Winter BBQ tijdens ALF

Posted on Posted in Festival op het water

Vanwege het grote succes vorig jaar, organiseren wij ook dit jaar, tijdens het Amsterdam Light Festival, een Winter BBQ aan boord van onze schepen.

Nu de dagen korter worden en de bladeren aan de bomen weer rood en geel kleuren, komt de winter snel dichterbij. Nog heel even en het Amsterdam Light Festival gaat beginnen……(30 november-save the date)

BBQ-en tijdens het Amsterdam Light Festival

Gedurende het Amsterdam Light Festival kunt u,  aan boord van één van onze klassieke schepen, genieten van een gezellige Winter BBQ. Leuker kunnen we het echt niet maken: een smeulende BBQ, de geur van vers geroosterd vlees en een goed glas wijn in de hand. De licht kunstwerken komen vanzelf voorbij.

winter bbq amsterdam light festival

Hoe ziet een Winterse BBQ er bij Rederij Mokum tijdens het Amsterdam Light Festival uit?

Bij aankomst serveren wij op het achterdek een glas warme choco met een scheutje rum tegen de kou (plait beschikbaar). Is het buiten toch nog te koud?  Dan is er binnen bij de brandende kachel altijd een plaatsje vrij.

Op onze lange tafels staat het BBQ buffet al klaar. U kunt gelijk beginnen. Alleen af en toe naar buiten om het vlees van de BBQ te halen. Tijdens de twee uur durende tocht varen we de gehele Water Colors route.

Wat mag u van ons verwachten:

  • 2 uur varen langs het Amsterdam Light Festival(Water Colors route) met een privé schip(per)
  • chocolademelk met rum vooraf
  • goed gevulde Hollandse bar(met heerlijke wijnen),
  • medium BBQ-inclusief salades, stokbrood, sauzen.
  • toilet en verwarming
  • warme plaid om buiten bij de BBQ te gaan zitten
  • kosten € 69,95 inclusief alles(geen extra kosten!)

Dit arrangement is INCLUSIEF de verplichte afdracht aan de organisatie van het Amsterdam Light Festival

Of het nu regent, hagelt, of sneeuwt, onze BBQ-boot vaart uit!

TIP: wist u dat wij een fantastische Amsterdam Light Festival gids in huis hebben? Gids Tijs kent alle kunstwerken en de verhalen erachter. Let op: dit kost wel 125 euro extra voor twee uur.