Vergaderen op het water-Boot Huren Amsterdam

Posted on Posted in Geen categorie

Rederij Mokum biedt vanaf 1 maart de mogelijkheid om een boot te huren en te vergaderen op het water. Vergaderen op het water is origineel en efficiënt. U neemt uw collega’s mee. Wij regelen de rest.

Efficiënt vergaderen

Meer dan eens wordt een vergadering op kantoor onderbroken. U kent het wel: tijdens de vergadering komt die ene collega nog even goedendag zeggen, wordt er net een pakje bezorgd of gaat voor de zoveelste keer de telefoon. Het gesprek wordt weer opgepakt maar er is er een hoop kostbare tijd verloren gegaan. Rederij Mokum heeft hiervoor een betaalbare oplossing. Het ‘Vergaderen op het Water’ arrangement. U stapt aan boord, wij gooien meteen de trossen los en u kunt ongestoord vergaderen. Wist u dat onderzoek heeft uitgewezen dat vergaderen buiten kantoor een positieve invloed heeft op de resultaten?

Vergaderen op het water

Unieke locatie

U krijgt de opdracht om te zoeken naar een originele, centraal gelegen locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren. De vaste vergaderzalen heeft u inmiddels wel gezien. In dat geval is een leuk alternatief om een boot te huren bij Rederij Mokum in Amsterdam. De schepen van Rederij Mokum zijn stuk voor stuk fluisterstil en kunnen overal komen.

Uw vergaderlocatie komt naar u toe

Vanaf 1 maart kunt u bij ons een boot huren en het vergaderarrangement boeken: Zaken doen, varen en eventueel na afloop borrelen aan boord van één van onze schepen. Onze haven beschikt over een prima parkeergarage en ligt op slechts 5 minuten loopafstand van CS. Of nog beter laat u ophalen bij kantoor. U stapt gelijk aan boord.  Aan boord staat een uitgebreide koffietafel met taartjes klaar. Leuker kunnen we het vergaderen niet maken.

Duidelijke prijs per persoon

Een boot huren voor een vergadering hoeft niet gek duur te zijn. Geen ingewikkelde offertes maar u kunt zelf online de prijs berekenen. U huurt het schip exclusief af, waardoor u alle privacy heeft voor een meeting, productpresentatie, event of vergadering.

Tip: sluit de vergadering af met een ontspannen, informele borrel op het achterdek.