varend vergaderen in Amsterdam

VERGADEREN OP HET WATER VANAF € 49,50 p/p

kleine gele lijn

Bent u op zoek naar een originele locatie voor uw vergadering?

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren? Boek dan een vergaderarrangement op een van de schepen van Rederij Mokum. De ideale locatie voor een effectieve vergadering, brainstorm, productpresentatie of meeting met potentiële klanten.

 

Effectief vergaderen aan boord van onze mooie salonboten.
Leuker kunnen we het niet maken!

Rederij Mokum introduceert ‘vergaderen op het water’. Zaken doen, varen en eventueel na afloop borrelen aan boord van één van onze schepen. U en uw gezelschap boeken een schip en wij regelen de rest. Geen ingewikkelde offertes maar gewoon een prijs per persoon.(minimaal 15 personen)

vergaderen op het water Amsterdam

 • Vaartocht van 2 uur
 • Aan boord een uitgebreide koffie-, theetafel, Spa Rood & Blauw
 • Assortiment taartjes van onze Meesterbakkerij
 • Voldoende pennen en papier
 • 220 Volt aan boord
 • Planner(optioneel)
 • Beeldscherm(optioneel)
 • Op- en afstappen Roommate Aitana(thuishaven) 5 minuten lopen vanaf CS
 • Parkeergarage met ruim voldoende plekken
 • De prijzen zijn berekend zonder btw
 • Onze prijzen zijn op basis van een minimum groepsgrootte vanaf 15 gasten.
  Wij verzorgen ook arrangementen voor minder gasten. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon hoger wordt.
 • Opstappen op een andere locatie dan de haven? Dat kan. Vraag ons naar eventueel extra kosten.
  Bekijk hier de mogelijke opstaplocaties
 • Uw reservering is pas definitief nadat wij deze hebben bevestigd en nadat u een aanbetaling heeft gedaan. Daarvoor bent u nog volledig vrij.
 • Speciale wensen: zoals afwijkende op- en afstaptijden? Geeft dat aan ons door zodat we daar rekening mee kunnen houden. Wij halen u graag op in de buurt van uw kantoor.

gele-lijn

Informatie aanvragen

  Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Stel uw vraag en wij denken met u mee. Wilt u meer weten over onze boten of arrangementen? Heeft u vragen over de beschikbaarheid en prijzen, of wilt u een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

  Uw gegevens

  Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht. Bekijk hier onze privacyverklaring

  Score van bezoekers: 5

  gele-lijn

  Voordelen van vergaderen op het water in Amsterdam

  Hoe vaak gebeurt het niet dat een vergadering twee keer zo lang duurt dan gepland? Onaangekondigde wordt een vergadering verstoord door een belletje, een collega of een leverancier. Met als gevolg dat na de onderbreking tijd nodig is om de vergadering weer op te pakken.

  Vergaderen aan boord van een boot is effectief en tijdbesparend omdat er simpelweg niemand binnen kan komen lopen. Door de opstelling van de banken tegenover elkaar, met een zes meter lange tafel ertussen, zijn de schepen ideaal om te vergaderen.

  Vergadering afgesloten? Dan kunt u op het achterdek ontspannen met een informele borrel. U huurt het schip exclusief af, waardoor u alle privacy heeft voor een meeting, productpresentatie, event of borrel. Na de vaartocht zetten wij u desgewenst af bij het restaurant naar keuze om de dag informeel af te sluiten!

  Varend vergaderen kan perfect op één van de schepen van Rederij Mokum!

  Rederij Mokum - voor uw vergadering, Brainstorm, Training, Presentatie, Plenair, Borrel & Ontvangst, Private Dining of feest in Amsterdam op het water.

  gele-lijn

  Andere populaire arrangementen

  amsterdamse borreltocht

  AMSTERDAMSE BORRELBOOT

  De enige echte Amsterdamse Borrelboot. Gedurende twee uur vaart u, onder genot van Amsterdamse happen en drankjes, door het hart van de stad.

  Vanaf € 52,50 p/p ex btw

   

  Dikke boterhommen lunch

  LUNCH BOOT AMSTERDAM

  Trakteer uw gasten op een heerlijke lunch tijdens een vaartocht in Amsterdam.  Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunch.

  Vanaf € 49,50 p/p ex btw

   

  BBQ op het water

  BBQ MEDIUM

  De gezelligste BBQ boot van Amsterdam. Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen. 

  Vanaf € 62,50 p/p ex btw