Do It yourself, betaalbare varen in Amsterdam

Een boot huren in Amsterdam is niet echt goedkoop. De reden is dat de lasten voor de reders een stuk hoger liggen dan elders. Jammer genoeg maakt dit varen in Amsterdam voor minder mensen toegankelijk.

Goedkoper varen in Amsterdam kan met Do It Yourself catering

Rederij Mokum introduceert daarom varen in Amsterdam met Do It Yourself Catering. Wij regelen de boot en de schipper en u zorgt voor de catering en de gezelligheid. De mogelijkheden zijn legio. Wat te denken van een afhaalmaaltijd bij het restaurant naar uw keuze? Of een grote schaal kant en klare hapjes van de Albert Heijn of de Jumbo. Thuisbezorgd brengt ook eten naar een steiger. Even overleggen met de schipper en een plek en een tijdstip is snel gevonden.

Do It yourself en opruimen

varen in amsterdam

Onze all-in arrangementsprijs houdt er rekening mee dat we zelf opruimen. U neemt uitsluitend de spullen mee terug die u ook aan boord heeft meegenomen. Wij doen de rest. Wel zo prettig na dat u lekker door Amsterdam gevaren hebt. Het opruimen zit dus bij de totaalprijs inbegrepen.

Wat kan wel en wat kan niet?

Veel gestelde vraag is wat kan wel en wat kan niet bij Do It Yourself catering. Alles wat u aan boord mee kunt nemen mag mee. Jammer genoeg kan er bij ons aan boord niets opgewarmd worden. Dus warmhoud boxen prima maar open vuur(zelfs kaarsen) of (andere) opwarmsystemen zijn vanwege de regels niet toegestaan. Bij onze FAQ’s staat exact omschreven wat wel en wat niet kan.

Wat kost een Do It Yourself boottocht

Een Do It Yourself boottocht kunt u bij ons boeken voor een bedrag van 450 euro all-in. Hiervoor heeft u een twee uur durende tocht inclusief privé schipper. Wilt u meer lezen over mogelijke routes? Kijk dam op www.amsterdamsevaargids.nl.

Voor meer informatie over Do It Yourself mogelijkheden of een boeking kunt u kijken op onze Do it Yourself pagina

 

 

 

 

Onze populaire arrangementen

Vergaderen op het water

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex. B.TW.

Amsterdamse borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. De kleedjes met de Hollandse borrel op tafel en de Amsterdamse muziek doen de nostalgische bruine kroeg herleven.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Virjdagmiddag borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Lunch boot Amsterdam

Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunchmaaltijd.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Borrel met shared tapas

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

BBQ Boot Amsterdam

Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

Vanaf € 62,50 p/p ex. B.TW.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45