Bagels en Beans Lunch op het water - Boot huren Amsterdam

BAGELS EN BEANS LUNCH TOUR
kleine gele lijn

Bagels & Beans lunchtour
Verantwoord en lekker lunchen kan bij Rederij Mokum. In samenwerking met Bagels & Beans serveren wij aan boord de beste bagels en vruchtensappen van Amsterdam. Vaak biologisch, altijd vers en zonder uitzondering met zorg bereid.
 
Wij sturen u de menukaart. Tijdig uw keuze opgeven en iedereen krijgt aan boord zijn-haar eigen bagel met vruchtensap en vers bereide koffie en of thee.

bagels en beans lunchtour Amsterdam

  • Rondvaart door de Amsterdamse grachten
  • Bagel naar keuze inclusief verse vruchtensap en onbeperkt koffie en thee
  • Op- en afstappen Room Mate Aitana (thuishaven) 5 minuten lopen vanaf CS.
  • Opstappen op een andere plaats dan de haven: toeslag binnen de grachten € 50,-, buiten de grachten € 100,-.
  • Uw reservering is pas definitief nadat wij deze hebben bevestigd en nadat u een aanbetaling heeft gedaan. Daarvoor bent u nog volledig vrij.
  • Speciale wensen: zoals afwijkende op- en afstaptijden? Geeft u deze dan aan bij de opmerkingen in het laatste formulier.

Informatie aanvragen

Wij weten de kosten laag te houden door te werken met een automatisch offertesysteem. Het kan zijn dat uw dit niet prettig vindt.  Maak dan gebruik van onderstaande Informatie knop. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Score van bezoekers: 4.9

Vrijblijvende offerte aanvragen

Check beschikbaarheid online en vraag een vrijblijvende offerte aan. De boeking is pas definitief als we telefonisch contact hebben gehad.

[iframe src="https://www.123boeken.nl/Rederij_Mokum_ng/remote.php?arrangementid_one=76111&kader=0&mobile=1&scroll=0" width=100%" height="780"]

gele-lijn

Hoe werkt het?

Stap 1: Kies het aantal passagiers, de datum en de afvaarttijd.
(U kunt later bij opmerkingen aangeven dat u langer of korter wilt varen.)

Stap 2: Breid uw vaartocht uit met extra opties
(De opties worden per arrangement uitgelegd.) 

Stap 3: Voer uw gegevens in en bevestig de optie!
(U ontvangt een bevestiging per mail. Pas hierna maakt u de reservering definitief)

Afvaarlocatie:

City Marina IJdok, IJdok 2a - Amsterdam ( 5 minuten lopen vanaf de achterzijde Centraal Station)

Wilt u op een andere locatie binnen het centrum van Amsterdam opstappen of afstappen dan is dit uiteraard mogelijk. De tijd die wij nodig hebben om naar deze locatie te varen of terug te keren gaat af van de geboekte vaartijd. (15 tot 25 minuten). Wilt u toch optimaal van uw vaartocht genieten dan kunt u voor- en afvaar- tijd bijkopen a € 27,50 per kwartier.

Bellen kan ook!
06-53392510
Score van bezoekers: 4.9

gele-lijn

ONZE ANDERE ARRANGEMENTEN

[hover category="ALLE-ARRANGEMENTEN" effects="square" style="style3" item_show_row="rd-col-lg-4 rd-col-md-4 rd-col-sm-6 rd-col-xs-12" bg_color="rgba(0,0,0,0.5)" circle_animation="left_to_right" google_font="Roboto" title_font_size="18" title_color="#ffffff" title_font_style="normal" desc_font_size="13" desc_color="#ffffff" desc_font_style="normal" button_font_size="15" button_color="#fdd844" button_font_style="normal" border_color="#ffffff"]