Wij zien u graag terug bij het Amsterdam Light Festival 2017-2018

 width=

De lustrum editie van het Amsterdam Light Festival zit er weer op. Met 50.000 bezoekers meer dan vorig jaar, was het Amsterdam Light Festival een groot succes. Rederij Mokum heeft met haar rondvaarten een hoop mensen van het festival kunnen laten genieten.

Met het einde van deze editie van het Amsterdam Light Festival is de inschrijving voor de kunstwerken voor de volgende editie al weer begonnen. Wij kijken uit naar de kleurrijk selectie van kunstwerken voor het komend jaar.

Like onze Facebook pagina en u blijf op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot het Amsterdam Light Festival. Ook blijft u op de hoogte van de speciale acties voor onze Facebook vrienden. Vanaf half november dit jaar heten wij u weer van harte welkom aan boord.

Onze populaire arrangementen

Vergaderen op het water

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex. B.TW.

Amsterdamse borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. De kleedjes met de Hollandse borrel op tafel en de Amsterdamse muziek doen de nostalgische bruine kroeg herleven.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Virjdagmiddag borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Lunch boot Amsterdam

Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunchmaaltijd.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Borrel met shared tapas

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

BBQ Boot Amsterdam

Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

Vanaf € 62,50 p/p ex. B.TW.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45