Vrijdagmiddag borrelboot

Vrijdagmiddag Borrelboot vanaf € 52,50

Boek een Vrij Mi Bo Borrelboot

VrijMiBo is de populaire term voor de Vrijdag Middag Borrel na het werk. Het werk zit erop en de spanning mag van de ketel. Borreltje erbij en de VrijMiBo is een feit. De VrijMiBo is bij de één berucht en bij de ander beroemd. Relaties, carrières en gezinnen zijn niet zelden gestart tijdens deze vrijdagmiddag hobby.

Is de Vrij-Mi-Bo alleen voor ‘ Happy Few’ van de Amsterdamse grachtengordel? Welnee, de VrijMiBo is voor een ieder die een leuke borrel in Amsterdam wil organiseren. En de beste Vrijmibo organiseer je ongetwijfeld varend op onze borrelboot door grachten van Amsterdam.

Heerlijk borrelen aan boord van onze mooie salonboten

Rederij Mokum biedt 7 dagen per week de Vrij Mi Bo(ot) op het water. Varen en borrelen aan boord van één van onze gezellige schepen. Wij regelen het schip, de drank en de happen…u de gezelligheid. Bij ons geen ingewikkelde offertes maar gewoon een prijs per persoon inclusief alles!

Vrijdagmiddag borrelboot
  • Rondvaart van 2 uur door de Amsterdamse grachten
  • Voldoende drank(bier, goede! wijnen, fris en spa)
  • Een prachtig borrelgarnituur op tafel (voor carnivoren en vegetariërs)
  • Een fijne playlist aan indien mogelijk.
  • De prijzen zijn berekend zonder btw.

Onze Vrij Mi Bo(ot) vaart met mooi weer helemaal open. Met slecht weer doen we de kap dicht. De verwarming gaat aan en de borrel gaat gewoon door!

  • Op- en afstappen Roommate Aitana(thuishaven) 5 minuten lopen vanaf CS. Opstappen op een andere locatie dan de haven? Dat kan. Vraag ons naar eventueel extra kosten.
    Bekijk hier de mogelijke opstaplocaties
  • Uw reservering is pas definitief nadat wij deze hebben bevestigd en nadat u een aanbetaling heeft gedaan. Daarvoor bent u nog volledig vrij.
  • Speciale wensen: zoals afwijkende op- en afstaptijden? Geeft dat aan ons door zodat we daar rekening mee kunnen houden

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Stel uw vraag en wij denken met u mee. Wilt u meer weten over onze boten of arrangementen? Heeft u vragen over de beschikbaarheid en prijzen, of wilt u een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Starttijd vaartocht:
:

Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht. Bekijk hier onze privacyverklaring.

Waarom heet Amsterdam “Mokum”?

Tot aan de Tweede Wereld oorlog gaven Joodse handelaren grote steden vaak een bijnaam. De reden was even simpel als handig. Door de geheime bijnaam konden mogelijke mee luisteraars niet achterhalen waar Joodse handelaren met hun kostbare handelswaar(vaak diamanten!) heen reisden.

De bijnamen van de steden begon steevast met ‘Mokum’. Daarna volgde een letter van het Hebreeuws alfabet. Deze letter was vaak de eerste letter van de naam van de betreffende stad. Zo werd Dordrecht, Mokum Dollet genoemd. Berlijn, Mokum Beisz en Amsterdam, Mokum Allif. Na de Tweede Wereldoorlog is deze vorm van geheimtaal verdwenen. Alleen Amsterdam heeft stand gehouden en dat Allif hebben we dus niet meer nodig.

Er wordt op gezinspeeld dat de joden het woord Mokum gebruikten, om aan te geven dat ze zich thuis voelden in Amsterdam. Mokum is voor veel Amsterdammers en natuurlijk ook voor ons een koosnaam.

Andere populaire arrangementen

Vrijdagmiddag borrelboot

Vergaderen op het water

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex. B.TW.

Vrijdagmiddag borrelboot

Amsterdamse borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. De kleedjes met de Hollandse borrel op tafel en de Amsterdamse muziek doen de nostalgische bruine kroeg herleven.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Vrijdagmiddag borrelboot

Virjdagmiddag borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Vrijdagmiddag borrelboot

Lunch boot Amsterdam

Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunchmaaltijd.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Vrijdagmiddag borrelboot

Borrel met shared tapas

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Vrijdagmiddag borrelboot

BBQ Boot Amsterdam

Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

Vanaf € 62,50 p/p ex. B.TW.