gay pride boot huren Amsterdam

GAY PRIDE - CANAL PARADE
kleine gele lijn

 Op de laatste zaterdag van de Gay Pride wordt de Canal Parade georganiseerd. Deze uitbundige boten optocht is uniek in haar grootte en wordt door deelnemers en bewoners zeer op prijs gesteld.

De inwoners van Amsterdam vieren met de Canal Pride de vrije denkwijze en de volledige acceptatie van Lesbian- Gay-Bisexual-en Transgenders community in de stad.

Gay pride in Amsterdam

De Canal Parade is een bonte stoet van meer dan 80 uitbundig versierde themaschepen die vanaf het Westerdok door de Prinsengracht naar de Amstel varen. Het ene jaar een tikkeltje uitdagender dan het andere jaar. Met 350.000 bezoekers per jaar is de Amsterdamse Gay Pride een van de grootse LGBT Events van Europa.

 * Neem contact met ons op voor meer informatie of om te reserveren *

gay-pride 2017 boot huren

Boot huren tijdens Gay Pride in Amsterdam

 

Rederij Mokum is een fan van de Canal Parade. Wij varen dan ook achter de stoet aan. Uiteraard wachten wij de schepen op bij de Amstel op voor de prijsuitreiking.

Wilt u een boot huren tijdens de Canal Parade, neem dan contact met ons op. De Canal Parade is een hoogtepunt als het gaat om Events in Amsterdam.

Locatie: Westerdok, Prinsengracht, Amstel
www.iamsterdam.com/nl/uit-in-amsterdam/uit/festivals/overzicht-culturele-festivals/canal-parade

Gay Pride is een avontuur op het water

De Gay pride wordt gehouden op 5 augustus 2017

gele-lijn

Score van bezoekers: 5

ONZE ARRANGEMENTEN

U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon betaalt. Alle prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting. Er zijn geen verborgen kosten!