Evenement laten organiseren in Amsterdam

Uw evenement laten organiseren

U bent gevraagd om iets te organiseren. Maar het ontbreekt u aan tijd om de organisatie efficiënt op te pakken.

Wij nemen deze verantwoordelijkheid graag van u over. Creatie, budgettering en planning: onze zorg. Gaat u lekker achterover zitten en laat ons het werk doen!

Feestje bouwen klinkt eenvoudig. Maar de som van de details bepaalt het resultaat. Een inspirerende locatie, een originele cateraar en de juiste vorm van vervoer. Allemaal belangrijk. De juiste partners maakt de klus een stuk eenvoudiger.

Wij hebben de partners die van uw event, bedrijfsuitjes, afdelingsuitje, of verjaardagsfeest een succes kunnen maken, Onze partners weten dat ze net even een tandje bij moeten zetten om een event speciaal te maken.

Hoe werken wij:
We gaan samen om de tafel om uw ideeën te bespreken. Wij komen daarna met een eerste conceptvoorstel. Als het goed is sluit dit al redelijk aan bij uw ideeën.

Beetje fijn slijpen en het definitieve concept is een feit. Wij maken de planning/draaiboek. U kunt gerust achterover gaan zitten en genieten.

Bel ons voor meer informatie en inspirerende ideeën..

Voorbeeld voor een verjaardag die wij voor u kunnen organiseren
  1. U arriveert met uw gasten met de bus bij onze afvaartlocatie
  2. Uw wordt aan boord ontvangen met een feestelijk glaasje prosecco
  3. Wij brengen u naar en café aan de Amsterdamse grachten voor een pub quiz
  4. Na de pub quiz pikken we jullie op voor twee uur durende BBQ tocht door de grachten van Amsterdam

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45

Of kies voor

Evenement laten organiseren in Amsterdam

Zelf Organiseren

U hebt inspiratie voor een event, een goed idee over dagindeling maar u zoekt nog een spannende locatie of vervoer. Wij helpen u graag met de invulling. U blijft in controle en u verantwoordelijk voor het eindresultaat…

Evenement laten organiseren in Amsterdam

Samen Organiseren

U wilt een leuk evenement organiseren maar zoekt een creatief team om mee te sparren. Wij delen graag onze ervaring en creatieve kennis met u. Bel, mail of app ons met uw idee en wij vullen uw concept graag aan…

Evenement laten organiseren in Amsterdam

Standaard arrangementen

Amsterdam is dé stad als het gaat om Events aan het water. Of het nu gaat om Koningsdag, de Gay Pride, Prinsengracht concert, Amsterdam Light Festival, de Parade, Over het IJ Festival of de Sail…