Sail Out Amsterdam 2025

Sail Out – €210,- p/p

SAIL Out Amsterdam 2025

SAIL OUT 2025 Amsterdam markeert de grand finale van SAIL Amsterdam 2025, en is een spectaculaire afsluiting van het evenement. Het hoogtepunt van de uittocht van majestueuze zeilschepen zorgt voor een betoverende afsluiting die bezoekers nog lang zal bijblijven.

De SAIL OUT 2025 is de perfecte manier om SAIL Amsterdam 2025 in stijl af te sluiten. Terwijl de majestueuze schepen Amsterdam verlaten, kun je getuige zijn van dit historische moment vanaf een uniek perspectief. Het geluid van klapperende zeilen en het zachte geklots van het water creëren een sfeer van opwinding en verwondering. Het is een kans om de vaardigheden en tradities van het zeilen van dichtbij te bewonderen en deel uit te maken van deze maritieme pracht.

SAIL OUT 2025 is geschikt voor iedereen die de Nederlandse maritieme geschiedenis en gastvrijheid wil omarmen. Het evenement is niet alleen een visuele traktatie, maar ook een emotionele reis. Het is een gelegenheid om de majestueuze schepen te bewonderen en deel uit te maken van de levendige atmosfeer van SAIL Amsterdam 2025. De uittocht van de schepen, terwijl ze langzaam uit het zicht verdwijnen, zorgt voor een blijvende herinnering aan dit historische evenement.

Of je nu een lokale bewoner bent die trots is op de maritieme geschiedenis van Amsterdam of een toerist die op zoek is naar een unieke belevenis, SAIL OUT 2025 biedt een onvergetelijke afsluiting van SAIL Amsterdam 2025. De grandeur en magie van de zeilschepen vermengen zich met de Nederlandse gastvrijheid, waardoor bezoekers een diepgaande culturele ervaring krijgen die hen nog lang zal bijblijven. Het is een unieke gelegenheid om de Nederlandse tradities en de maritieme schoonheid van de stad te vieren. Laat je betoveren door de nautische grandeur en maak de afsluiting van SAIL Amsterdam 2025 onvergetelijk.

Wat mag u van Rederij Mokum verwachten
  • Vertrek en aankomst vanaf onze thuishaven (Westerdokskade)
  • We zoeken een mooie plek op het IJ/Noordzeekanaal waar we de schepen kunnen  bekijken
  • Goed gevulde Hollandse bar (met heerlijke wijnen).
  • Toilet en verwarming aan boord
  • Lunch en luxe borrelhappen
  • Schepen kunnen helemaal open of gesloten worden gevaren
  • Prijs € 210,- euro pp all-in (ex btw)
  • Onze prijzen zijn inclusief afdracht aan de Sail organisatie

Onze arrangementsprijzen zijn samengesteld op basis van de voorlopige regels van de Sail organisatie. Eventuele verhoging van dit tarief moeten wij dan ook aan u doorberekenen.

Sail Out Amsterdam 2025

Programma

11.00 uur
U wordt bij ons aan boord ontvangen met een kopje koffie.

11.00 uur
Wij gooien de trossen los en varen richting het IJ

13.00 uur
Start van de Sail-Out parade

13.00 – 15.30 uur
De tall ships vertrekken één voor één uit de IJ haven en varen het Noordzeekanaal op. U bent onderdeel van een aramada van schepen die afscheid neemt van de deelnemers. U vaart met uw gezelschap mee in deze fantastische ’Sail-Out Parade’. Wij serveren een uitgebreid lunchbuffet met warme en koude gerechten.

15.30 uur
We zijn weer terug bij onze thuishaven

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Stel uw vraag en wij denken met u mee. Wilt u meer weten over onze boten of arrangementen? Heeft u vragen over de beschikbaarheid en prijzen, of wilt u een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

"*" geeft vereiste velden aan

Starttijd vaartocht:
:

Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht. Bekijk hier onze privacyverklaring.