boot huren Amsterdam kerst

KERST EN NIEUWJAARSBORREL in Amsterdam

Bent u dit jaar aan de beurt om een kerst/nieuwjaarsborrel te organiseren? Dan zijn uw collega’s er mooi vanaf gekomen. Niet verder vertellen….maar de oplossing is eenvoudig: wij gaan u helpen dit klusje te klaren. De kerst/nieuwjaarsborrel is een terugkerend fenomeen. Hoe krijg je de kerst en nieuwjaarsborrel gezellig en informeel? En hoe voorkom je dat er in de organisatie een berg werk gaat zitten aan het eind van het jaar?

Een boottocht bij Rederij Mokum is de ideale oplossing. Onderweg veel te zien, aan boord voldoende ruimte om informeel te borrelen. Even een break nodig? Kom buiten bij onze schipper staan en geniet van de leuke verhalen. Onze schippers hebben stuk voor stuk iets ‘eigens’….

Vier kerst in Amsterdam en geniet van de schoonheid van de stad tijdens de meest betoverende tijd van het jaar. Boek een rondvaart bij Rederij Mokum en geniet van de verlichte grachten of boek een Amsterdam Light Festival tour

 

Kerst en Nieuwjaarsborrel bij Rederij Mokum

kerst in amsterdamOm uw kerst/nieuwjaarsborrel te laten slagen hebben we veel leuke ideeën. Wat dacht van ons Varend Bruin café? Onze schepen worden aangekleed als authentiek bruin café met de Amsterdamse kleedjes op tafel. Ontvangst vindt plaats met een Mokumse borrel naar keuze. Op tafel staat de ouderwetse Amsterdamse borrelhap compleet met gevuld eitje en haring met ui.

Mag het iets uitgebreider? Kies dan voor onze Winterse BBQ. Wij dekken de tafel vol lekkere salades, stokbrood en sausen. De koelers zijn gevuld met koude biertjes en lekkere wijnen(we drinken ze zelf ook thuis!). Wel nog even zelf het vlees op de grill leggen. Een BBQ chef kunnen we eventueel regelen.

Uiteraard kunt u uw kerst en nieuwjaarsborrel combineren met het Amsterdam Light Festival. U vaart dan een route langs 31 lichtkunstwerken. Leuke aanvulling op de kerst en nieuwjaarsborrel.

 

Wilt u even van boord? Kies dan voor onze vaste gids; Tijs. Tijs is niet alleen wallenspecialist maar is ook een waardevolle toevoeging aan boord tijdens uw Amsterdam Light Festival tour.

Kiest u bij ons voor een borrel aan boord en gaat u aansluitend ergens eten? Maak het uzelf niet te moeilijk. Wij hebben goede contacten met verschillende restaurants langs het water. Wij helpen u graag met het kiezen van een restaurant. We leggen aan bij het terras. U zit zo aan tafel. ’s Avonds weer naar huis? Laat het ons weten. Wij pikken u en uw gasten gewoon weer op.

Kortom, kerstborrel organiseren? Bel Dick of Vienna. We helpen u graag verder.

 

boot huren in Amsterdam

Informatie aanvragen

  Wilt u meer weten over onze boten of arrangementen? Heeft u vragen over de beschikbaarheid en prijzen, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul het formulier in en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

  Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht.

  Optioneel:
  Onze vaartochten starten vanaf onze thuishaven City Marina IJdock / Hotel Roomate Aitana tenzij anders aangegeven
  (5 min lopen vanaf Amsterdam centraal)  Uw gegevens

  Dhr.Mevr.

  * Vul in ieder geval de velden met een * in. Zo kunnen we u goed en snel helpen.

  Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen en evenementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

   

  HOE WERKT EEN AANVRAAG?

  Laat uw gegevens achter
  Binnen 24 uur ontvangt u een voorstel
  Extra wensen zijn altijd mogelijk

   

  boot huren amsterdam rederij mokum

  Email: info@rederijmokum.nl
  Telefoon: 020 210 15 45
  Contactformulier: Contact

  U kunt ons ook een Whatsapp sturen

  boot huren Amsterdam Whatsapp Rederij Mokum

  Bekijk hier onze privacyverklaring

  Amsterdam Light Festival

  boot huren in Amsterdam

  boek uw rondvaart bij rederij mokum

   

  Er is geen betere manier om kerst te vieren in Amsterdam dan met een rondvaart. Een rondvaart is romantisch en gezellig en elke avond kunt het Amsterdam Light Festival bezichtigen. Dit geweldige lichtjes festival op de grachten zorgt voor een onvergetelijke ervaring.
  Meer dan 35 kunstwerken en installaties van nationale en internationale artiesten versieren de grachten in het centrum van Amsterdam.  Stap aan boord van een van onze schepen en zie deze geweldige kunst op de best mogelijke manier: vanaf de grachten zelf

  boot huren in Amsterdam