Tips om een boot te huren in Amsterdam

Een boot huren in Amsterdam is leuk maar (soms) niet eenvoudig!

Wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer kunt zien als u een boot wilt huren in Amsterdam. Een paar minuten Googelen levert een schat aan aanbieders die vaak ook nog  eens dezelfde boten verhuren. Wij helpen u graag met algemene informatie en het maken van een keuze voor de juiste boot!

Een boot huren via een boekingssite:

Amsterdam kent meerdere boekingssites waar u een boot kunt huren. Zo is zijn er sites als amsterdamboothuren.com, boothurenamsterdam.com en bootnodig.nl. Deze sites bieden een overzicht van verschillende reders. U betaalt geen extra kosten maar goedkoper zijn de boekingssites niet. Sommige bootboekings websites sturen uw aanvraag direct door naar de reders. Andere sites checken eerst beschikbaarheid bij de reders en sturen uw aanvraag daarna door. Via boekingssites heeft u een ruime keuze uit schepen. Een nadeel kan zijn dat u langer moet wachten totdat u weet of u de boot van uw keuze kunt huren in Amsterdam.

Een boot huren direct bij de reder

Een boot huren in Amsterdam kunt u natuurlijk ook direct bij de rederij (eigenaar van de boten). Uw keuze uit schepen is beperkter dan bij een boekingssite.  Een voordeel is dat u direct contact heeft met de organisatie die de schepen verhuurt. Sommige reders maken gebruik van een online boekingssysteem. In dat geval weet u direct of de boot die u wilt huren beschikbaar is op het door u gewenste tijdstip

Een boot huren of een compleet all-in arrangement

Aanbieders van boten in Amsterdam kiezen er soms voor om ‘sec’ een bootprijs(bootprijs per uur) te vermelden op hun sites. U kunt het schip naar keuze tegen meerprijs uitbreiden met catering en/of drank. Boekingssites en reders kunnen er ook voor kiezen om complete arrangementen per persoon aan te bieden(prijs per persoon). In dat geval heeft u een duidelijk overzicht van de kosten per persoon van uw vaartje

Do It Yourself catering

Sommige reders/boekingssites bieden u de mogelijkheid om een boot te huren in Amsterdam en zelf de catering te regelen. Een fijne mogelijkheid als u zelf uw karakter van uw feestje op de Amsterdamse grachten wilt bepalen. Het kan zijn dat u schoonmaakkosten of een opslag moet betalen in geval van DIY catering.

Algemene tips met betrekking tot het huren van een boot in de Amsterdamse grachten

•    Vraag naar de voor- en terugvaarkosten als u op wilt stappen op een ander plek dan waar de reder zijn schepen heeft liggen
•    Vraag naar een duidelijke all-in offerte met een overzicht van alle kosten
•    Informeer naar de meerkosten als u zelf de catering wilt verzorgen
•    Vraag naar de minimum aantal uren dat u een boot moet huren in Amsterdam

Wij wensen u veel succes met het Huren van een boot in Amsterdam
Het team van Rederij Mokum

Onze populaire arrangementen

Vergaderen op het water

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex. B.TW.

Amsterdamse borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. De kleedjes met de Hollandse borrel op tafel en de Amsterdamse muziek doen de nostalgische bruine kroeg herleven.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Virjdagmiddag borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Lunch boot Amsterdam

Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunchmaaltijd.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Borrel met shared tapas

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

BBQ Boot Amsterdam

Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

Vanaf € 62,50 p/p ex. B.TW.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45