Vrij-mi-bo borrelen boot Amsterdam

(VRIJDAGMIDDAG) BORRELBOOT   42,50 p/p

kleine gele lijn

Boek een Vrij Mi Bo Borrelboot

VrijMiBo is de populaire term voor de Vrijdag Middag Borrel na het werk. Het werk zit erop en de spanning mag van de ketel. Borreltje erbij en de VrijMiBo is een feit. De VrijMiBo is bij de één berucht en bij de ander beroemd. Relaties, carrières en gezinnen zijn niet zelden gestart tijdens deze vrijdagmiddag hobby.

Is de Vrij-Mi-Bo alleen voor ‘ Happy Few’ van de Amsterdamse grachtengordel? Welnee, de VrijMiBo is voor een ieder die een leuke borrel in Amsterdam wil organiseren. En de beste Vrijmibo organiseer je ongetwijfeld varend op onze borrelboot door grachten van Amsterdam.

 
Heerlijk borrelen aan boord van onze mooie salonboten

Rederij Mokum introduceert vanaf 1 maart de Vrij Mi Bo(ot) op het water. Varen en borrelen aan boord van één van onze gezellige schepen. Wij regelen het schip, de drank en de happen…u de gezelligheid. Bij ons geen ingewikkelde offertes maar gewoon een prijs per persoon inclusief alles!

vrijdagmiddag borrelboot Amsterdam
vrijdagmiddag borrelboot Amsterdam
  • Rondvaart van 2 uur door de Amsterdamse grachten
  • Voldoende drank(bier, goede! wijnen, fris en spa)
  • Een prachtig borrelgarnituur op tafel (voor carnivoren en vegetariërs)
  • Een fijne playlist aan!

 

Onze Vrij Mi Bo(ot) vaart met mooi weer helemaal open. Met slecht weer doen we de kap dicht. De verwarming gaat aan en de borrel gaat gewoon door!

  • Op- en afstappen Roommate Aitana(thuishaven) 5 minuten lopen vanaf CS. Opstappen op een andere plaats dan de haven: toeslag binnen de grachten € 50,-, buiten de grachten € 100,-.
  • Uw reservering is pas definitief nadat wij deze hebben bevestigd en nadat u een aanbetaling heeft gedaan. Daarvoor bent u nog volledig vrij.
  • Speciale wensen: zoals afwijkende op- en afstaptijden? Geeft dat aan ons door zodat we daar rekening mee kunnen houden

Informatie aanvragen

Wilt u andere hapjes? Speciale wensen zoals bijvoorbeeld Champagne of Gin Tonic. Neem contact met ons op. De VrijMiBo(ot) kan in overleg ook op andere dagen van de week geboekt worden.

Bellen kan ook!
020 210 15 45

gele-lijn

ONLINE PRIJSBEREKENING

U kunt zelf een prijsbereking maken door het arrangement en aantal personen te kiezen. Er zijn geen verborgen kosten.

BEREKEN UW PRIJS
EXTRA

Onze vaartochten starten vanaf onze thuishaven City Marina IJdock / Hotel Roomate Aitana tenzij anders aangegeven. (5 min lopen vanaf Amsterdam centraal)

De online prijsberekening is geheel vrijblijvend. Indien u tevreden bent met de prijsberekening vul dan onderstaande contactgegevens in. U maakt hiermee nog geen reservering. Wel kijken wij of er een schip beschikbaar is zodat u niet voor een teleurstelling komt te staan. Wij nemen contact met u op.

Totaal incl. BTW

gele-lijn

Oorsprong van de vrijdagmiddagborrel (vrijmibo)

VrijMiBO is een samenvoeging van de drie woorden die lekker makkelijk uit te spreken zijn: VRIJdag MIddag BOrrel. Het idee achter de VrijMiBo is om na een week hard werken stoom af te blazen en collega’s beter te leren kennen door in een ontspannen sfeer nog even wat te drinken. De VrijMiBo is vrij lang populair geweest. Tijdens de economische crisis nam de VrijMiBo in populariteit af. Of werd deze ingeperkt qua drank.

Bij veel bedrijven begint de borrel om 17:00 op de vrijdag (maar vaak een stuk eerder).

Een heerlijke borrel op de vrijdagmiddag met vrienden en collega’s is een leuk moment om mensen op een informele manier beter te leren kennen. De VrijMiBo(ot) vaart op vrijdag en op speciaal verzoek ook op andere dagen in de week!

gele-lijn

ONZE ANDERE ARRANGEMENTEN

U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon betaalt. Alle prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting. Er zijn geen verborgen kosten!

gele-lijn

NIEUWS OVER DE BORRELBOOT

Rederij Mokum Arrangementen varend bruin cafe

Boek nu de gezelligste borrelboot van Amsterdam

De gezelligste Borrelboot van Amsterdam is ook in 2018 weer dagelijks op de grachten te vinden. Varen door Amsterdam met een borreltje in de hand. Wie wil dat nou niet? […]

Lees meer

gele-lijn

Score van bezoekers: 5