Als u een partyboat huurt in Amsterdam zult u een feestje beleven waar men het nog jaren over heeft!

PARTYBOAT IN AMSTERDAM
kleine gele lijn

Wilt u een origineel feestje vieren in Amsterdam? Huur dan een partyboat bij Rederij Mokum. Wij hebben een feestboot beschikbaar voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, verjaardag of vrijgezellenfeest. Een feest op een partyboat is origineel en zoveel leuker dan een feestzaaltje op een vaste locatie in Amsterdam. Bij Rederij Mokum kunt u online checken of er in Amsterdam een partyboat vrij is op de dag dat u wilt varen. Via ons zelfboekingsyteem kunt u zelf een offerte samenstellen. Uw aanvraag voor een partyboat wordt pas een boeking na telefonisch contact met één van onze medewerkers.

Een bedrijfsfeest op z’n Amsterdams

Rederij Mokum organiseert in Amsterdam het hele jaar door feesten aan boord van de partyboten Aagje Deken, Stella Maris of Theo Kok. Uw bedrijfsevenement, themafeest, personeelsuitje of teambuildings-activiteit kunnen prima aan boord van een partyboat. In overleg met u stellen wij een inspirerend dag- of avondprogramma samen waar nog lang over nagepraat zal worden. Wij beschikken ook over een partyschip voor kleine groepen. Voor een overzicht van onze partyboats klik hier

Partyboat Amsterdam
vrijdagmiddag borrelboot Amsterdam

Familiefeest eens anders vieren?

Wilt u uw verjaardag, familiefeest, reünie, promotieborrel of jubileum eens heel anders vieren? Huur een partyboat in Amsterdam. Een echt Amsterdams feest vindt plaats op het water. De bedrijvigheid op het water, de kleine bootjes op de grachten; het is een omgeving die met geen andere te vergelijken is. Varend op een partyboat door de grachten van Amsterdam zit de sfeer er al snel goed in.

All-in prijzen

Een feestboot huren in Amsterdam hoeft niet duur te zijn. Rederij Mokum heeft een keuze uit een zestal standaard arrangementen met een duidelijke prijs per persoon. Onze arrangementen zijn overzichtelijk en zonder bijkomende kosten. Wilt u maatwerk? Bel ons. Wij richten een feest aan boord van een partyboot in naar uw wensen.

Bereken hier direct uw prijs.

Score van bezoekers: 4.8

gele-lijn

ONZE ANDERE ARRANGEMENTEN

  hover image

  BBQ aan boord

  Met een BBQ-en en een biertje in de hand en ondertussen de grachten van Amsterdam verkennen?

  Meer informatie

  hover image

  Vrijdagmiddag Borrelboot Amsterdam

  Reserveer de gezelligste borrelboot van Amsterdam. 2 uur varen met een onbeperkte Hollandse bar.

  Meer informatie

  hover image

  Borreltocht met Shared Tapas

  Bij rederij Mokum kunt u rond borreltijd een lekker stukje varen door de grachten combineren met een tafel vol met tapas borrelhapjes.

  Meer informatie

  hover image

  Dikke boterhammen lunch

  Verantwoord en lekker lunchen, kan aan boord van de schepen van Rederij Mokum.

  Meer informatie

  hover image

  Vergaderen op het water

  Originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren.

  Meer informatie

  hover image

  Baskische Pinxos & Tapas diner

  Kies voor onze uitgebreide Pintxos-Tapas diner. U heeft de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment Baskische Pintxos en Spaanse tapas.

  Meer informatie