Varend Restaurant Amsterdam | floating dinner

RUNNING DINNER AMSTERDAM - vanaf € 149,50,- p/p

kleine gele lijn

Running (Floating) Dinner Amsterdam:  Geniet van een 3-gangen keuzemenu van verschillende restaurants

Running Diner Amsterdam combineert een rondvaart in een comfortabele salonboot met culinaire hoogstandjes van Amsterdamse restaurants. Met een running dinner eet u het voor-, hoofd en nagerecht van verschillende restaurants met als bindende factor: Onze prachtige boten.

Met het Running Dinner Amsterdam arrangement wordt u echt verwend. U combineert een rondvaart in een comfortabele salonboot met culinaire hoogstandjes van Amsterdamse restaurants. Met een running dinner eet u de gerechten van verschillende restaurants. Het voorgerecht en dessert eet u aan boord.

Onderweg zal onze schipper/gids u vermaken met de leukste verhalen en anekdotes. Wij zullen u laten zien waarom de Amsterdamse grachten op de UNESCO Wereld Erfgoed Lijst staat. Daarnaast leert u op één avond meerdere restaurants in Amsterdam kennen.

Running dinner

Floating dinner

Floating dinner

Floating dinner Amsterdam arrangement

Met een running dinner vaart u op een comfortabele manier door de grachten van Amsterdam. De schipper zal de boot voor het restaurant aanleggen waarbij u van boord stapt om daar een gang te nuttigen. Doordat u wisselt van boot naar restaurant, krijgt uw vaartocht een dynamisch karakter. U heeft voldoende tijd om bij te praten of te netwerken. Een running dinner vaart kunnen wij voor u op maat samenstellen.

Kleine en grote groepen mogelijk
Het Running Dinner Amsterdam arrangement is mogelijk voor een groepje vanaf zes personen. We hebben capaciteit voor meer fijnproevers aan boord. Vanaf 60 gasten zullen we meerdere salonboten tegelijk inzetten. De groep wordt, na een wisselende samenstelling aan boord, in de restaurants weer herenigd.

Bent u op zoek naar een speciaal uitje in Amsterdam?
Laat u dan verrassen door ons Running Dinner Arrangement. Trakteer uw gasten op een onvergetelijke avond op de Amsterdamse grachten.

running dinner

Voorbeeld programma Running dinner Amsterdam arrangement

18:00 uur – Ontvangst aan boord van de salonboot met een welkomstdrankje.
18:30 uur – Voorgerecht aan boord van Restaurant Nim aan de Keizersgracht.
19:30 uur – Aankomst bij Restaurant Goudfazant.
20:30 uur – U komt weer aan boord. En maakt u klaar voor het dessert, terwijl u onderweg geniet van het uitzicht en een drankje aan boord.
20:45 uur – Dessert van Van Barneveld Culinair wordt aan boord geserveerd samen met koffie en thee.
21:30 uur – Terugkomst op de plek van vertrek.

Heeft u een allergie? Meld het ons 

boot huren in Amsterdam

boot huren in Amsterdam

Varen en dineren Amsterdam

Culinair eten Amsterdam

wijn en spijs amsterdam

VEEL GESTELDE VRAGEN BIJ EEN RUNNING DINNER
Boot huren Amsterdam Rederij Mokum

Wat is het verschil tussen een running dinner en een dinner cruise?

Met een running diner vaart u van restaurant naar restaurant. De gerechten eet u in de verschillende restaurants. Met een Amsterdam dinner cruise ook wel floating dinner genoemd worden de gerechten aan boord geserveerd en opgegeten.

Hoeveel gangen worden er geserveerd?

Rederij Mokum organiseert een running dinner naar aanleiding van uw wensen. Wilt u een 3, 4 of 5 gangen diner? Laat het ons weten. Wij maken het programma graag op maat voor u en uw gezelschap.

Wat is het verschil tussen een running dinner en walking dinner?

Een Running Dinner is een etentje waarbij je elke gang in een ander restaurant nuttigt.
Een Walking Dinner is een diner zonder vaste zitplaatsen. Er worden meerdere kleine gerechten geserveerd. Er zijn geen vaste zitplaatsen. Kortom het diner wordt staand/lopend geconsumeerd. Rederij Mokum organiseert alleen running dinners.

Kunnen wij zelf de restaurants bepalen?

Jazeker, de lijst van deelnemende restaurants is op aanvraag. Wij bieden een grote keuze aan restaurants en zorgen ervoor dat zij middels een leuke route met elkaar verbonden zijn.

Bekijk onderaan de pagina een selectie van culinaire en leuke mogelijkheden.

 

Is het mogelijk om een running dinner aan te passen aan uw eigen wensen?

U bepaalt zelf de restaurants die wij aan doen tijdens het running dinner.

