Specials bij Rederij Mokum | Vrijgezellenfeest | Trouwen in de Amsterdamse grachten | Wijnproeverij op het water

EVENEMENTEN IN AMSTERDAM
kleine gele lijn

Amsterdam is dé stad als het gaat om festivals en evenementen aan het water. Koningsdag, de Gay Pride, Prinsengracht concert, Amsterdam Light Festival, de Parade, Over het IJ Festival of Sail 2020, al deze festivals worden met elkaar verbonden door het water. De beste manier om deze events te beleven is dan ook vanaf een boot!

Amsterdam is zeer populair als het gaat om festivals. Voor bezoekers maar ook voor bewoners is het vaak te veel om bij te houden. Veel grote feesten vinden in het centrum van de stad plaats. Maar ook langs de IJ-oevers worden steeds meer verrassende evenementen georganiseerd.

Als echt Amsterdams bedrijf heeft Rederij Mokum rondom deze festivals leuke vaartochten en arrangementen bedacht.
Wilt u op de hoogte gehouden worden? Check dan af en toe deze festival-events pagina of Like onze Facebook pagina.  Wij houden u tijdig op de hoogte van wat er in Amsterdam op- en om het water plaats vindt.

gele-lijn

Amsterdam light festival

Amsterdam Light Festival 2022 - 2023

Voor de editie van 2022-2023 was Amsterdam Light Festival op zoek naar creatieve interpretaties van het thema 'Imagine Beyond!'. Het thema voor dit jaar is: ‘Imagine Beyond’.  Tijdens deze elfde editie wordt u meegenomen in de wereld van de verbeelding. Laat u inspireren door de twintig lichtkunstwerken in het winterse Amsterdam. Imagine Beyond kunt u, tijdens een vaartocht bij ons aan boord, zelf beleven.

Check hier voor meer informatie!

gele-lijn

Sail 2025

Sail Amsterdam 2025

Amsterdam is van 20 tot 24 augustus in de ban van Sail 2025. Tientallen indrukwekkende Tall Ships en honderden kleinere historische vaartuigen zijn gedurende vijf dagen vrij te bezichtigen voor het publiek. Tijdens Sail 2025 zullen de schepen van Rederij Mokum de gehele dag te boeken zijn voor privé vaartochten, evenementen en bedrijfsuitjes.

Check hier  de online beschikbaarheid, prijs en voor meer informatie!

gele-lijn

Kerst amsterdam

Kerst in Amsterdam

Vier kerst in Amsterdam en geniet van de schoonheid van de stad tijdens de meest betoverende tijd van het jaar. Boek een rondvaart bij Rederij Mokum en geniet van de verlichte grachten of boek een Amsterdam Light Festival tour. Een boottocht bij Rederij Mokum is de ideale oplossing. Onderweg veel te zien, aan boord voldoende ruimte om informeel te borrelen. Gezien de drukte is het wel verstandig te informeren naar de beschikbaarheid.

Bekijk hier meer informatie over kerst in Amsterdam

gele-lijn

Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel op het water

Maak uw nieuwjaarsborrel dit jaar heel speciaal en boek één van onze salonboten voor een tocht door de grachten van Amsterdam met uw gasten. Het nieuwjaars arrangement is inclusief twee heerlijke glazen bruisende bubbels, een schaal heerlijke sushi en (onbeperkt) Hollandse bar. Overzichtelijk en zonder verrassingen.

Bekijk hier meer informatie over onze nieuwjaarsborrel

gele-lijn

Koningsdag

Koningsdag

Aan boord van een boot beleeft u Koningsdag optimaal. Niet alleen hebt u vanaf het water goed zicht op de grachten, u geniet van de scheepjes op het water, de standjes op de kant en de live muziek op de bruggen. Koningsdag vieren op een boot is zeer speciaal. Rederij Mokum probeert zoveel mogelijk mensen een kans te geven om Koningsdag vanaf het water mee te maken. Gezien de drukte is het wel verstandig te informeren naar de beschikbaarheid.

Bekijk hier meer informatie over koningsdag Amsterdam

gele-lijn

Gay Pride

Gay Pride-Canal Parade

De Canal Parade is een bonte stoet van meer dan 80 uitbundig versierde themaschepen die vanaf het Westerdok door de Prinsengracht naar de Amstel varen. Het ene jaar een tikkeltje uitdagender dan het andere jaar. Met 350.000 bezoekers per jaar is de Amsterdamse Gay Pride een van de grootse LGBT Events van Europa.

Bekijk hier meer informatie over de Gay Pride Canal Parade

gele-lijn