gay pride boot huren Amsterdam

GAY PRIDE - PRIDE AMSTERDAM
kleine gele lijn

De 27e editie van Pride Amsterdam vindt plaats van 22 juli t/m 6 augustus 2023 in Amsterdam met op zaterdag 5 augustus 2023 de Canal Parade. Pride Amsterdam (tot 2017 bekend als Amsterdam Gay Pride) vindt sinds 1996 jaarlijks in Amsterdam plaats tijdens het eerste weekend van augustus. Pride Amsterdam is het jaarlijkse hoogtepunt voor gay Amsterdam met straatfeesten, gay danceparty's en de wereldberoemde Canal Parade over de Amsterdamse grachten. De inwoners van Amsterdam vieren met de Canal Parade de vrije denkwijze en de volledige acceptatie van Lesbian- Gay-Bisexual-en Transgenders community in de stad.

Gay pride in Amsterdam

De Canal Parade is een bonte stoet van meer dan 80 uitbundig versierde themaschepen die vanaf het Westerdok door de Prinsengracht naar de Amstel varen. Het ene jaar een tikkeltje uitdagender dan het andere jaar. Met 350.000 bezoekers per jaar is de Amsterdamse Gay Pride een van de grootse LGBT Events van Europa.

Meevaren als deelnemer

Wij hebben verschillende boten die ook geschikt zijn om mee te varen als deelnemer. Wij kunnen deze boten in samenspraak met jullie aanpassen zodat deze volledig bij jullie brand past.

 * Neem contact met ons op voor meer informatie of om te reserveren *

gay-pride 2017 boot huren

Boot huren tijdens Gay Pride in Amsterdam

Rederij Mokum is een fan van de Canal Parade.

Wilt u een boot huren tijdens de Canal Parade, neem dan contact met ons op. De Canal Parade is een hoogtepunt als het gaat om Events in Amsterdam.

Locatie: Westerdok, Prinsengracht, Amstel
Gay Pride is een avontuur op het water

De Canal Parade wordt gehouden op 5 augustus 2023

gele-lijn

Score van bezoekers: 5

ONZE ARRANGEMENTEN

U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon betaalt. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Er zijn geen verborgen kosten!