Een warme boot huren in Winters Amsterdam

Hoog opstoken kragen, warme mutsen en beslagen ramen tekenen het straatbeeld van Winters Amsterdam. Niet echt een moment waarop u er aan denkt om een boot te huren in Amsterdam. En dat is zonde. Nu de winterse rijp aan de takken hangt is Amsterdam op haar mooist.

Met de vorst in de lucht is het heerlijk om een goed verwarmde boot te huren om door de grachten van Amsterdam te varen. Aan boord een lekker glas glühwein met een kop snert of een kop warme chocomel met rum en in de hand een oliebol.

Het Amsterdam Light Festival is inmiddels over de helft. U hebt nog iets meer dan drie weken de tijd om een boot te huren en de Water Colors route te varen.

Verras u vrienden, familie of (zakelijke) gasten met een onvergetelijke tocht langs het Amsterdam Light Festival. Deze lustrum editie is indrukwekkender dan ooit.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden om een boot te huren.

Onze populaire arrangementen

Vergaderen op het water

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex. B.TW.

Amsterdamse borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. De kleedjes met de Hollandse borrel op tafel en de Amsterdamse muziek doen de nostalgische bruine kroeg herleven.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Virjdagmiddag borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Lunch boot Amsterdam

Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunchmaaltijd.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Borrel met shared tapas

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

BBQ Boot Amsterdam

Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

Vanaf € 62,50 p/p ex. B.TW.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45