Bootverhuur in Amsterdam. Geniet van de grachten onder het genot van een hapje en een drankje.

REDERIJ MOKUM IS UW PARTNER VOOR BOOTVERHUUR IN AMSTERDAM
kleine gele lijn

Of het nu gaat om een verjaardag, bedrijfsevenement of transfer van A naar B, Rederij Mokum heeft voor u een passend schip beschikbaar. Een boot huren is bij Rederij Mokum betaalbaar, goed verzorgd en eenvoudig online te boeken. Check direct online de beschikbaarheid en stel zelf uw offerte samen. Geen ingewikkelde offerte trajecten of onverwachte kosten.

Zelf online uw boot boeken

Rederij Mokum werkt met een eenvoudig online offerte systeem. U voert de vaardatum in, selecteert het aantal personen en de prijs rolt er vanzelf uit. De offerte kunt u eenvoudig omzetten in een definitieve boeking na telefonisch contact of een mail. Bootverhuur in Amsterdam is nog nooit zo eenvoudig geweest.

 

grachtentocht rederij mokum

Do It Yourself aan boord van onze schepen

Misschien hebt u al een idee hoe uw vaartocht er uit zou moeten zien. Als u een boot huurt in Amsterdam is dat bij onze collega’s in de meeste gevallen inclusief catering. Wij kunnen ons voorstellen dat u met de catering een eigen karakter aan uw feest wilt geven. Aan boord van de schepen van Rederij Mokum kan dat zonder probleem. Wij rekenen u in geval van Do It Yourself catering wel 50 euro schoonmaakkosten. Wij nemen graag met u de mogelijkheden door zodat uw vaartocht aansluit bij uw wensen.

Vaste prijs per persoon

Onze standaard arrangementen hebben een overzichtelijke prijs per persoon. Wat dacht u van een rondvaart in de Amsterdamse grachten met een BBQ? Of een borrelboot waar u twee uur lang onbeperkt kunt genieten van onze Hollandse bar? Misschien wilt u een avond varen met een uitgebreid tapas buffet aan boord? Bekijk onze arrangementen.

Onze arrangementen hebben een all in prijs (per persoon) en gaan dus zonder uitzondering uit van een onbeperkte Hollandse bar. Uw gezelschap kan heerlijk drinken. Geen behoefte aan een onbeperkte bar? Kies voor onze Honesty Bar. Wij vullen de koelkast en u houdt zelf bij wat uw gezelschap drinkt en rekent dit achteraf af.

Bootverhuur in Amsterdam is bij Rederij Mokum betaalbaar en eenvoudig. Neem contact met ons op of bereken online uw prijs.

Score van bezoekers: 4.9

gele-lijn

ONZE ANDERE ARRANGEMENTEN

  hover image

  BBQ aan boord

  Met een BBQ-en en een biertje in de hand en ondertussen de grachten van Amsterdam verkennen?

  Meer informatie

  hover image

  Vrijdagmiddag Borrelboot Amsterdam

  Reserveer de gezelligste borrelboot van Amsterdam. 2 uur varen met een onbeperkte Hollandse bar.

  Meer informatie

  hover image

  Borreltocht met Shared Tapas

  Bij rederij Mokum kunt u rond borreltijd een lekker stukje varen door de grachten combineren met een tafel vol met tapas borrelhapjes.

  Meer informatie

  hover image

  Dikke boterhammen lunch

  Verantwoord en lekker lunchen, kan aan boord van de schepen van Rederij Mokum.

  Meer informatie

  hover image

  Vergaderen op het water

  Originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren.

  Meer informatie

  hover image

  Baskische Pinxos & Tapas diner

  Kies voor onze uitgebreide Pintxos-Tapas diner. U heeft de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment Baskische Pintxos en Spaanse tapas.

  Meer informatie