Intocht Sail Amsterdam 2025

Intocht Sail Amsterdam – €230,- p/p

SAIL IN 2025 Amsterdam

Woensdag 20 augustus 2025 varen vijftig tall ships, afkomstig van over de hele wereld, over het Noordzeekanaal Amsterdam binnen. Een intocht van kop naar staart van maar liefst 12 kilometer. Een fantastische event wat u zeker niet mag missen. De entourage van de Sail-in is uniek. Vanaf een boot kunt u de schepen bijna aanraken. De enorme windjammers met de matrozen in de ra’s. De intocht wordt aangevoerd door de Clipper Stad Amsterdam.

SAIL IN 2025 Amsterdam belooft een buitengewone maritieme belevenis te worden, waarbij de majestueuze zeilschepen richting Amsterdam varen. Dit grootschalige evenement zal enkele van ‘s werelds grootste en meest indrukwekkende zeilschepen samenbrengen. Het spektakel is niet alleen een visueel feest, maar een duik in de rijke geschiedenis en de nautische cultuur van Nederland.

Voor liefhebbers van zeilen is SAIL IN 2025 een droom die uitkomt. De aanblik van deze majestueuze schepen die over de grachten varen, met hun zeilen bol in de wind, zal een onvergetelijke indruk achterlaten. Het is een kans om de vaardigheden en tradities van het zeilen te bewonderen, en misschien zelfs een beetje nautische kennis op te doen.

Maar SAIL IN 2025 is meer dan alleen een spektakel op het water. Het is ook een viering van de Nederlandse cultuur en gastvrijheid. Het evenement biedt tal van activiteiten, exposities en culinaire hoogstandjes. De bezoekers hebben de kans om te genieten van heerlijke gerechten en drankjes terwijl ze de schepen bewonderen. Het is een gelegenheid om te genieten van de kenmerkende smaken van Nederland, terwijl je wordt omringd door de pracht van SAIL.

Of je nu een lokale bewoner bent die trots is op de maritieme geschiedenis van Amsterdam of een toerist die op zoek is naar een unieke ervaring, SAIL IN 2025 is een evenement dat je niet mag missen. Het biedt de perfecte gelegenheid om je onder te dompelen in de Nederlandse maritieme tradities en de charme van Amsterdam op een manier die je nog lang zult koesteren. Ervaar de grandeur en de magie van SAIL IN 2025 en laat je betoveren door de nautische schoonheid van de stad.

Wat mag u van Rederij Mokum verwachten
  • Vertrek en aankomst vanaf onze thuishaven (Westerdokskade)
  • Varen via Noordzeekanaal richting IJmuiden
  • Terugvaren met de Tall ships terug naar Amsterdam
  • Goed gevulde Hollandse bar (met heerlijke wijnen).
  • Brunch en borrelhappen
  • Toilet en verwarming aan boord
  • Schepen kunnen helemaal open of gesloten worden gevaren
  • Prijs € 230,- euro pp (ex btw)
  • Onze prijzen zijn inclusief afdracht aan de Sail organisatie

Onze arrangementsprijzen zijn samengesteld op basis van de voorlopige regels van de Sail organisatie. Eventuele verhoging van dit tarief moeten wij dan ook aan u doorberekenen.

Intocht Sail Amsterdam 2025

Programma

09.00 uur
U wordt bij ons aan boord ontvangen met een kopje koffie.

09.30 uur
We schepen in en vertrekken richting de start van de parade Aan boord een kopje koffie met iets lekkers. De reis naar het startpunt is een belevenis op zich. Duizenden scheepjes banen zich een weg naar het vertrekpunt. Onze ervaren schippers laveren u hier doorheen.

11.00 uur
We arriveren bij het startpunt. Vanaf hier begeleiden wij de tall ships naar Amsterdam. Dit is de drukste en gezelligste botenparade die u maar een keer meemaakt. U vaart mee in deze unieke Sail-in Parade

12.30 uur
Wij serveren een heerlijk brunch met warme en koude gerechten.

15.30 uur
We zijn weer terug bij onze thuishaven

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Stel uw vraag en wij denken met u mee. Wilt u meer weten over onze boten of arrangementen? Heeft u vragen over de beschikbaarheid en prijzen, of wilt u een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

"*" geeft vereiste velden aan

Starttijd vaartocht:
:

Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht. Bekijk hier onze privacyverklaring.