Borrelboot Amsterdam - Boot huren Amsterdam

DE BORRELBOOT VAN AMSTERDAM
kleine gele lijn

Zoals de naam al doet vermoeden is Rederij Mokum een echte Amsterdamse Rederij. Mokum is tenslotte het bargoens voor Amsterdam. Waar kunt u dan ook beter een originele Amsterdamse borrelboot huren dan bij Rederij Mokum?

Of het nu gaat om een teamuitje, verjaardag of vrijgezellenfeestje, de borrelboot van Rederij Mokum vaart uit.

Aan boord van onze Oudhollandse schepen kunt u heerlijk door de grachten varen en ondertussen genieten van de onbeperkte Hollandse bar (all inclusive) en een grote schaal borrelhappen van de slagerij Meneer van Dalen uit de Pijp.

Mooiste routes van Amsterdam

Onze authentieke schepen passen als geen ander in de Amsterdamse grachten. De beperkte doorvaarthoogte zorgt dat we onder bijna alle bruggen door kunnen varen. Wilt u suggesties over een te varen route? Klik dan hier. Als schrijvers en uitgevers van de bekende Amsterdamse Vaargids kennen wij de grachten als geen ander. Uiteraard kunt u de route ook aan de verbeelding van onze schippers overlaten. Zij laten u graag de mooiste plekjes van Amsterdam zien.

vrijdagmiddag borrelboot Amsterdam

Vergadering of verjaardag bij ons aan boord

Zit die lange vergadering er bijna op? Dan is het tijd voor ontspanning. Hoe leuk is het om na een lange middag vergaderen een van de Borrelboten van Rederij Mokum voor te laten varen. De happen staan klaar en de drankjes staan koud. De borrel kan gelijk beginnen.

Wilt u eens op een originele wijze uw verjaardag vieren? Bel ons dan om te overleggen over de mogelijkheden. Wij pikken u en uw gasten op bij een locatie naar wens. Het feestje kan gelijk beginnen. Geen rommel meer opruimen want u stapt gelijk van boord. Zo hoort een verjaardag tenslotte te zijn.

Mogelijkheden aan boord

De borrelboten van Rederij Mokum zijn voorzien van alle mogelijke gemakken. Met mooi weer varen we uiteraard met een volledig open kap. Mocht het weer onverhoopt iets minder worden dan kunnen wij de kap (gedeeltelijk) sluiten. In de avonduren zetten wij uiteraard de verwarming aan. boord. Muziekje aan boord kan. Neem rustig uw eigen playlist mee. Uw telefoon kan met Bluetooth op ons muzieksysteem. Muziek mag van de gemeente uitsluitend met de ramen en het dak dicht.

Wat kunt u van ons verwachten

  • Rondvaart van 1,5 uur door de Amsterdamse Grachten
  • Onbeperkt drankjes (bier, wijn en fris)
  • Op en afstappen thuishaven Rederij Mokum op 5 minuten lopen van het Centraal Station
  • Boerenchips met truffelmayonaise
  • Wilt u echter op en afstappen binnen de grachtengordel dan rekenen wij een kleine bijdrage om voor en af te komen varen.
  • Binnen de grachtengordel € 55,- en voor afvaarten vanaf de Rai € 110,-
  • Speciale wensen kunt u opgeven bij de opmerkingen in het laatste formulier.

Informatie aanvragen

Wij weten de kosten laag te houden door te werken met een automatisch offertesysteem. Het kan zijn dat uw dit niet prettig vindt.  Maak dan gebruik van onderstaande Informatie knop. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

gele-lijn

ONLINE PRIJSBEREKENING

U kunt zelf een prijsbereking maken door het arrangement en aantal personen te kiezen. Er zijn geen verborgen kosten.

BEREKEN UW PRIJS
EXTRA

Onze vaartochten starten vanaf onze thuishaven City Marina IJdock / Hotel Roomate Aitana tenzij anders aangegeven. (5 min lopen vanaf Amsterdam centraal)

De online prijsberekening is geheel vrijblijvend. Indien u tevreden bent met de prijsberekening vul dan onderstaande contactgegevens in. U maakt hiermee nog geen reservering. Wel kijken wij of er een schip beschikbaar is zodat u niet voor een teleurstelling komt te staan. Wij nemen contact met u op.

Totaal incl. BTW

Check beschikbaarheid online en vraag een vrijblijvende offerte aan. De boeking is pas definitief als we telefonisch contact hebben gehad.

Bellen kan ook!
020 210 15 45

gele-lijn

ONZE ARRANGEMENTEN

U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon betaalt. Alle prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting. Er zijn geen verborgen kosten!

Score van bezoekers: 4.9

gele-lijn

NIEUWS OVER DE BORRELBOOT

Rederij Mokum Arrangementen varend bruin cafe

Boek nu de gezelligste borrelboot van Amsterdam

De gezelligste Borrelboot van Amsterdam is ook in 2018 weer dagelijks op de grachten te vinden. Varen door Amsterdam met een borreltje in de hand. Wie wil dat nou niet? […]

Lees meer