Do It yourself, betaalbare varen in Amsterdam

Posted on Posted in Do It Yourself

Een boot huren in Amsterdam is niet echt goedkoop. De reden is dat de lasten voor de reders een stuk hoger liggen dan elders. Jammer genoeg maakt dit varen in Amsterdam voor minder mensen toegankelijk.

Goedkoper varen in Amsterdam kan met Do It Yourself catering

Rederij Mokum introduceert daarom varen in Amsterdam met Do It Yourself Catering. Wij regelen de boot en de schipper en u zorgt voor de catering en de gezelligheid. De mogelijkheden zijn legio. Wat te denken van een afhaalmaaltijd bij het restaurant naar uw keuze? Of een grote schaal kant en klare hapjes van de Albert Heijn of de Jumbo. Thuisbezorgd brengt ook eten naar een steiger. Even overleggen met de schipper en een plek en een tijdstip is snel gevonden.

Do It yourself en opruimen

varen in amsterdam

Onze all-in arrangementsprijs houdt er rekening mee dat we zelf opruimen. U neemt uitsluitend de spullen mee terug die u ook aan boord heeft meegenomen. Wij doen de rest. Wel zo prettig na dat u lekker door Amsterdam gevaren hebt. Het opruimen zit dus bij de totaalprijs inbegrepen.

Wat kan wel en wat kan niet?

Veel gestelde vraag is wat kan wel en wat kan niet bij Do It Yourself catering. Alles wat u aan boord mee kunt nemen mag mee. Jammer genoeg kan er bij ons aan boord niets opgewarmd worden. Dus warmhoud boxen prima maar open vuur(zelfs kaarsen) of (andere) opwarmsystemen zijn vanwege de regels niet toegestaan. Bij onze FAQ’s staat exact omschreven wat wel en wat niet kan.

Wat kost een Do It Yourself boottocht

Een Do It Yourself boottocht kunt u bij ons boeken voor een bedrag van 450 euro all-in. Hiervoor heeft u een twee uur durende tocht inclusief privé schipper. Wilt u meer lezen over mogelijke routes? Kijk dam op www.amsterdamsevaargids.nl.

Voor meer informatie over Do It Yourself mogelijkheden of een boeking kunt u kijken op onze Do it Yourself pagina