Boek een privé rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival 2018-2019

Posted on Posted in Festival op het water, Prive rondvaart

Een privé rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival is ontzettend leuk om te doen. Een privé rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival 2018-2019 is daarnaast betaalbaarder dan u denkt.

Of het nu gaat om een gezelschap van 10 of 200 personen, Rederij Mokum heeft voor u een passende oplossing. Bij ons vaart u altijd in een stijlvol historisch schip(schepen).

Een privé rondvaart is de ideale manier om de 35 kunstwerken van het Amsterdam Light Festival te bekijken. In tegenstelling tot een reguliere rondvaart, kunt u tijdens een privé rondvaart zelf het tempo bepalen. Ziet u een interessant kunstwerk? Dan leggen wij het schip gewoon even stil. Onze schippers zijn ook gids en vertellen tijdens de tocht leuke wetenswaardigheden. Wilt u entertainment of een gids aan boord? Geen probleem. Met een privé rondvaart heeft u de regie in handen.

privé rondvaart Amsterdam Light Festival 2018-2019

Privé rondvaart met hapjes en drankjes

Uiteraard kunt u uw privé rondvaart combineren met elke gewenste vorm van catering. Of het nu gaat om een koud bittergarnituur of een gezellige BBQ, wij zorgen dat u krijgt wat u wenst. Houdt u van afwisseling? Kiest u dan voor ons Tapas en Pinxtos arrangement. Gezellig met zijn allen om een grote tafel vol hapjes terwijl de kunstwerken van de lichtjestocht aan u voorbij glijden.
Liever iets eenvoudiger? Kies dab voor ons ALF Bruisend Amsterdam arrangement

Do It Yourself rondvaart

Wij kunnen ons voorstellen dat u het tijdens uw privé vaartocht leuk vindt om zelf de catering te verzorgen. Goed idee! Wij hebben voor u het Do It Yourself arrangement beschikbaar. Lekker zelf de hapjes en drankjes voorbereiden en meenemen aan boord. Wij hebben voor u een koelkast beschikbaar. Op onze website vindt u meer informatie over wat de mogelijkheden zijn aan boord.

Boek hier een arrangement voor een privé rondvaart in Amsterdam tijdens het Amsterdam Light Festival 2018-2019