Evenementen bij Rederij Mokum | Laten organiseren of zelf organiseren | Wij denken met u mee

ONZE EVENEMENTEN
kleine gele lijn

Evenement, feestje, vergadering of familie-uitje in Amsterdam?

De organisatie van een bedrijfsuitje, afdelingsuitje, marketing-event of een verjaardag voor uw geliefde. Voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. Wij hebben hier dagelijks mee te maken.  Steeds vaker worden wij, als locals, gevraagd naast een vaartocht ook een leuk restaurant, een speciale gids of entertainment te regelen.

De afgelopen twee jaar hebben we een groot netwerk met gelijkgestemden om ons heen opgebouwd. Energieke en fantasierijke ondernemers die, net als wij, bereid zijn een stapje extra te zetten om van een feestje een succes te maken. Dit netwerk stellen wij graag ter uw beschikking.

Wij werken met deze partners al jaren samen. U krijgt, zonder de uitgebreide zoektocht, betrouwbare partners in huis. Inmiddels durven wij te zeggen dat wij ‘de ingrediënten voor een succesvol feestje’ wel kennen.

Transparant en open

Onze manier van eventorganisatie is betrouwbaar en transparant. Open offertes, geen verborgen kosten en duidelijke prijs per persoon. Geen verrassingen achteraf. Bij Rederij Mokum bedenken we originele, betaalbare evenementen voor kleine en grotere groepen. Onze persoonlijke aanpak is onze sterkte. U kunt 7 dagen in de week mailenbellen of appen.

Hoe gaat het in z’n werk

Het is zo ver……. U bent aan de beurt om een feestje te organiseren:

Voorbeeld 1: Misschien heeft u zelf al nagedacht over een locatie of over de uitstraling en de catering….wij helpen u graag om de zaken te structureren en de ideeën uit te werken….samen leggen we de basis voor een strak georganiseerd onbezorgd en origineel evenement. Uw ideeën, wij de uitwerking en de coördinatie.

Voorbeeld 2: Misschien heeft u slechts een budget in gedachten en wilt u graag op ideeën gebracht worden voor een feestje. Wij brainstormen graag met u over de mogelijkheden. Wij komen met originele suggesties met betrekking tot de locatie, catering, vervoer en entertainment. De beste ideeën houden we over.

Of het nu gaat om een verjaardag, een nieuw product, een gezellig bedrijfsuitje of zomaar feestje…… bel ons: wij helpen u graag met tips, adviezen en nemen desgewenst de hele organisatie uit handen.

gele-lijn

MAAK UW KEUZE
kleine gele lijn

evenementen zelf organiseren in amsterdam
Zelf organiseren

U hebt inspiratie voor een event, een goed idee over dagindeling maar u zoekt nog een spannende locatie of vervoer. Wij helpen u graag met de invulling. U blijft in controle en u verantwoordelijk voor het eindresultaat.….lees meer >>

evenement samen organiseren in amsterdam
Samen Organiseren

U wilt een leuk evenement organiseren maar zoekt een creatief team om mee te sparren. Wij delen graag onze ervaring en creatieve kennis met u. Bel, mail of app ons met uw idee en wij vullen uw concept graag aan.....lees meer >>


Laten Organiseren

U bent gevraagd om iets te organiseren. Maar het ontbreekt u aan tijd om organisatie efficiënt op te pakken. Wij nemen deze verantwoordelijkheid graag van u over. Creatie, budgettering en planning: wij doen het werk.....lees meer >>

gele-lijn

STANDAARD EVENEMENTEN

Amsterdam is dé stad als het gaat om Events aan het water. Of het nu gaat om Koningsdag, de Gay Pride, Prinsengracht concert, Amsterdam Light Festival, de Parade, Over het IJ Festival of de Sail, al deze evenementen worden met elkaar verbonden door het water. De beste manier om deze evenementen te beleven is dan ook vanaf een boot!

Amsterdam is zeer populair als het gaat om Events. Voor bezoekers maar ook voor bewoners is het vaak te veel om bij te houden. Veel grote feesten vinden in het centrum van de stad plaats. Maar ook langs de IJ-oevers worden steeds meer verrassende evenementen georganiseerd. Als echt Amsterdams bedrijf heeft Rederij Mokum voor al deze evenementen leuke vaartochten en arrangementen bedacht. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Check dan af en toe de Events op onze website of Like onze Facebook pagina.  Wij houden u tijdig op de hoogte van wat er in Amsterdam op- en om het water plaats vindt. 

Bekijk hier onze standaard arrangementen

 

gele-lijn

ONZE STANDAARD ARRANGEMENTEN

U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon betaalt. Alle prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting. Er zijn geen verborgen kosten!

gele-lijn

EVENEMENTEN AMSTERDAM NIEUWS

Big Bang UxU Studio amsterdam light festival

Amsterdam Light Festival met Rederij Mokum

Stel je voor: een gigantische lichtgevende bom daalt neer op het Amsterdamse Oosterdok, de oude haven van de stad. Je kijkt nog eens goed en het silhouet van de bom blijkt gemaakt van duizenden lichtgevende veertjes. Big Bang Deze lichtinstallatie – Big Bang – van het Taiwanese UxU Studio vat […]

Amsterdam light festival carre Amsterdam

Amsterdam Light Festival Winter BBQ 2018-2019

Vanwege het grote succes vorig jaar, organiseren wij ook dit jaar de Amsterdam Light Festival Winter BBQ aan boord van onze schepen. Nu de dagen korter worden en de bladeren aan de bomen weer rood en geel kleuren, komen de feestdagen weer dichterbij. Nog heel even en het Amsterdam Light […]

Boot Huren Koningsnacht Amsterdam

Boot huren tijdens Koningsnacht in Amsterdam

Rederij Mokum introduceert een ‘nieuwe’ traditie: Boot huren tijdens Koningsnacht in Amsterdam. Tijdens Koningsdag is het een drukte van jewelste. Op de Prinsengracht kun je in de middag bijna over de boten lopen. Leuk om een keer te doen. Kortom een boot huren tijdens Koningsdag in Amsterdam is heel erg […]

Lees meer