Save the date: Vanaf 1 december varen langs het Amsterdam Light Festival

Het is bijna zover! Over twee weken kunnen we weer varen langs het Amsterdam Light Festival. Op dit moment wordt er hard gewerkt om de kunstwerken langs de route op tijd klaar te krijgen.

Net als de vorige edities is het tijdens het Amsterdam Light Festival de nadruk gelegd op varen langs de lichtkunstwerken. Bootjes die nog in het water liggen kunnen natuurlijk gebruikt worden om het festival van dichtbij te bekijken. Wilt u een indruk krijgen van hoe het is om te varen langs het Amsterdam Light Festival? Bekijk hier dan ons filmpje van vorige jaar

Green Pigs-Amsterdam Light Festival

Green Pigs-Amsterdam Light Festival

Hebt u geen boot beschikbaar? Kies er dan voor om de Water Colors route te varen met een van de Amsterdamse rederijen. Aan boord van een verwarmd schip is het heerlijk om, met een glas wijn in de hand, de ruim een uur durende route te varen.

Wilt u op een betaalbare manier langs het Amsterdam Light Festival varen? Bekijk dan hier dan de mogelijkheden.

Onze populaire arrangementen

Vergaderen op het water

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex. B.TW.

Amsterdamse borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. De kleedjes met de Hollandse borrel op tafel en de Amsterdamse muziek doen de nostalgische bruine kroeg herleven.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Virjdagmiddag borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Lunch boot Amsterdam

Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunchmaaltijd.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Borrel met shared tapas

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

BBQ Boot Amsterdam

Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

Vanaf € 62,50 p/p ex. B.TW.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45