Thema Amsterdam Light Festival 2016-2017 intrigeert en inspireert…..

A view on Amsterdam

Ook in 2016-2017 heeft de organisatie van het Amsterdam Light Festival een aansprekend thema gekozen: ‘A view on Amsterdam’. Op eigenzinnige wijze geven de kunstenaars-ook dit jaar- met hun creaties een visie op de stad, haar architectuur, haar karakter en haar positie op het wereldtoneel.

amsterdam light festival lightwaves benthem crouwel 2015
De grachten met haar gebouwen en natuur worden door de kunstenaars op originele wijze onderdeel gemaakt van de lichtcreaties.

Het is natuurlijk de bedoeling dat de kunstwerken mooi zijn om naar te kijken. Toch zullen ook dit jaar kunstwerken op een speelse wijze een discussie losmaken of een dialoog opstarten.

Bezoek het Amsterdam Light Festival 2016-2017 per boot. Geniet van de wijze waarop de kunstenaars vanuit een visie met historisch perspectief, humor of ironie het thema “View on Amsterdam’ hebben ingevuld. Deze lustrum editie van het Amsterdam Light Festival belooft de meest spectaculaire editie tot nu toe te worden.

Onze populaire arrangementen

Vergaderen op het water

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex. B.TW.

Amsterdamse borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. De kleedjes met de Hollandse borrel op tafel en de Amsterdamse muziek doen de nostalgische bruine kroeg herleven.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Virjdagmiddag borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Lunch boot Amsterdam

Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunchmaaltijd.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Borrel met shared tapas

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

BBQ Boot Amsterdam

Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

Vanaf € 62,50 p/p ex. B.TW.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45