Boek een romantische dinner cruise aan boord van een van onze salonboten.

DE VOORDELIGSTE DINNER CRUISE VAN AMSTERDAM
kleine gele lijn

Wilt u een groep vrienden of zakenrelaties trakteren op een onvergetelijke ervaring? Boek dan een romantische dinner cruise in Amsterdam bij Rederij Mokum.

Tijdens de dinner cruise varen wij u door de prachtig verlichte grachten van Amsterdam. Terwijl u van de stad geniet, serveren wij aan boord de heerlijkste gerechten.

Varen door de Amsterdamse grachten is voor u en uw gasten een onvergetelijke ervaring. Een heerlijk hapje eten tijdens het varen maakt uw avond compleet.

Een schip passend bij uw gezelschap

Rederij Mokum beschikt over een drietal prachtige schepen. De Aagje Deken, de Theo Kok en de Stella Maris bieden aan boord alle comfort. Bij slecht weer zijn onze schepen heerlijk verwarmd. Met mooi weer kunnen de ramen en het dak volledig open. Een dinner cruise aan boord van een van onze schepen is een intieme manier om van de Amsterdamse grachten te genieten.

Salonboot Theo Kok Rederij Mokum

Online beschikbaarheid en prijs checken

Een dinner cruise is bij Rederij Mokum betaalbaar en eenvoudig te boeken. Met behulp van ons online offerte systeem kunt u dag en nacht zelf een offerte maken. Kies uit een van onze standaard diner arrangementen of stuur ons een mail met uw wensen. Wij nemen direct contact met u op om de dinner cruise aan uw wensen aan te passen.

Dinner cruise Amsterdam: proef onze wereldkeuken

Speciaal voor de gasten van onze dinner cruise hebben onze koks een aantal gerechten geselecteerd. De gerechten worden standaard samengesteld met behulp van streekproducten. Wilt u liever eten uit een bepaalde wereldkeuken? Neem contact met ons op. Het diner wordt vanaf 10 personen speciaal voor u samengesteld.

Check nu beschikbaarheid van onze Dinner Cruise Amsterdam op de door u gewenste datum.

gele-lijn

ONZE ARRANGEMENTEN

U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon betaalt. Alle prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting. Er zijn geen verborgen kosten!

Score van bezoekers: 4.7