wensen.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Stel uw vraag en wij denken met u mee. Wilt u meer weten over onze boten of arrangementen? Heeft u vragen over de beschikbaarheid en prijzen, of wilt u een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Starttijd vaartocht:
:

Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht. Bekijk hier onze privacyverklaring.

Onze arrangementen

U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon betaalt. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Er zijn geen verborgen kosten!