Evenement zelf organiseren |  Rederij Mokum denkt graag met u mee

UW EVENEMENT ZELF ORGANISEREN
kleine gele lijn

Wil je iets organiseren en heb je een uitgedacht plan maar zoek je een adembenemende locatie, extra creativiteit en de beste faciliteiten? Wij hebben veel in huis en kunnen de rest regelen. Rederij Mokum biedt allerlei creatieve mogelijkheden en tot onze faciliteiten behoren o.a. catering, technische ondersteuning en stylingadvies.

U hebt inspiratie voor een event, een goed idee over dagindeling maar u zoekt nog een spannende locatie of vervoer. Wij helpen u graag met de invulling. U blijft in controle en u blijft verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Wij helpen u met aanvullende tips en ideeën….

Het organiseren van een bedrijfsuitje, afdelingsuitje, productpresentatie of verjaardag kan reuze inspirerend zijn. Uw vrienden en/of collega’s zullen de dag niet snel vergeten.

DO IT YOURSELF EVENT

Een van uw kennissen heeft een cateringbedrijf, u bent misschien bekend met restaurants in Amsterdam en omgeving. Misschien heeft u een muzikant in de familie. Een feestje is geboren. Rederij Mokum helpt u graag met een gezellige borreltocht, een transfer tussen verschillende locaties of als locatie voor een varend diner.

Wat is leuker dan zelf een evenement(je), bedrijfsuitje of verjaardag organiseren? Misschien met behulp van een eenvoudig draaiboek of gewoon een kladje.

Voorbeeld event:

  1. U en uw gasten verzamelen bij een restaurant voor een kop koffie.
  2. Tijd voor een leuke rondwandeling door Amsterdam onder leiding van een gids
  3. Transfer per boot naar Hermitage. Aan boord een leuke Amsterdamse accordeonist
  4. Bezoek aan Hermitage
  5. Transfer per boot naar een restaurant van uw keuze

Hulp nodig bij de organisatie? Geen enkel probleem. Vraag het ons en maak gebruik van ons bestand met ervaren partners. Wij helpen u graag verder.

gele-lijn

OF KIES VOOR
kleine gele lijn

evenement samen organiseren in amsterdam
Samen Organiseren

U wilt een leuk evenement organiseren maar zoekt een creatief team om mee te sparren. Wij delen graag onze ervaring en creatieve kennis met u. Bel, mail of app ons met uw idee en wij vullen uw concept graag aan.....lees meer >>


Laten Organiseren

U bent gevraagd om iets te organiseren. Maar het ontbreekt u aan tijd om organisatie efficiënt op te pakken. Wij nemen deze verantwoordelijkheid graag van u over. Creatie, budgettering en planning: wij doen het werk.....lees meer >>

Gay Pride Amsterdam
Standaard arrangementen

Amsterdam is dé stad als het gaat om Events aan het water. Of het nu gaat om Koningsdag, de Gay Pride, Prinsengracht concert, Amsterdam Light Festival, de Parade, Over het IJ Festival of de Sail......lees meer >>

gele-lijn

ONZE ARRANGEMENTEN

U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon betaalt. Alle prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting. Er zijn geen verborgen kosten!