Sail Amsterdam 2020 - Boot huren Amsterdam

SAIL AMSTERDAM 2020

Amsterdam is van 12 tot 16 augustus in de ban van Sail 2020. Tientallen indrukwekkende Tall Ships en honderden kleinere historische vaartuigen zijn gedurende vijf dagen vrij te bezichtigen voor het publiek. Tijdens Sail 2020 zullen de schepen van Rederij Mokum de gehele dag te boeken zijn voor privé vaartochten, evenementen en bedrijfsuitjes.

Sail Amsterdam vindt maar eens in de vijf jaar plaats. 2020 is alweer de 10e editie. Deze beloofd spectaculairder te worden dan ooit. Hoe leuk is het om in augustus 2020 uw relaties uit te nodigen en een rondje door het Sailgebied te varen. Wij adviseren u er wel tijdig bij te zijn. Plaats gerust een optie en beslis later.

HET FEEST GAAT BEGINNEN - MIS HET NIET!

sail amsterdam 2020

VAARSCHEMA

Gedurende de Sail willen wij proberen te varen volgens bepaalde schema’s. Op deze wijze is de Sail 2020 voor iedereen betaalbaar:

WOENSDAG 12 AUGUSTUS 2020 - SAIL-IN

We starten vanaf hartje Amsterdam een richting IJmuiden. We volgen de Tall Ships totdat ze aanleggen in de IJ haven. Een groot feest met duizenden bootjes. Onze schipper laveren u er zonder stress doorheen.

Vaar mee met Rederij Mokum tijdens de intocht van de Tall ships

DONDERDAG 13 AUGUSTUS - VRIJDAG 14 AUGUSTUS - ZATERDAG 15 AUGUSTUS

Shift 1 - ONTBIJTTOCHT SAIL AMSTERDAM
Varen door IJ en IJhaven met een heerlijk champagne ontbijt. Start rond 8.45 - Einde rond 11.00

Shift 2 - LUNCHTOCHT SAIL AMSTERDAM
Varen door IJ en IJhaven met een magnifieke brunch. Live cooking aan boord Start rond 12.15 - Einde rond 15.00 uur

Shift 3 - BORRELTOCHT SAIL AMSTERDAM
Varen door IJ en IJhaven. Wij zorgen voor een ruime keuze aan borrelhappen. Start rond 15.45 - Einde rond 18.30 uur

Shift 4 - VUURWERK DINER TOCHT SAIL AMSTERDAM
Varen door IJ en IJ haven. Aan boord een heerlijk BBQ terwijl u van het spektakel geniet. Start rond 20.00 - Einde rond 00.30 uur

ZONDAG 16 AUGUSTUS 2020 - SAIL-OUT

Varen met de Tallships van Amsterdam naar IJmuiden. Een heerlijke vaartocht met borrel en BBQ. Succes verzekerd

Wilt u uw vrienden, medewerkers of relaties een fantastische dag bezorgen, neem dan contact met ons op. Wij hebben scherpe aanbiedingen die het voor iedereen mogelijk maakt om de Sail vanaf het water te beleven.

boot huren in Amsterdam

ONZE SAIL ARRANGEMENTEN

intocht sail amsterdam

Intocht Sail

’s Ochtends vroeg varen we naar de start van de Sail parade. Gedurende de intocht zorgen wij voor een complete lunch en een ruime keuze aan borrelhapjes.

ontbijttocht sail amsterdam

Ontbijttocht Sail

Een prachtig moment om de Sail te zien ontwaken. Geniet van dit rustige moment en boek een heerlijke ontbijttocht bij Rederij Mokum. ....... ..  ....... .. 

lunchtocht sail amsterdam 2020

Lunchtocht Sail

Rederij Mokum biedt een overheerlijke lunchtocht. Met een heerlijk glas wijn in de hand geniet u van de nautisch erfgoed, live muziek en een overheerlijke warme lunch.

borreltocht sail amsterdam 2020

Borreltocht Sail

Varen en borrelen aan boord van één van onze gezellige schepen is een originele manier voor uw bezoek aan Sail Amsterdam.

vuurwerk sail diner tocht

Vuurwerk diner tocht Sail

Wilt u de speciale sfeer van Sail in de avond beleven? Boek dan tijdig een diner-vuurwerktocht bij Rederij Mokum.

sail out sail amsterdam 2020

Sail Out

Mis de Sail-Out 2020 niet en boek een schip bij Rederij Mokum. Laat deze Farewell parade niet aan u voorbij gaan.

boot huren in Amsterdam

GESCHIEDENIS SAIL AMSTERDAM

Sail Amsterdam is een 5-jaarlijks, meerdaags maritiem evenement in Amsterdam. Het is opgetuigd rondom een armada van monumentale zeezeilschepen, die na een parade door het Noordzeekanaal voor enkele dagen afmeert langs de kade van het IJ en in de grote IJ-havens.

Het evenement werd voor het eerst gehouden in augustus 1975 ter ere van de viering van het 700-jarig bestaan van de stad Amsterdam, in zekere zin ter navolging van de in 1913 in gehouden Eerste Nederlandse Tentoonstelling op Scheepvaartgebied in Amsterdam, waar men ook de tentoongestelde schepen kon bezoeken. De gedachte was dat men zo de aandacht zou kunnen richten op de haven en de stad en er werden uit de hele wereld zeezeilschepen voor het evenement 'Sail Amsterdam 700' uitgenodigd.

Na het succes van 'Sail Amsterdam 700' werd besloten in 1980 weer een Sail Amsterdam te organiseren. Om de organisatie in goede banen te leiden is in 1977 de permanente organisatie Stichting Sail Amsterdam (SSA) opgericht. Sindsdien is het de SSA gelukt om elke 5 jaar een manifestatie te organiseren.

Bron : WIKIPEDIA

boot huren in Amsterdam

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45

ONZE ANDERE ARRANGEMENTEN

U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon betaalt. Alle prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting. Er zijn geen verborgen kosten!

Score van bezoekers: 5

gele-lijn