kerst arrangementen Amsterdam

Kerst en Nieuwjaarsborrel in Amsterdam

Bent u dit jaar aan de beurt om een kerst/nieuwjaarsborrel te organiseren? Dan zijn uw collega’s er mooi vanaf gekomen. Niet verder vertellen….maar de oplossing is eenvoudig: wij gaan u helpen dit klusje te klaren. De kerst/nieuwjaarsborrel is een terugkerend fenomeen. Hoe krijg je de kerst en nieuwjaarsborrel gezellig en informeel? En hoe voorkom je dat er in de organisatie een berg werk gaat zitten aan het eind van het jaar?

Een boottocht bij Rederij Mokum is de ideale oplossing. Onderweg veel te zien, aan boord voldoende ruimte om informeel te borrelen. Even een break nodig? Kom buiten bij onze schipper staan en geniet van de leuke verhalen. Onze schippers hebben stuk voor stuk iets ‘eigens’….

Vier kerst in Amsterdam en geniet van de schoonheid van de stad tijdens de meest betoverende tijd van het jaar. Boek een rondvaart bij Rederij Mokum en geniet van de verlichte grachten of boek een Amsterdam Light Festival tour.

Kerst en Nieuwjaarsborrel bij Rederij Mokum

kerst arrangementen AmsterdamOm uw kerst/nieuwjaarsborrel te laten slagen hebben we veel leuke ideeën. Wat dacht van ons Varend Bruin café? Onze schepen worden aangekleed als authentiek bruin café met de Amsterdamse kleedjes op tafel. Ontvangst vindt plaats met een Mokumse borrel naar keuze. Op tafel staat de ouderwetse Amsterdamse borrelhap compleet met gevuld eitje en haring met ui.

Mag het iets uitgebreider? Kies dan voor onze Winterse BBQ. Wij dekken de tafel vol lekkere salades, stokbrood en sausen. De koelers zijn gevuld met koude biertjes en lekkere wijnen(we drinken ze zelf ook thuis!). Wel nog even zelf het vlees op de grill leggen. Een BBQ chef kunnen we eventueel regelen.

Uiteraard kunt u uw kerst en nieuwjaarsborrel combineren met het Amsterdam Light Festival. U vaart dan een route langs 31 lichtkunstwerken. Leuke aanvulling op de kerst en nieuwjaarsborrel.

Wilt u even van boord? Kies dan voor onze vaste gids; Tijs. Tijs is niet alleen wallenspecialist maar is ook een waardevolle toevoeging aan boord tijdens uw Amsterdam Light Festival tour.

Kiest u bij ons voor een borrel aan boord en gaat u aansluitend ergens eten? Maak het uzelf niet te moeilijk. Wij hebben goede contacten met verschillende restaurants langs het water. Wij helpen u graag met het kiezen van een restaurant. We leggen aan bij het terras. U zit zo aan tafel. ’s Avonds weer naar huis? Laat het ons weten. Wij pikken u en uw gasten gewoon weer op.

Kortom, kerstborrel organiseren? Bel Dick of Vienna. We helpen u graag verder.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Stel uw vraag en wij denken met u mee. Wilt u meer weten over onze boten of arrangementen? Heeft u vragen over de beschikbaarheid en prijzen, of wilt u een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Starttijd vaartocht:
:

Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht. Bekijk hier onze privacyverklaring.

Amsterdam Light festival

Er is geen betere manier om kerst te vieren in Amsterdam dan met een rondvaart. Een rondvaart is romantisch en gezellig en elke avond kunt het Amsterdam Light Festival bezichtigen. Dit geweldige lichtjes festival op de grachten zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Meer dan 35 kunstwerken en installaties van nationale en internationale artiesten versieren de grachten in het centrum van Amsterdam. Stap aan boord van een van onze schepen en zie deze geweldige kunst op de best mogelijke manier: vanaf de grachten zelf.

kerst arrangementen Amsterdam