Borrelboot Amsterdam - Boot huren Amsterdam

DE BORRELBOOT VAN AMSTERDAM
kleine gele lijn

Zoals de naam al doet vermoeden is Rederij Mokum een echte Amsterdamse Rederij. Mokum is tenslotte het Bargoens voor Amsterdam. Waar kunt u dan ook beter een originele Amsterdamse borrelboot huren dan bij Rederij Mokum?

Of het nu gaat om een teamuitje, verjaardag of vrijgezellenfeestje, de borrelboot van Rederij Mokum vaart uit.

Aan boord van onze Oudhollandse schepen kunt u heerlijk door de grachten varen en ondertussen genieten van de onbeperkte Hollandse bar (all inclusive) en een grote schaal borrelhappen van de slagerij Meneer van Dalen uit de Pijp.

Mooiste routes van Amsterdam

Onze authentieke schepen passen als geen ander in de Amsterdamse grachten. De beperkte doorvaarthoogte zorgt dat we onder bijna alle bruggen door kunnen varen. Wilt u suggesties over een te varen route? Klik dan hier. Als schrijvers en uitgevers van de bekende Amsterdamse Vaargids kennen wij de grachten als geen ander. Uiteraard kunt u de route ook aan de verbeelding van onze schippers overlaten. Zij laten u graag de mooiste plekjes van Amsterdam zien.

vrijdagmiddag borrelboot Amsterdam

Vergadering of verjaardag bij ons aan boord

Zit die lange vergadering er bijna op? Dan is het tijd voor ontspanning. Hoe leuk is het om, na een lange middag vergaderen, één van de Borrelboten van Rederij Mokum voor te laten varen. De happen staan klaar en de drankjes staan koud. De borrel kan gelijk beginnen.

Wilt u eens op een originele wijze uw verjaardag vieren? Bel ons dan om te overleggen over de mogelijkheden. Wij pikken u en uw gasten op bij een locatie naar wens. Het feestje kan gelijk beginnen. Geen rommel meer opruimen want u stapt gelijk van boord. Zo hoort een verjaardag tenslotte te zijn.

Mogelijkheden aan boord

De borrelboten van Rederij Mokum zijn voorzien van alle mogelijke gemakken. Met mooi weer varen we uiteraard met een volledig open kap. Mocht het weer onverhoopt iets minder worden dan kunnen wij de kap (gedeeltelijk) sluiten. In de avonduren zetten wij de verwarming aan. boord. Muziekje aan boord kan ook. Neem rustig uw eigen playlist mee. Uw telefoon kan met Bluetooth op ons muzieksysteem. Muziek mag van de gemeente uitsluitend met de ramen en het dak dicht.

Wat kunt u van ons verwachten

 • Rondvaart van 2 uur door de Amsterdamse Grachten
 • Onbeperkt drankjes (bier, wijn en fris)
 • Op en afstappen thuishaven Rederij Mokum op 5 minuten lopen van het Centraal Station
 • Amsterdamse borrelhappen aan boord
 • Op- en afstappen Roommate Aitana(thuishaven) 5 minuten lopen vanaf CS. Opstappen op een andere plaats dan de haven: toeslag binnen de grachten € 62,50, buiten de grachten € 125,- (excl. BTW).
 • Speciale wensen kunt u opgeven bij de opmerkingen in het formulier.

gele-lijn

Informatie aanvragen

  Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Stel uw vraag en wij denken met u mee. Wilt u meer weten over onze boten of arrangementen? Heeft u vragen over de beschikbaarheid en prijzen, of wilt u een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

  Uw gegevens

  Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht. Bekijk hier onze privacyverklaring

  Score van bezoekers: 4.9

  gele-lijn

  Onze populaire arrangementen

  amsterdamse borreltocht

  AMSTERDAMSE BORRELBOOT

  De enige echte Amsterdamse Borrelboot. Gedurende twee uur vaart u, onder genot van Amsterdamse happen en drankjes, door het hart van de stad.

  Vanaf € 52,50 p/p ex btw

   

  Dikke boterhommen lunch

  LUNCH BOOT AMSTERDAM

  Trakteer uw gasten op een heerlijke lunch tijdens een vaartocht in Amsterdam.  Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunch.

  Vanaf € 49,50 p/p ex btw

   

  BBQ op het water

  BBQ MEDIUM

  De gezelligste BBQ boot van Amsterdam. Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen. 

  Vanaf € 62,50 p/p ex btw

   

  gele-lijn

  NIEUWS OVER DE BORRELBOOT

  Rederij Mokum Arrangementen varend bruin cafe

  Boek nu de gezelligste borrelboot van Amsterdam

  De gezelligste Borrelboot van Amsterdam is ook in 2018 weer dagelijks op de grachten te vinden. Varen door Amsterdam met een borreltje in de hand. Wie wil dat nou niet? Of het nu gaat om een teamuitje, personeelsfeestje, afdelingsuitje of een verjaardag, de Borrelboot past altijd. Het eenvoudigst is natuurlijk […]

  Lees meer