varend vergaderen in Amsterdam

VERGADEREN OP HET WATER  € 39,50 p/p

kleine gele lijn

Bent u op zoek naar een originele locatie voor uw vergadering?

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren? Boek dan een vergaderarrangement op een van de schepen van Rederij Mokum. De ideale locatie voor een effectieve vergadering, brainstorm, productpresentatie of meeting met potentiële klanten.

 

Effectief vergaderen aan boord van onze mooie salonboten.
Leuker kunnen we het niet maken!

Rederij Mokum introduceert ‘vergaderen op het water’. Zaken doen, varen en eventueel na afloop borrelen aan boord van één van onze schepen. U en uw gezelschap boeken een schip en wij regelen de rest. Geen ingewikkelde offertes maar gewoon een prijs per persoon.(minimaal 15 personen)

vergaderen op het water Amsterdam

 • Vaartocht van 2 uur
 • Aan boord een uitgebreide koffie-, theetafel, Spa Rood & Blauw
 • Assortiment taartjes van onze Meesterbakkerij
 • Voldoende pennen en papier
 • 220 Volt aan boord
 • Planner(optioneel)
 • Beeldscherm(optioneel)
 • Op- en afstappen Roommate Aitana(thuishaven) 5 minuten lopen vanaf CS
 • Parkeergarage met ruim voldoende plekken

 

 • Opstappen op een andere plaats dan de haven: toeslag binnen de grachten € 50,-, buiten de grachten € 100,-
 • Uw reservering is pas definitief nadat wij deze hebben bevestigd en nadat u een aanbetaling heeft gedaan. Daarvoor bent u nog volledig vrij.
 • Speciale wensen: zoals afwijkende op- en afstaptijden? Geeft dat aan ons door zodat we daar rekening mee kunnen houden. Wij halen u graag op in de buurt van uw kantoor.

gele-lijn

Informatie aanvragen

Wilt u wat anders dan taart? Uitgebreide lunch? Borrelhapjes? Neem contact met op ons als u vragen heeft over de uitbreidingen van het vergaderarrangement. 

Score van bezoekers: 5
Bellen kan ook!
020 210 15 45

gele-lijn

Online prijsberekening

U kunt zelf een prijsbereking maken door het arrangement en aantal personen te kiezen. Er zijn geen verborgen kosten.

BEREKEN UW PRIJS
EXTRA

Onze vaartochten starten vanaf onze thuishaven City Marina IJdock / Hotel Roomate Aitana tenzij anders aangegeven. (5 min lopen vanaf Amsterdam centraal)

De online prijsberekening is geheel vrijblijvend. Indien u tevreden bent met de prijsberekening vul dan onderstaande contactgegevens in. U maakt hiermee nog geen reservering. Wel kijken wij of er een schip beschikbaar is zodat u niet voor een teleurstelling komt te staan. Wij nemen contact met u op.

Totaal incl. BTW

gele-lijn

Voordelen van vergaderen op het water in Amsterdam

Hoe vaak gebeurt het niet dat een vergadering twee keer zo lang duurt dan gepland? Onaangekondigde wordt een vergadering verstoord door een belletje, een collega of een leverancier. Met als gevolg dat na de onderbreking tijd nodig is om de vergadering weer op te pakken.

Vergaderen aan boord van een boot is effectief en tijdbesparend omdat er simpelweg niemand binnen kan komen lopen. Door de opstelling van de banken tegenover elkaar, met een zes meter lange tafel ertussen, zijn de schepen ideaal om te vergaderen.

Vergadering afgesloten? Dan kunt u op het achterdek ontspannen met een informele borrel. U huurt het schip exclusief af, waardoor u alle privacy heeft voor een meeting, productpresentatie, event of borrel. Na de vaartocht zetten wij u desgewenst af bij het restaurant naar keuze om de dag informeel af te sluiten!

Varend vergaderen kan perfect op één van de schepen van Rederij Mokum!

Rederij Mokum - voor uw vergadering, Brainstorm, Training, Presentatie, Plenair, Borrel & Ontvangst, Private Dining of feest in Amsterdam op het water.

gele-lijn

ONZE ANDERE ARRANGEMENTEN

U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon betaalt. Alle prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting. Er zijn geen verborgen kosten!