Vrij-mi-bo borrelen boot Amsterdam

Vrijdagmiddag Borrel 
kleine gele lijn

Boek een Vrij Mi Bo(ot)

VrijMiBo is de populaire term voor de Vrijdag Middag Borrel na het werk. Het werk zit erop en de spanning mag van de ketel. Borreltje erbij en de VrijMiBo is een feit.

De VrijMiBo is bij de één berucht en bij de ander beroemd. Relaties, carrières en gezinnen zijn niet zelden gestart tijdens deze vrijdagmiddag hobby.

Is de Vrij-Mi-Bo alleen voor ‘ Happy Few’ van de Amsterdamse grachtengordel?
Welnee, de VrijMiBo is voor een ieder die een leuke borrel in Amsterdam wil organiseren. En de beste Vrijmibo organiseer je ongetwijfeld varend op een boot door grachten van Amsterdam.

 
Heerlijk borrelen aan boord van onze mooie salonboten

Rederij Mokum introduceert vanaf 1 maart de Vrij Mi Bo(ot) op het water. Varen en borrelen aan boord van één van onze gezellige schepen. Wij regelen het schip, de drank en de happen…u de gezelligheid. Bij ons geen ingewikkelde offertes maar gewoon een prijs per persoon inclusief alles!

vrijdagmiddag borrelboot Amsterdam
vrijdagmiddag borrelboot Amsterdam
 • Rondvaart van 2 uur door de Amsterdamse grachten
 • Voldoende drank(bier, goede! wijnen, fris en spa)
 • Een prachtig borrelgarnituur op tafel (voor carnivoren en vegetariërs)
 • Een fijne playlist aan!

 

Onze Vrij Mi Bo(ot) vaart met mooi weer helemaal open. Met slecht weer doen we de kap dicht. De verwarming gaat aan en de borrel gaat gewoon door!

 • Op- en afstappen Roommate Aitana(thuishaven) 5 minuten lopen vanaf CS. Opstappen op een andere plaats dan de haven: toeslag binnen de grachten € 50,-, buiten de grachten € 100,-.
 • Uw reservering is pas definitief nadat wij deze hebben bevestigd en nadat u een aanbetaling heeft gedaan. Daarvoor bent u nog volledig vrij.
 • Speciale wensen: zoals afwijkende op- en afstaptijden? Geeft dat aan ons door zodat we daar rekening mee kunnen houden

Informatie aanvragen

Wilt u andere hapjes? Speciale wensen zoals bijvoorbeeld Champagne of Gin Tonic. Neem contact met ons op. De VrijMiBo(ot) kan in overleg ook op andere dagen van de week geboekt worden.

Score van bezoekers: 5

Bellen kan ook!
06-53392510

gele-lijn

ONLINE PRIJSBEREKENING

U kunt zelf een prijsbereking maken door het arrangement en aantal personen te kiezen. Er zijn geen verborgen kosten.

BEREKEN UW PRIJS
EXTRA

Onze vaartochten starten vanaf onze thuishaven City Marina IJdock / Hotel Roomate Aitana tenzij anders aangegeven. (5 min lopen vanaf Amsterdam centraal)

De online prijsberekening is geheel vrijblijvend. Indien u tevreden bent met de prijsberekening vul dan onderstaande contactgegevens in. U maakt hiermee nog geen reservering. Wel kijken wij of er een schip beschikbaar is zodat u niet voor een teleurstelling komt te staan. Wij nemen contact met u op.

Totaal incl. BTW

gele-lijn

Oorsprong van de vrijdagmiddagborrel (vrijmibo)

VrijMiBO is een samenvoeging van de drie woorden die lekker makkelijk uit te spreken zijn: VRIJdag MIddag BOrrel. Het idee achter de VrijMiBo is om na een week hard werken stoom af te blazen en collega’s beter te leren kennen door in een ontspannen sfeer nog even wat te drinken. De VrijMiBo is vrij lang populair geweest. Tijdens de economische crisis nam de VrijMiBo in populariteit af. Of werd deze ingeperkt qua drank.

Bij veel bedrijven begint de borrel om 17:00 op de vrijdag (maar vaak een stuk eerder).

Een heerlijke borrel op de vrijdagmiddag met vrienden en collega’s is een leuk moment om mensen op een informele manier beter te leren kennen. De VrijMiBo(ot) vaart op vrijdag en op speciaal verzoek ook op andere dagen in de week!

gele-lijn

ONZE ANDERE ARRANGEMENTEN

  hover image

  BBQ aan boord

  Met een BBQ-en en een biertje in de hand en ondertussen de grachten van Amsterdam verkennen?

  Meer informatie

  hover image

  Vrijdagmiddag Borrelboot Amsterdam

  Reserveer de gezelligste borrelboot van Amsterdam. 2 uur varen met een onbeperkte Hollandse bar.

  Meer informatie

  hover image

  Borreltocht met Shared Tapas

  Bij rederij Mokum kunt u rond borreltijd een lekker stukje varen door de grachten combineren met een tafel vol met tapas borrelhapjes.

  Meer informatie

  hover image

  Dikke boterhammen lunch

  Verantwoord en lekker lunchen, kan aan boord van de schepen van Rederij Mokum.

  Meer informatie

  hover image

  Vergaderen op het water

  Originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren.

  Meer informatie

  hover image

  Baskische Pinxos & Tapas diner

  Kies voor onze uitgebreide Pintxos-Tapas diner. U heeft de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment Baskische Pintxos en Spaanse tapas.

  Meer informatie