Amsterdam evening canal cruise

Evening Cruise Amsterdam / Nacht Cruise

Avond Rondvaart Amsterdam / Nacht

Als je Amsterdam bij nacht wilt verkennen is een Avond Rondvaart Amsterdam het perfecte uitje. De historische grachtengordel is extra sfeervol in de avonduren. Je zult ervaren hoe indrukwekkend mooi Amsterdam vanaf het water is.

Wist je bijvoorbeeld dat de Amsterdamse grachtengordel op de UNESCO Werelderfgoedlijst terug te vinden is? En dat Amsterdam naast 100 grachten maar liefst 1000 bruggen heeft? De bekendste brug is de ‘Magere Brug’ en op het allermooist in het avondlicht. De prachtige eeuwenoude grachtenhuizen zijn bovendien perfect te bewonderen dankzij onze historische salonboten die open en volledig gesloten(verwarmd) kunnen varen.

Wat kunt u van Rederij Mokum verwachten

  • 2 uur varen door de Amsterdamse grachten met een privé schip(per)
  • Vertrek en aankomst vanaf onze thuishaven (Room Mate Aitana hotel, 10 minuten lopen vanaf CS)
  • Parkeergarage met ruim voldoende plekken (betaald parkeren)
  • Prijs* is afhankelijk welk arrangement u kiest.

* Onze prijzen zijn op basis van een minimum groepsgrootte vanaf 15 gasten.
Wij verzorgen ook arrangementen voor minder gasten. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon dan hoger wordt.

Amsterdam evening canal cruise

Voorbeeld programma

10.45 uur
U wordt bij ons aan boord ontvangen met een kopje koffie.

11.00 uur
Wij gooien de trossen los en varen gelijk de Amsterdamse grachten op. Tijdens deze rondvaart kunt u genieten van de Amsterdamse gastvrijheid in de vorm van een lekkere uitgebreide Paasbrunch. Ondertussen schenken wij heerlijke wijnen.

13.00 uur
We zijn weer terug bij onze thuishaven Room Mate Aitana Hotel

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Stel uw vraag en wij denken met u mee. Wilt u meer weten over onze boten of arrangementen? Heeft u vragen over de beschikbaarheid en prijzen, of wilt u een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Starttijd vaartocht:
:

Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht. Bekijk hier onze privacyverklaring.