Sail Amsterdam Vuurwerk Dinner tocht

Sail Amsterdam vuurwerk BBQ tocht – €230,- p/p

SAIL Vuurwerk/Dinnertocht 2025 Amsterdam op 20, 21, 22 en 23 augustus

SAIL Vuurwerk/Dinnertocht 2025 Amsterdam belooft een avond vol smaak en spektakel te worden. Terwijl je geniet van een heerlijk diner aan boord, kun je getuige zijn van een adembenemende vuurwerkshow op de grachten. Deze combinatie van culinaire verwennerij en maritiem spektakel creëert een onvergetelijke avond voor stellen, groepen en individuele bezoekers.

Het diner aan boord van de SAIL Vuurwerk/Dinnertocht is een waar genot voor de smaakpapillen. Van lokale specialiteiten tot internationale gerechten, het menu biedt een scala aan smaken om van te genieten. Terwijl je proeft van heerlijke gerechten en een glas wijn heft, kun je genieten van een betoverend uitzicht op de majestueuze zeilschepen.

De vuurwerkshow aan het einde van de avond zorgt voor een adembenemende climax. Het spektakel verlicht de nachtelijke hemel en weerspiegelt op het kabbelende water, waardoor de grachten in een magische ambiance worden gehuld. Het is een romantische en onvergetelijke ervaring voor groepen die op zoek zijn naar een speciale avond, maar ook voor groepen die willen genieten van goed eten en spektakel.

SAIL Vuurwerk/Dinnertocht 2025 is een gelegenheid om te proeven van de gastronomisch eten en de maritieme grandeur van Amsterdam, en tegelijkertijd te genieten van een onvergetelijke vuurwerkshow. Deze avond biedt de perfecte combinatie van smaak en pracht, en is geschikt voor iedereen die een onvergetelijke culinaire reis wil ervaren.

Wat mag u van Rederij Mokum verwachten
  • Vertrek en aankomst vanaf onze thuishaven (Westerdokskade)
  • Vaartocht van 3,5 uur door rond en door het hart van het Sailgebied
  • Ontvangst met glaasje Kir Royal (op basis van Prosecco)
  • Heerlijk Sail diner
  • Ligplaats bij het vuurwerk op het IJ
  • Goed gevulde Hollandse bar (met heerlijke wijnen).
  • Toilet en verwarming aan boord
  • Schepen kunnen helemaal open of gesloten worden gevaren
  • Prijs € 230,- euro pp all-in (ex btw)
  • Onze prijzen zijn inclusief afdracht aan de Sail organisatie

Onze arrangementsprijzen zijn samengesteld op basis van de voorlopige regels van de Sail organisatie. Eventuele verhoging van dit tarief moeten wij dan ook aan u doorberekenen.

Sail Amsterdam Vuurwerk Dinner tocht

Programma

20.00 uur
U wordt bij ons aan boord ontvangen met een glaasje Kir Royal.

20.00 – 23.30 uur
Indien uw gezelschap compleet is gaan de trossen los en vertrekken wij richting het Sail gebied. We verkennen het gehele Sail gebied (Noord en Oost) Vervolgen varen we langs de windjammers in de IJ-haven. Voor het vuurwerk begint zoeken we een goede plek op het IJ. Hier kunt u genieten van het vuurwerk.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Stel uw vraag en wij denken met u mee. Wilt u meer weten over onze boten of arrangementen? Heeft u vragen over de beschikbaarheid en prijzen, of wilt u een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

"*" geeft vereiste velden aan

Starttijd vaartocht:
:

Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht. Bekijk hier onze privacyverklaring.