Lustrum editie Amsterdam Light Festival

Lustrum editie Amsterdam Light Festival: indrukwekkend midwinter evenement

amsterdam light festival rhizome house

Het Amsterdam Light Festival is, met het lustrum in aantocht, hét cultureel lichtfestival van Europa geworden. Dit midwinter evenement geeft de donkerste periode van het jaar een vrolijke kleur.

De vaarroute, Water Colors, neemt u mee langs alle kunstwerken op en rond de grachten. Dit jaar is het thema van de Watercolors route ‘A view on Amsterdam‘. Uit meer dan 500 inzendingen heeft de internationale jury, onder leiding van Rogier van der Heide, 30 spectaculaire kunstwerken geselecteerd.

Vanaf 1 december kunt u aan boord van de (verwarmde) schepen van rederij Mokum, onder het genot van een hapje en een drankje, bekijken hoe de kunstenaars invulling hebben gegeven aan het thema. Wij hebben speciaal voor het Amsterdam Light Festival een aantal heerlijke najaar arrangementen samengesteld.

Vanaf 1 oktober kunt u bij Rederij Mokum heerlijke -all in- Amsterdam Light Festival arrangementen boeken. Maak zelf online uw offerte en check de beschikbaarheid.

Mis deze lustrum editie niet en boek tijdig.

Onze populaire arrangementen

Vergaderen op het water

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex. B.TW.

Amsterdamse borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. De kleedjes met de Hollandse borrel op tafel en de Amsterdamse muziek doen de nostalgische bruine kroeg herleven.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Virjdagmiddag borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Lunch boot Amsterdam

Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunchmaaltijd.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Borrel met shared tapas

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

BBQ Boot Amsterdam

Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

Vanaf € 62,50 p/p ex. B.TW.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45