Boot huren Amsterdam - Geniet van de pracht en praal van de Amsterdamse grachten per boot.

BOOT HUREN AMSTERDAM?
BEREKEN ONLINE UW PRIJS
kleine gele lijn

Boot Huren in Amsterdam? Nergens zo eenvoudig als bij Rederij Mokum

Een boot huren in Amsterdam is makkelijker dan u denkt. Rederij Mokum biedt eenvoudige maar stoere arrangementen tegen een duidelijke prijs. Geen verrassingen maar een duidelijk all-in aanbod met een prijs per persoon. Een boot huren in Amsterdam is nog nooit zo simpel geweest!

Wilt u een boot huren in Amsterdam voor een privé rondvaart? Dan wilt u waarschijnlijk direct weten of een schip beschikbaar is en wat het kost. Een boot huren in Amsterdam kan direct met behulp van het online prijsberekening van Rederij Mokum. Een boot huren in Amsterdam is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Pas na telefonisch contact en uw akkoord maken wij de vaartocht definitief.

Hoe gaat een boot huren bij Rederij Mokum in zijn werk:

 

Stap 1            U kijkt op de website naar onze arrangementen

Stap 2            U kiest een arrangement of kiest voor maatwerk

Stap 3            In geval van een standaard arrangement kunt u gebruik maken van ons online prijsberekeningstool anders stuurt u ons een mail (Tip: gebruik ons standaard invulformulier)

Stap 4            U vult de datum, het aantal personen en uw naam in op een van de invulformulieren

Stap 5           Wij nemen contact met u op per mail.

Stap 6           U ontvangt van ons een offerte

Stap 7            U geeft ons akkoord op de offerte

Stap 8           U ontvangt van ons een bevestiging en een voorschot factuur

Boot huren in Amsterdam is nog nooit zo simpel geweest!

Laatste nieuws Boot Huren Amsterdam

boot schipper Amsterdam

Boot met schipper huren in Amsterdam

De lente is eindelijk begonnen. De temperaturen lopen op en de winterjassen kunnen weer naar zolder. Mooi weer om een boot met schipper te huren in Amsterdam. Lente in Amsterdam […]

Vergaderen op het water

Vergaderen op het water-Boot Huren Amsterdam

Rederij Mokum biedt vanaf 1 maart de mogelijkheid om een boot te huren en te vergaderen op het water. Vergaderen op het water is origineel en efficiënt. U neemt uw […]

Huur een boot en verken de omgeving van Amsterdam

Boot huren in de omgeving van Amsterdam

Een boot huren in (de omgeving van) Amsterdam is spannend en afwisselend. De grachten van Amsterdam staan niet voor niks op de Wereld Erfgoed lijst van Unesco. De aaneenschakeling van […]

Meer nieuws over boten huren Amsterdam

Check onze originele arrangementen

Een boot huren in Amsterdam is bij Rederij Mokum duidelijk en overzichtelijk. Wilt een privé rondvaart met uitsluitend een borreltje aan boord? Of kiest u voor een volledig verzorgde vaartocht met een hapje en een drankje?

Of het nu gaat om een borreltocht of een vaartocht door de Amsterdamse grachten met een overheerlijk Japans buffet, de prijzen van onze arrangementen zijn per persoon all inclusive (incl. drank en hapjes). Transparante prijzen zonder verrassingen of bijkomende kosten. Lees hier over algemene informatie over een boot te huren in Amsterdam.

Boot huren Amsterdam - Geniet van de pracht en praal van de Amsterdamse grachten per boot.

Bring Your Own mogelijk

Als u besluit een boot te huren bij Rederij Mokum in Amsterdam dan kunt u ook zelf de catering verzorgen. Wij zijn een van de weinige rederijen in Amsterdam waar u op deze wijze een boot met schipper kunt huren. Door uw eigen catering te verzorgen geeft u een persoonlijk tintje aan uw vaartocht. Aangezien onze schipper wel moet opruimen rekenen wij 50 euro schoonmaakkosten. Kijk bij Do It Yourself voor de mogelijkheden

App of bel 7 dagen per week

Rederij Mokum heeft geen groot kantoor met veel medewerkers. Dit houdt onze prijzen scherp! Wel zijn we zeven dagen in de week via 06-53392510 en per app bereikbaar. Hebt u ideeën voor een tocht maar wilt u weten of het mogelijk is om een boot te huren in Amsterdam? Stuur gewoon een appje of bel!

 Vragen?

Kijk ook even bij onze FAQ’s. Hier staan de meest voorkomende antwoorden met betrekking tot het huren van een boot in Amsterdam.

ONZE POPULAIRE ARRANGEMENTEN

  hover image

  BBQ aan boord

  Met een BBQ en een biertje in de hand en ondertussen de grachten van Amsterdam verkennen?

  Meer informatie

  hover image

  Vrijdagmiddag Borrelboot Amsterdam

  Reserveer de gezelligste borrelboot van Amsterdam. 1,5 uur varen met een onbeperkte Hollandse bar.

  Meer informatie

  hover image

  Borreltocht met Shared Tapas

  Bij rederij Mokum kunt u rond borreltijd een lekker stukje varen door de grachten combineren met een tafel vol met tapas borrelhapjes.

  Meer informatie

 

 

 

 

Score van bezoekers: 5