Huur een boot in Amsterdam: Boek ons snert arrangement

Snert en een Hollandse Winter zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een boot huren in Amsterdam is prima te combineren met een warme kop soep in de hand.

Rederij Mokum heeft speciaal voor de winter een overheerlijk soeparrangement samengesteld. Indien u een boot bij ons huurt, zorgen wij voor hapjes en drankjes aan boord. Geen trek in snert? Geen probleem. Wij zorgen voor pompoensoep aan boord.

 width=

Een boot huren in Amsterdam is pas echt eenvoudig bij Rederij Mokum. Onze arrangementen zijn online te boeken. De prijzen op de website zijn inclusief hapjes, drankjes en btw.

De prijzen op onze website zijn wel gerekend vanaf onze thuishaven. Dus wilt u een boot huren en ergens anders opstappen dan bij onze thuishaven? Dan zijn hier wel meerkosten aan verbonden.

Heeft u vragen? Kijk bij onze FAQ’s-Een boot huren in Amsterdam doet u bij Rederij Mokum.

Onze populaire arrangementen

Vergaderen op het water

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex. B.TW.

Amsterdamse borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. De kleedjes met de Hollandse borrel op tafel en de Amsterdamse muziek doen de nostalgische bruine kroeg herleven.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Virjdagmiddag borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Lunch boot Amsterdam

Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunchmaaltijd.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Borrel met shared tapas

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

BBQ Boot Amsterdam

Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

Vanaf € 62,50 p/p ex. B.TW.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45