Paasbrunch Amsterdam | Vier pasen op een boot in Amsterdam

Paasarrangement – paasbrunch Amsterdam

Op 1e en 2e Paasdag kunt u genieten van een heerlijke Paasbrunch bij Rederij Mokum!
Trakteer uw familie, collega’s of vrienden op een originele Paasviering. De schepen van Rederij Mokum zijn ideaal voor een Paasbrunch. Met mooi weer kunnen onze schepen volledig open gevaren worden. Vier u pasen dit jaar aan boord bij ons in de lentezon.

Een paasarrangement bij Rederij Mokum is compleet. Geen verborgen kosten maar een all in prijs voor een vaartocht, een heerlijke lunch en een bijpassend drankarrangement(prosecco, bier, wijn, fris, koffie & thee)

Wat kunt u van rederij mokum verwachten

  • Twee uur varen door de Amsterdamse grachten met een privé schip(per)
  • Uitgebreide paas brunch:
    Dit heerlijke Paas arrangement bestaat uit een luxe assortiment aan paas(ontbijt) producten.  Een broodassortiment van kleine en mini broodjes, mini croissantjes, mini chocoladebroodjes, mini koffiebroodjes, een luxe vleeswaren- en kaasschotel, een paasbrood, een boterlammetje of boterkippetje, aardbeienjam en scrambled eggs.
  • Verse sappen zoals jus d’orange, appel/peer/framboos sap en jus d’orange/kiwi sap
  • Glaasje Kir Royal bij aankomst(prosecco met Creme de Cassis)
  • Koffie-, thee en Spa rood & blauw
  • Vertrek en aankomst vanaf onze thuishaven (Room Mate Aitana hotel, 10 minuten lopen vanaf CS)
  • Parkeergarage met ruim voldoende plekken(betaald parkeren)
  • Prijs € 54,50 per persoon all-in.  Onze prijzen zijn op basis van een minimum groepsgrootte vanaf 15 gasten. Wij verzorgen ook arrangementen voor minder gasten. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan hoger wordt.
Paasbrunch Amsterdam | Vier pasen op een boot in Amsterdam
Voorbeeld programma

10.45 uur
U wordt bij ons aan boord ontvangen met een kopje koffie.

11.00 uur
Wij gooien de trossen los en varen gelijk de Amsterdamse grachten op. Tijdens deze rondvaart kunt u genieten van de Amsterdamse gastvrijheid in de vorm van een lekkere uitgebreide Paasbrunch. Ondertussen schenken wij heerlijke wijnen.

13.00 uur
We zijn weer terug bij onze thuishaven Room Mate Aitana Hotel

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Stel uw vraag en wij denken met u mee. Wilt u meer weten over onze boten of arrangementen? Heeft u vragen over de beschikbaarheid en prijzen, of wilt u een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

"*" geeft vereiste velden aan

Starttijd vaartocht:
:
Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht. Bekijk hier onze privacyverklaring.