Specials bij Rederij Mokum | Vrijgezellenfeest | Trouwen in de Amsterdamse grachten | Wijnproeverij op het water

ONZE STANDAARD EVENEMENTEN 
kleine gele lijn

Amsterdam is dé stad als het gaat om Events aan het water. Of het nu gaat om Koningsdag, de Gay Pride, Prinsengracht concert, Amsterdam Light Festival, de Parade, Over het IJ Festival of de Sail, al deze evenementen worden met elkaar verbonden door het water. De beste manier om deze evenementen te beleven is dan ook vanaf een boot!

Amsterdam is zeer populair als het gaat om Events. Voor bezoekers maar ook voor bewoners is het vaak te veel om bij te houden. Veel grote feesten vinden in het centrum van de stad plaats. Maar ook langs de IJ-oevers worden steeds meer verrassende evenementen georganiseerd.
Als echt Amsterdams bedrijf heeft Rederij Mokum voor al deze evenementen leuke vaartochten en arrangementen bedacht.
Wilt u op de hoogte gehouden worden? Check dan af en toe de Events op onze website of Like onze Facebook pagina.  Wij houden u tijdig op de hoogte van wat er in Amsterdam op- en om het water plaats vindt. 

gele-lijn

kerst in amsterdam

Kerst in Amsterdam

Vier kerst in Amsterdam en geniet van de schoonheid van de stad tijdens de meest betoverende tijd van het jaar. Boek een rondvaart bij Rederij Mokum en geniet van de verlichte grachten of boek een Amsterdam Light Festival tour. Een boottocht bij Rederij Mokum is de ideale oplossing. Onderweg veel te zien, aan boord voldoende ruimte om informeel te borrelen. Gezien de drukte is het wel verstandig te informeren naar de beschikbaarheid.

Bekijk hier meer informatie over kerst in Amsterdam

gele-lijn

koningsdag boot huren amsterdam

Koningsdag

Aan boord van een boot beleeft u Koningsdag optimaal. Niet alleen hebt u vanaf het water goed zicht op de grachten, u geniet van de scheepjes op het water, de standjes op de kant en de live muziek op de bruggen. Koningsdag vieren op een boot is zeer speciaal. Rederij Mokum probeert zoveel mogelijk mensen een kans te geven om Koningsdag vanaf het water mee te maken. Gezien de drukte is het wel verstandig te informeren naar de beschikbaarheid.

Bekijk hier meer informatie over koningsdag Amsterdam

gele-lijn

boot huren gay parade Amsterdam

Gay Pride-Canal Parade

De Canal Parade is een bonte stoet van meer dan 80 uitbundig versierde themaschepen die vanaf het Westerdok door de Prinsengracht naar de Amstel varen. Het ene jaar een tikkeltje uitdagender dan het andere jaar. Met 350.000 bezoekers per jaar is de Amsterdamse Gay Pride een van de grootse LGBT Events van Europa.

Bekijk hier meer informatie over de Gay Pride Canal Parade

gele-lijn

Klassieke watertaxi Amsterdam

Klassieke watertaxi in Amsterdam

Onze klassieke watertaxi’s passen prachtig in het historische stadsbeeld van Amsterdam. Onze vloot beschikt over een salonboot en twee snikken. Onze drie schepen zijn ieder meer dan 100 jaar oud.

Onze schepen kunnen zowel geheel open als overdekt en verwarmd rondvaren. Kiest u voor onze watertaxi’s dan vaart u het gehele jaar door comfortabel door Amsterdam. En dat voor het allerlaagste tarief.

Check hier  de online beschikbaarheid, prijs en voor meer informatie!

gele-lijn

Sail Amsterdam 2020

Sail Amsterdam 2020

Amsterdam is van 12 tot 16 augustus in de ban van Sail 2020. Tientallen indrukwekkende Tall Ships en honderden kleinere historische vaartuigen zijn gedurende vijf dagen vrij te bezichtigen voor het publiek. Tijdens Sail 2020 zullen de schepen van Rederij Mokum de gehele dag te boeken zijn voor privé vaartochten, evenementen en bedrijfsuitjes.

Check hier  de online beschikbaarheid, prijs en voor meer informatie!

gele-lijn

watertaxi Aagje Deken

Vrijdagmiddag borrel

Het is een zomerse middag en u besluit aan het einde van de dag met uw collega’s een rondje te willen varen. Misschien heeft u buitenlandse (zakelijke) gasten over en wilt u hen Amsterdam eens van een ander kant laten zien. Of u wilt uw verjaardag op een originele manier vieren. Kies dan voor de enige echte Amsterdamse watertaxi.

Check hier  de online beschikbaarheid, prijs en voor meer informatie!

gele-lijn

Do It Yourself catering

Bedrijfsuitje

Heerlijk varen en eten met collega's en zakenrelaties.
Bent u op zoek naar een originele en leuke locatie voor de bedrijfsuitje in Amsterdam? Boek dan één van onze leuke arrangementen op één van de schepen van Rederij Mokum. 

Bekijk hier meer informatie over onze bedrijfsuitjes

gele-lijn

Amsterdam Light Festival 2018 - 2019

Voor de editie van 2018-2019 is Amsterdam Light Festival op zoek naar creatieve interpretaties van het thema 'The medium is the message'. Een hedendaagse toetsing van deze beroemde oneliner roept vragen op over de krachtige invloed van (nieuwe) media. En als het aankomt op licht als medium spelen verschillende specifieke, interessante kwesties een rol.

Check hier voor meer informatie!

gele-lijn

bruisend amsterdam light festival

Nieuwjaarsborrel op het water

Maak uw nieuwjaarsborrel dit jaar heel speciaal en boek één van onze salonboten voor een tocht door de grachten van Amsterdam met uw gasten. Het nieuwjaars arrangement is inclusief twee heerlijke glazen bruisende bubbels, een schaal heerlijke sushi en (onbeperkt) Hollandse bar. Overzichtelijk en zonder verrassingen.

Bekijk hier meer informatie over onze nieuwjaarsborrel

gele-lijn