Vrij-mi-bo borrelen boot Amsterdam

(VRIJDAGMIDDAG) BORRELBOOT   44,50 p/p

kleine gele lijn

Boek een Vrij Mi Bo Borrelboot

VrijMiBo is de populaire term voor de Vrijdag Middag Borrel na het werk. Het werk zit erop en de spanning mag van de ketel. Borreltje erbij en de VrijMiBo is een feit. De VrijMiBo is bij de één berucht en bij de ander beroemd. Relaties, carrières en gezinnen zijn niet zelden gestart tijdens deze vrijdagmiddag hobby.

Is de Vrij-Mi-Bo alleen voor ‘ Happy Few’ van de Amsterdamse grachtengordel? Welnee, de VrijMiBo is voor een ieder die een leuke borrel in Amsterdam wil organiseren. En de beste Vrijmibo organiseer je ongetwijfeld varend op onze borrelboot door grachten van Amsterdam.

 
Heerlijk borrelen aan boord van onze mooie salonboten

Rederij Mokum introduceert vanaf 1 maart de Vrij Mi Bo(ot) op het water. Varen en borrelen aan boord van één van onze gezellige schepen. Wij regelen het schip, de drank en de happen…u de gezelligheid. Bij ons geen ingewikkelde offertes maar gewoon een prijs per persoon inclusief alles!

vrijdagmiddag borrelboot Amsterdam
vrijdagmiddag borrelboot Amsterdam
  • Rondvaart van 2 uur door de Amsterdamse grachten
  • Voldoende drank(bier, goede! wijnen, fris en spa)
  • Een prachtig borrelgarnituur op tafel (voor carnivoren en vegetariërs)
  • Een fijne playlist aan!

 

Onze Vrij Mi Bo(ot) vaart met mooi weer helemaal open. Met slecht weer doen we de kap dicht. De verwarming gaat aan en de borrel gaat gewoon door!

  • Op- en afstappen Roommate Aitana(thuishaven) 5 minuten lopen vanaf CS. Opstappen op een andere plaats dan de haven: toeslag binnen de grachten € 50,-, buiten de grachten € 100,- (excl. BTW).
  • Uw reservering is pas definitief nadat wij deze hebben bevestigd en nadat u een aanbetaling heeft gedaan. Daarvoor bent u nog volledig vrij.
  • Speciale wensen: zoals afwijkende op- en afstaptijden? Geeft dat aan ons door zodat we daar rekening mee kunnen houden

boot huren in Amsterdam

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over onze boten of arrangementen? Heeft u vragen over de beschikbaarheid en prijzen, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul het formulier in en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht.

Optioneel:
Onze vaartochten starten vanaf onze thuishaven City Marina IJdock / Hotel Roomate Aitana tenzij anders aangegeven
(5 min lopen vanaf Amsterdam centraal)Uw gegevens

Dhr.Mevr.

* Vul in ieder geval de velden met een * in. Zo kunnen we u goed en snel helpen.

Score van bezoekers: 5

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen en evenementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

 

HOE WERKT EEN AANVRAAG?

Laat uw gegevens achter
Binnen 24 uur ontvangt u een voorstel
Extra wensen zijn altijd mogelijk

 

boot huren amsterdam rederij mokum

Email: info@rederijmokum.nl
Telefoon: 020 210 15 45
Contactformulier: Contact

U kunt ons ook een Whatsapp sturen

boot huren Amsterdam Whatsapp Rederij Mokum

Bekijk hier onze privacyverklaring

Amsterdam

gele-lijn

Oorsprong van de vrijdagmiddagborrel (vrijmibo)

VrijMiBO is een samenvoeging van de drie woorden die lekker makkelijk uit te spreken zijn: VRIJdag MIddag BOrrel. Het idee achter de VrijMiBo is om na een week hard werken stoom af te blazen en collega’s beter te leren kennen door in een ontspannen sfeer nog even wat te drinken. De VrijMiBo is vrij lang populair geweest. Tijdens de economische crisis nam de VrijMiBo in populariteit af. Of werd deze ingeperkt qua drank.

Bij veel bedrijven begint de borrel om 17:00 op de vrijdag (maar vaak een stuk eerder).

Een heerlijke borrel op de vrijdagmiddag met vrienden en collega’s is een leuk moment om mensen op een informele manier beter te leren kennen. De VrijMiBo(ot) vaart op vrijdag en op speciaal verzoek ook op andere dagen in de week!

gele-lijn

andere populaire arrangementen

amsterdamse borreltocht

AMSTERDAMSE BORRELBOOT

De enige echte Amsterdamse Borrelboot. Gedurende twee uur vaart u, onder genot van Amsterdamse happen en drankjes, door het hart van de stad.

 44,50 p/p

 

Dikke boterhommen lunch

LUNCH BOOT AMSTERDAM

Trakteer uw gasten op een heerlijke lunch tijdens een vaartocht in Amsterdam.  Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunch.

 47,50 p/p

 

BBQ op het water

BBQ MEDIUM

De gezelligste BBQ boot van Amsterdam. Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen. 

€ 59,50 p/p

 

gele-lijn

NIEUWS OVER DE BORRELBOOT

Rederij Mokum Arrangementen varend bruin cafe

Boek nu de gezelligste borrelboot van Amsterdam

De gezelligste Borrelboot van Amsterdam is ook in 2018 weer dagelijks op de grachten te vinden. Varen door Amsterdam met een borreltje in de hand. Wie wil dat nou niet? Of het nu gaat om een teamuitje, personeelsfeestje, afdelingsuitje of een verjaardag, de Borrelboot past altijd. Het eenvoudigst is natuurlijk […]

Lees meer

gele-lijn

Score van bezoekers: 5