dikke boterhammen lunch op het water

DIKKE BOTERHAMMEN LUNCH   44,50 p/p

kleine gele lijn

Bent u op zoek naar een originele locatie voor uw lunch?

Verantwoord en lekker lunchen, kan aan boord van de schepen van Rederij Mokum. Voor onze lunchgasten serveren wij diagonaal doorgesneden biologisch bruin oerbrood met luxe vlees- en kaassoorten en garnering. En ja, onze handgesneden boterhammen zijn net even een slagje steviger dan dat u van de bakker gewend bent.

 

Een lekkere lunch aan boord van onze mooie salonboten.
Leuker kunnen we het niet maken!

Om te zorgen dat iedereen voldaan van boord gaat, serveren wij daarbij een kom verse soep. Bereid van seizoen producten. Lekker stukje fruit en een espresso of een kop thee toe!

lunch op het water Amsterdam

  • Vaartocht van 2 uur
  • Lunch: Diagonaal doorgesneden biologisch bruin oerbrood en speltbrood met luxe vlees- en kaassoorten en garnering
  • Kom soep van het seizoen
  • Assortiment handfruit
  • Koffie-, thee en sappen. Spa Rood & Blauw
  • Op- en afstappen Roommate Aitana(thuishaven) 5 minuten lopen vanaf CS
  • Parkeergarage met ruim voldoende plekken
  • Opstappen op een andere plaats dan de haven: toeslag binnen de grachten € 50,-, buiten de grachten € 100,-
  • Uw reservering is pas definitief nadat wij deze hebben bevestigd en nadat u een aanbetaling heeft gedaan. Daarvoor bent u nog volledig vrij.
  • Speciale wensen: zoals afwijkende op- en afstaptijden? Geeft dat aan ons door zodat we daar rekening mee kunnen houden. Wij halen u graag op in de buurt van uw kantoor.

gele-lijn

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Score van bezoekers: 4.9
Bellen kan ook!
020 210 15 45

gele-lijn

Online prijsberekening

U kunt zelf een prijsbereking maken door het arrangement en aantal personen te kiezen. Er zijn geen verborgen kosten.

BEREKEN UW PRIJS
EXTRA

Onze vaartochten starten vanaf onze thuishaven City Marina IJdock / Hotel Roomate Aitana tenzij anders aangegeven. (5 min lopen vanaf Amsterdam centraal)

De online prijsberekening is geheel vrijblijvend. Indien u tevreden bent met de prijsberekening vul dan onderstaande contactgegevens in. U maakt hiermee nog geen reservering. Wel kijken wij of er een schip beschikbaar is zodat u niet voor een teleurstelling komt te staan. Wij nemen contact met u op.

Totaal incl. BTW

gele-lijn

Lunchen op het water

Een rondvaart met een lunch is een traktatie voor uw medewerkers, familie, zakenrelaties of groep vrienden. Rederij Mokum verzorgt originele lunches op het water. Niet te duur, niet te chique maar met een twist. Dus net even anders.

Hebt u een idee voor een originele lunch tour? Laat het ons weten. Onze koks zijn altijd bereid om de lunch op maat te maken. Een zelf bedachte lunch is vaak niet eens duurder maar geeft wel een persoonlijke twist aan uw vaartocht over de grachten. Neem contact met ons op

Wilt u zelf uw eigen lunch verzorgen? Ook dat kan bij Rederij Mokum. Kijk bij onze Do It Yourself mogelijkheden. Zeer betaalbaar en wel zo leuk. Wij regelen de boot en schipper, u regelt de gasten en de catering.

gele-lijn

gele-lijn

ONZE ANDERE ARRANGEMENTEN

U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon betaalt. Alle prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting. Er zijn geen verborgen kosten!