Do It yourself, betaalbare varen in Amsterdam

Posted on Posted in Do It Yourself

Een boot huren in Amsterdam is niet echt goedkoop. De reden is dat de lasten voor de reders een stuk hoger liggen dan elders. Jammer genoeg maakt dit varen in Amsterdam voor minder mensen toegankelijk.

Goedkoper varen in Amsterdam kan met Do It Yourself catering

Rederij Mokum introduceert daarom varen in Amsterdam met Do It Yourself Catering. Wij regelen de boot en de schipper en u zorgt voor de catering en de gezelligheid. De mogelijkheden zijn legio. Wat te denken van een afhaalmaaltijd bij het restaurant naar uw keuze? Of een grote schaal kant en klare hapjes van de Albert Heijn of de Jumbo. Thuisbezorgd brengt ook eten naar een steiger. Even overleggen met de schipper en een plek en een tijdstip is snel gevonden.

Do It yourself en opruimen

varen in amsterdam

Onze all-in arrangementsprijs houdt er rekening mee dat we zelf opruimen. U neemt uitsluitend de spullen mee terug die u ook aan boord heeft meegenomen. Wij doen de rest. Wel zo prettig na dat u lekker door Amsterdam gevaren hebt. Het opruimen zit dus bij de totaalprijs inbegrepen.

Wat kan wel en wat kan niet?

Veel gestelde vraag is wat kan wel en wat kan niet bij Do It Yourself catering. Alles wat u aan boord mee kunt nemen mag mee. Jammer genoeg kan er bij ons aan boord niets opgewarmd worden. Dus warmhoud boxen prima maar open vuur(zelfs kaarsen) of (andere) opwarmsystemen zijn vanwege de regels niet toegestaan. Bij onze FAQ’s staat exact omschreven wat wel en wat niet kan.

Wat kost een Do It Yourself boottocht

Een Do It Yourself boottocht kunt u bij ons boeken voor een bedrag van 450 euro all-in. Hiervoor heeft u een twee uur durende tocht inclusief privé schipper. Wilt u meer lezen over mogelijke routes? Kijk dam op www.amsterdamsevaargids.nl.

Voor meer informatie over Do It Yourself mogelijkheden of een boeking kunt u kijken op onze Do it Yourself pagina

 

 

 

 

Boot huren en zelf cateren. Bij Rederij Mokum kan het!

Posted on Posted in Do It Yourself

Vanaf 2018 kunt u voor een vaste prijs van 450 euro all inclusief een boot huren en zelf cateren bij Rederij Mokum. Met andere woorden; wij regelen de boot en de schipper, u de hapjes, drankjes en de gezelligheid.

Varen door Amsterdam is natuurlijk heel erg leuk met een verjaardag of een feestje. Niet iedereen heeft behoefte aan een volledig gecaterde tocht. Hoe leuk kan het zijn om een boot te huren en zelf te cateren.

DIY: zelf de catering verzorgen

Rederij Mokum biedt de mogelijkheid om zelf aan boord de catering te verzorgen. Do It Yourself, is in Amerika een begrip. Denise, van ‘Denise kookt’ schrijft er een leuk stukje over op haar website.

Rederij Mokum Arrangementen Borrelboot

Vaste lage prijs

Tot voor kort hanteerden wij ook voor Do It Yourself een arrangementsprijs per persoon net als bij onze all inclusive arrangementen. Duidelijk en overzichtelijk zoals al onze arrangementen. Met grotere groepen werd een Do It Yourself relatief duur. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen voor de Do It Yourself tochten een vast bedrag per boot te rekenen. Met andere woorden of u nu met 10 of met 25 personen komt, de prijs blijft hetzelfde.

Zelf cateren of afhalen

Zelf cateren kan in allerlei vormen. Uiteraard kunt u thuis verschillende gerechten klaar maken en meenemen. U kunt uw gasten ook vragen een klein gerechtje mee te nemen.

Andere mogelijkheid is dat u onderweg eten afhaalt of laat bezorgen. Alle wereldkeukens zijn in Amsterdam te vinden. Gedurende de twee uur durende trip kunt u de schipper vragen om aan te leggen bij een restaurant naar keuze. Dit vergt wel wat voorbereiding maar is zeker de moeite waard.

Mocht u vragen hebben, laat het ons weten. Op onze website staat duidelijk omschreven wat de mogelijkheden zijn in geval van DIY catering.

Boek nu voor de lente vast een boot! Of bel 020-2101545

Boek een Do It Yourself tocht

Posted on Posted in Do It Yourself

Een belangrijk onderdeel van een vaartocht is de catering. Waar hebben uw gasten zin in? Wat gaat u ze voorschotelen? De mogelijkheden bij Do it Yourself catering zijn eindeloos. Natuurlijk wilt u alles proberen. En neem van ons aan: dat vinden uw gasten geen enkel probleem.

Do It Yourself trends aan boord

Shared dining is een vorm van tafelen waarbij je meerdere kleine gerechten met elkaar deelt. Anders dan met het traditionele a la carte eten zit je in geval van shared dining met elkaar aan lange tafels. De tafels zijn ingedekt met allemaal verschillende gerechtjes. Iedereen pakt wat hij/zij lekker vindt. Denk aan bijvoorbeeld tapas. De afwisselende kleurrijke gerechten zijn een lust voor het oog. Onze schepen zijn prima geschikt voor shared dining.

Family style dining is over gewaaid uit Italië. Grote schalen op tafel rijkelijk gevuld met kleurrijke pastasalades. Op tafel de heerlijkste kazen in combinatie met chutneys en grote trossen druiven. De bourgondische uitstraling maakt deze DIY een lust voor het oog. Met Family Style dining mogen de tafels best iets rommeliger zijn.

Rederij Mokum Arrangementen tapasboot

Do It yourself -Take away kan natuurlijk ook met behulp van bijvoorbeeld Thuisbezorgd of Foodora. Waarom zou u niet de voor-, hoofd en nagerechten laten bezorgen? Wij helpen u graag met het vaarschema en de bezorgtijden. We kunnen altijd de boot stilleggen om de nodige happen aan boord te laten.

Kortom voldoende mogelijkheden om uw vaartocht een eigen karakter mee te geven. Geen zin in alle rompslomp? Kijk dan bij onze standaard arrangementen.