Boek een privé rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival 2018-2019

Een privé rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival is ontzettend leuk om te doen. Een privé rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival 2018-2019 is daarnaast betaalbaarder dan u denkt.

Of het nu gaat om een gezelschap van 10 of 200 personen, Rederij Mokum heeft voor u een passende oplossing. Bij ons vaart u altijd in een stijlvol historisch schip(schepen).

Een privé rondvaart is de ideale manier om de 35 kunstwerken van het Amsterdam Light Festival te bekijken. In tegenstelling tot een reguliere rondvaart, kunt u tijdens een privé rondvaart zelf het tempo bepalen. Ziet u een interessant kunstwerk? Dan leggen wij het schip gewoon even stil. Onze schippers zijn ook gids en vertellen tijdens de tocht leuke wetenswaardigheden. Wilt u entertainment of een gids aan boord? Geen probleem. Met een privé rondvaart heeft u de regie in handen.

privé rondvaart Amsterdam Light Festival 2018-2019

Privé rondvaart met hapjes en drankjes

Uiteraard kunt u uw privé rondvaart combineren met elke gewenste vorm van catering. Of het nu gaat om een koud bittergarnituur of een gezellige BBQ, wij zorgen dat u krijgt wat u wenst. Houdt u van afwisseling? Kiest u dan voor ons Tapas en Pinxtos arrangement. Gezellig met zijn allen om een grote tafel vol hapjes terwijl de kunstwerken van de lichtjestocht aan u voorbij glijden.
Liever iets eenvoudiger? Kies dab voor ons ALF Bruisend Amsterdam arrangement

Do It Yourself rondvaart

Wij kunnen ons voorstellen dat u het tijdens uw privé vaartocht leuk vindt om zelf de catering te verzorgen. Goed idee! Wij hebben voor u het Do It Yourself arrangement beschikbaar. Lekker zelf de hapjes en drankjes voorbereiden en meenemen aan boord. Wij hebben voor u een koelkast beschikbaar. Op onze website vindt u meer informatie over wat de mogelijkheden zijn aan boord.

Boek hier een arrangement voor een privé rondvaart in Amsterdam tijdens het Amsterdam Light Festival 2018-2019

Onze populaire arrangementen

Vergaderen op het water

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex. B.TW.

Amsterdamse borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. De kleedjes met de Hollandse borrel op tafel en de Amsterdamse muziek doen de nostalgische bruine kroeg herleven.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Virjdagmiddag borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Lunch boot Amsterdam

Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunchmaaltijd.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Borrel met shared tapas

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

BBQ Boot Amsterdam

Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

Vanaf € 62,50 p/p ex. B.TW.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45