Specials bij Rederij Mokum | Vrijgezellenfeest | Trouwen in de Amsterdamse grachten | Wijnproeverij op het water

ONZE EVENEMENTEN
kleine gele lijn

Amsterdam is dé stad als het gaat om Events aan het water. Of het nu gaat om Koningsdag, de Gay Pride, Prinsengracht concert, Amsterdam Light Festival, de Parade, Over het IJ Festival of de Sail, al deze evenementen worden met elkaar verbonden door het water. De beste manier om deze evenementen te beleven is dan ook vanaf een boot!

Amsterdam is zeer populair als het gaat om Events. Voor bezoekers maar ook voor bewoners is het vaak te veel om bij te houden. Veel grote feesten vinden in het centrum van de stad plaats. Maar ook langs de IJ-oevers worden steeds meer verrassende evenementen georganiseerd.
Als echt Amsterdams bedrijf heeft Rederij Mokum voor al deze evenementen leuke vaartochten en arrangementen bedacht.
Wilt u op de hoogte gehouden worden? Check dan af en toe de Events op onze website of Like onze Facebook pagina.  Wij houden u tijdig op de hoogte van wat er in Amsterdam op- en om het water plaats vindt. 

Heeft u een idee voor een vaartocht door de Amsterdamse grachten en het nog niet kunnen vinden?

 Trouwen op de grachten van Amsterdam, Vrijgezellenfeest? Wijnproeverij op het water?

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee. Neem dan vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek. U kunt ons bereiken via ons contactformulier of per telefoon 0653392510 

gele-lijn

Happen aan boord

Bedrijfsuitje

Heerlijk varen en eten met collega's en zakenrelaties.
Bent u op zoek naar een originele en leuke locatie voor de bedrijfsuitje in Amsterdam? Boek dan één van onze leuke arrangementen op één van de schepen van Rederij Mokum. 

Bekijk hier meer informatie over onze bedrijfsuitjes

gele-lijn

Amsterdam Light Festival 2017 - 2018

U kunt het Light Festival gedurende een periode van acht weken bewonderen. Hebt u buitenlandse gasten over of wilt u uw familie trakteren op een fantastische avond? Huur dan een van de schepen van Rederij Mokum. Wij kunnen per avond 100 gasten trakteren op een fantastische rondvaart langs de kunstwerken van het Amsterdam Light Festival.  30 nov 2017 - 21 jan 2018 | Reserveer nu alvast een plekje bij Rederij Mokum*

Check hier voor meer informatie!

gele-lijn

watertaxi Aagje Deken

Vrijdagmiddag borrel

Het is een zomerse middag en u besluit aan het einde van de dag met uw collega’s een rondje te willen varen. Misschien heeft u buitenlandse (zakelijke) gasten over en wilt u hen Amsterdam eens van een ander kant laten zien. Of u wilt uw verjaardag op een originele manier vieren. Kies dan voor de enige echte Amsterdamse watertaxi.

Check hier  de online beschikbaarheid, prijs en voor meer informatie!

gele-lijn

Klassieke watertaxi Amsterdam

Klassieke watertaxi in Amsterdam

Onze klassieke watertaxi’s passen prachtig in het historische stadsbeeld van Amsterdam. Onze vloot beschikt over een salonboot en twee snikken. Onze drie schepen zijn ieder meer dan 100 jaar oud.

Onze schepen kunnen zowel geheel open als overdekt en verwarmd rondvaren. Kiest u voor onze watertaxi’s dan vaart u het gehele jaar door comfortabel door Amsterdam. En dat voor het allerlaagste tarief.

Check hier  de online beschikbaarheid, prijs en voor meer informatie!

gele-lijn

boot huren gay parade Amsterdam

Gay Pride-Canal Parade

De Canal Parade is een bonte stoet van meer dan 80 uitbundig versierde themaschepen die vanaf het Westerdok door de Prinsengracht naar de Amstel varen. Het ene jaar een tikkeltje uitdagender dan het andere jaar. Met 350.000 bezoekers per jaar is de Amsterdamse Gay Pride een van de grootse LGBT Events van Europa.

Bekijk hier meer informatie over de Gay Pride Canal Parade

gele-lijn

koningsdag boot huren amsterdam

Koningsdag

Aan boord van een boot beleeft u Koningsdag optimaal. Niet alleen hebt u vanaf het water goed zicht op de grachten, u geniet van de scheepjes op het water, de standjes op de kant en de live muziek op de bruggen. Koningsdag vieren op een boot is zeer speciaal. Rederij Mokum probeert zoveel mogelijk mensen een kans te geven om Koningsdag vanaf het water mee te maken. Gezien de drukte is het wel verstandig te informeren naar de beschikbaarheid.

Bekijk hier meer informatie over koningsdag Amsterdam

gele-lijn

ONZE POPULAIRE ARRANGEMENTEN

  hover image

  BBQ aan boord

  Met een BBQ-en en een biertje in de hand en ondertussen de grachten van Amsterdam verkennen?

  Meer informatie

  hover image

  Vrijdagmiddag Borrelboot Amsterdam

  Reserveer de gezelligste borrelboot van Amsterdam. 2 uur varen met een onbeperkte Hollandse bar.

  Meer informatie

  hover image

  Borreltocht met Shared Tapas

  Bij rederij Mokum kunt u rond borreltijd een lekker stukje varen door de grachten combineren met een tafel vol met tapas borrelhapjes.

  Meer informatie

  hover image

  Dikke boterhammen lunch

  Verantwoord en lekker lunchen, kan aan boord van de schepen van Rederij Mokum.

  Meer informatie

  hover image

  Vergaderen op het water

  Originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren.

  Meer informatie

  hover image

  Baskische Pinxos & Tapas diner

  Kies voor onze uitgebreide Pintxos-Tapas diner. U heeft de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment Baskische Pintxos en Spaanse tapas.

  Meer informatie

Score van bezoekers: 5