Kies de juiste (prive)rondvaart

De tijd is aangebroken om uw Amsterdam Light Festival-Water Colors rondvaart te reserveren. Gezien het grote aanbod aan rondvaarten en arrangementen is het best lastig om de juiste eruit te pikken. Daar gaan wij u bij helpen.

Het Amsterdam Light Festival en met name de Water Colors route mogen zich verheugen in een steeds groter wordende populariteit. Tijdig boeken van een rondvaart is dus wel slim.

lightwaves-benthem-crouwel-architects-jolan-van-der-wiel-klein

Grofweg heeft u de keuze tussen het reserveren van een stoel in een rondvaartboot of de mogelijkheid om een salonboot of partyschip met schipper(privé rondvaart) te huren. Wat handig is, hangt voornamelijk af van de groepsgrootte en uw wensen. Een rondvaart of arrangement in een standaard rondvaartboot tijdens het Amsterdam Light Festival is, in geval van enkele kaarten, de goedkoopste oplossing. Een privé schip met schipper is natuurlijk exclusief en intiem maar ook vaak duurder. Met een groep vanaf 10 personen kan een privé rondvaart (boot) al voordeliger zijn.

Voordeel standaard rondvaart tijdens Amsterdam Light Festival

  • Vertrekken zeer regelmatig
  • Goedkoop

Voordeel privé rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival

  • Schip voor eigen gezelschap
  • Eigen tempo en eigen route
  • Hapjes en drankjes passen bij het gezelschap

Vanaf 15 personen zijn de prijzen voor een Water Colors rondvaart/arrangement aan boord van een rondvaartboot in de regel gelijk aan een arrangement aan boord van een privé schip. Bij grotere groepen kan een privé rondvaart nog weleens voordeliger uitpakken.

Succes met de keuze.

 

Onze populaire arrangementen

Vergaderen op het water

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex. B.TW.

Amsterdamse borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. De kleedjes met de Hollandse borrel op tafel en de Amsterdamse muziek doen de nostalgische bruine kroeg herleven.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Virjdagmiddag borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Lunch boot Amsterdam

Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunchmaaltijd.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Borrel met shared tapas

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

BBQ Boot Amsterdam

Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

Vanaf € 62,50 p/p ex. B.TW.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45