Kunnen we van te voren het menu inzien?

Jazeker, ieder restaurant heeft een digitale menukaart beschikbaar. U kunt zelf een keuze maken.

 

Zijn er nog extra kosten?

De prijzen van de running dinner van Rederij Mokum zijn inclusief:
– Prive (salon) boot met schipper
– Toeristenbelasting
– Bijzondere ervaring

Niet inbegrepen zijn:

 • Drankjes aan boord.
 • BTW
 • Gerechten en drankjes in het restaurant moeten apart worden afgerekend.
 • Eventueel ophalen en afzetten op andere locatie wordt ook apart berekend

5 TIPS OM HET PERFECTE RUNNING DINNER TE ORGANISEREN

 1. kies afwisselende restaurants met een terras aan het water. Zo hoeft u niet te lopen en gaat er geen tijd verloren
 2. bespreek met ons vooraf het schema. Wij hebben ruime ervaring met het inschatten van vaartijden
 3. overweeg om het bijvoorbeeld 2 gangen bij hetzelfde restaurant te bestellen. U kunt dan bijvoorbeeld 1 gang al varend nuttigen
 4. wees niet bang om verschillende wereldkeukens te combineren.
 5. vraag rustig om het dessert mee te nemen aan boord. Wij brengen de afwas de volgende dag kosteloos weer terug

gele-lijn

INFORMATIE AANVRAGEN

  Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Stel uw vraag en wij denken met u mee. Wilt u meer weten over onze boten of arrangementen? Heeft u vragen over de beschikbaarheid en prijzen, of wilt u een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

  Uw gegevens

  Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht. Bekijk hier onze privacyverklaring

  gele-lijn

  Selectie van goede running dinner restaurants

  The harbour club Amterdam

  THE HARBOUR CLUB 

  De Harbour club is inmiddels niet meer weg te denken uit de hoofdstad. De locatie is groots, meeslepend en wordt bevolkt door gasten die niet op een dubbeltje hoeven te kijken. De grote schalen Fruits de Mere gaan hier van hand tot hand alsof het een portie haring met ui betreft.

  Voor topkwaliteit seafood - maar let op: ook voor vlees – bent u hier aan het juiste adres. Aanleggen kan voor de deur. Let op vaarafstand vanaf het centrum is al snel een uur.

  theharbourclub.nl

   

  hotel de goud fazant amsterdam

  HOTEL DE GOUDFAZANT

  Anders dan de naam doet vermoeden, kunt u in Hotel de Goudfazant niet overnachten. Wel kunt u hier een heerlijk 3-gangen menuutje verorberen voor 30 euro. De voormalige fabrieksloods van ruim 1000 m2 is ingericht met gevoel voor decorum. De loods heeft haar industriële karakter behouden.

  De roestige palen en oude garagebrug steken pikant af bij de strak met linnen ingedekte tafels. Laat u door de aankleding niet misleiden. Hier worden de sterren van de hemel gekookt. Zeer geschikt voor grotere groepen.

  www.hoteldegoudfazant.nl

   

  Hannekes boom running dinner

  HANNEKES BOOM 

  Hannekes Boom is misschien wel een van de mooiste plekjes van Amsterdam. Vanaf het terras heeft u prachtig uitzicht over het Oosterdok en de Nemo. 

  Ooit is Hannekes Boom volgens het cradle-to-cradle principe volledig opgetrokken uit restmaterialen. Laat u niet misleiden door de organische uitstraling. De keuken is werkelijk formidabel. De kaart heeft dagelijks een vlees-, vis- en vega gerecht op de kaart. Hannekes burger is fenomenaal.

  hannekesboom.nl

   

  gele-lijn

  Selectie van running dinner culinair toprestaurants

  Bridges dining running dinner

  RESTAURANT BRIDGES DINING 

  Het Michelinster restaurant Bridges Dining richt zich voornamelijk op gerechten met vis en biedt een verrassend, internationaal à la carte en Chef’s menu.

  bridges-amsterdam.nl

  La rive running dinner

  LA RIVE

  La Rive is het restaurant dat gevestigd is in het Amstel Hotel in Amsterdam. Chef-kok is Roger Rassin, die in 2008 de leiding overnam.

  Voormalige chef-koks zijn onder meer Robert Kranenborg en Edwin Kats. Het heeft van 1994 tot en met 2016 steeds één of twee Michelinsterren gehad

  www.restaurantlarive.nl

   

  amstel brasserie running dinner

  AMSTEL BRASSERIE

  De Amstel Brasserie is het kleine broertje van restaurant La Rive en daarmee een goed alternatief.

  De menukaart volgt de seizoenen met smaakvolle brasserie-stijl gerechten, waardoor de Amstel Brasserie de uitgelezen plek is voor een rustige lunch of diner.

  Amstel Brasserie