Als u een partyboat huurt in Amsterdam zult u een feestje beleven waar men het nog jaren over heeft!

PARTYBOAT IN AMSTERDAM
kleine gele lijn

Wilt u een origineel feestje vieren in Amsterdam? Huur dan een partyboat bij Rederij Mokum. Wij hebben een feestboot beschikbaar voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, verjaardag of vrijgezellenfeest. Een feest op een partyboat is origineel en zoveel leuker dan een feestzaaltje op een vaste locatie in Amsterdam. Bij Rederij Mokum kunt u online checken of er in Amsterdam een partyboat vrij is op de dag dat u wilt varen. Via ons zelfboekingsyteem kunt u zelf een offerte samenstellen. Uw aanvraag voor een partyboat wordt pas een boeking na telefonisch contact met één van onze medewerkers.

Een bedrijfsfeest op z’n Amsterdams

Rederij Mokum organiseert in Amsterdam het hele jaar door feesten aan boord van onze partyboten. Uw bedrijfsevenement, themafeest, personeelsuitje of teambuildings-activiteit kunnen prima aan boord van een partyboat. In overleg met u stellen wij een inspirerend dag- of avondprogramma samen waar nog lang over nagepraat zal worden. Wij beschikken ook over een partyschip voor kleine groepen. Voor een overzicht van onze partyboats klik hier

Partyboat Amsterdam
vrijdagmiddag borrelboot Amsterdam

Familiefeest eens anders vieren?

Wilt u uw verjaardag, familiefeest, reünie, promotieborrel of jubileum eens heel anders vieren? Huur een partyboat in Amsterdam. Een echt Amsterdams feest vindt plaats op het water. De bedrijvigheid op het water, de kleine bootjes op de grachten; het is een omgeving die met geen andere te vergelijken is. Varend op een partyboat door de grachten van Amsterdam zit de sfeer er al snel goed in.

All-in prijzen

Een feestboot huren in Amsterdam hoeft niet duur te zijn. Rederij Mokum heeft een keuze uit een zestal standaard arrangementen met een duidelijke prijs per persoon. Onze arrangementen zijn overzichtelijk en zonder bijkomende kosten. Wilt u maatwerk? Bel ons. Wij richten een feest aan boord van een partyboot in naar uw wensen.

Bereken hier direct uw prijs.

gele-lijn

INFORMATIE AANVRAGEN

Uw aanvraag

Optioneel:
Onze vaartochten starten vanaf onze thuishaven City Marina IJdock / Hotel Roomate Aitana tenzij anders aangegeven
(5 min lopen vanaf Amsterdam centraal)Uw gegevens

Dhr.Mevr.

* Vul in ieder geval de velden met een * in. Zo kunnen we u goed en snel helpen.

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen en evenementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

 

HOE WERKT EEN AANVRAAG?

Laat uw gegevens achter
Binnen 24 uur ontvangt u een voorstel
Extra wensen zijn altijd mogelijk

 

boot huren amsterdam rederij mokum

Email: info@rederijmokum.nl
Telefoon: 020 210 15 45
Contactformulier: Contact

U kunt ons ook een Whatsapp sturen

boot huren Amsterdam Whatsapp Rederij Mokum
Score van bezoekers: 4.8

gele-lijn

gele-lijn

ONZE ARRANGEMENTEN

U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon betaalt. Alle prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting. Er zijn geen verborgen kosten!