Sail Amsterdam 2020 - Boot huren Amsterdam

SAIL AMSTERDAM 2025

Van 20 tot 24 augustus zal Amsterdam weer de thuisbasis zijn voor de Sail. Tijdens dit evenement  zijn tientallen indrukwekkende Tall Ships en honderden kleinere historische vaartuigen, gedurende vijf dagen, vrij te bezichtigen voor het publiek. Tijdens Sail 2025 zullen de schepen van Rederij Mokum de gehele dag te boeken zijn voor privé vaartochten, evenementen en bedrijfsuitjes.

Sail Amsterdam vindt maar eens in de vijf jaar plaats. Jammer genoeg is de 10e editie in 2020 als gevolg van corona komen te vervallen. In 2025 gaan we dit dubbel en dwars inhalen. Deze uitgestelde editie beloofd spectaculairder te worden dan ooit. Hoe leuk is het om in augustus 2025 uw relaties uit te nodigen en een rondje door het Sail gebied te varen. Wij adviseren u er wel tijdig bij te zijn. Plaats gerust een optie en beslis later.

SAIL 2020 Official partner

boot huren in Amsterdam

ONZE SAIL ARRANGEMENTEN

intocht amsterdam sail

Intocht Sail

’s Ochtends vroeg varen we naar de start van de Sail parade. Gedurende de intocht zorgen wij voor een complete lunch en een ruime keuze aan borrelhapjes.

ontbijttocht sail 2020 amsterdam

Ontbijttocht Sail

Een prachtig moment om de Sail te zien ontwaken. Geniet van dit rustige moment en boek een heerlijke ontbijttocht bij Rederij Mokum. ....... ..  ....... .. 

lunchtocht sail 2020 amsterdam

Lunchtocht Sail

Rederij Mokum biedt een overheerlijke lunchtocht. Met een heerlijk glas wijn in de hand geniet u van de nautisch erfgoed, live muziek en een overheerlijke warme lunch.

borreltocht sail 2020

Borreltocht Sail

Varen en borrelen aan boord van één van onze gezellige schepen is een originele manier voor uw bezoek aan Sail Amsterdam.

vuurwerk sail diner tocht

Vuurwerk diner tocht Sail

Wilt u de speciale sfeer van Sail in de avond beleven? Boek dan tijdig een diner-vuurwerktocht bij Rederij Mokum.

sail out sail amsterdam 2020

Sail Out

Mis de Sail-Out 2025 niet en boek een schip bij Rederij Mokum. Laat deze Farewell parade niet aan u voorbij gaan.

boot huren in Amsterdam

GESCHIEDENIS SAIL AMSTERDAM

Sail Amsterdam is een 5-jaarlijks, meerdaags maritiem evenement in Amsterdam. Het is opgetuigd rondom een armada van monumentale zeezeilschepen, die na een parade door het Noordzeekanaal voor enkele dagen afmeert langs de kade van het IJ en in de grote IJ-havens.

Het evenement werd voor het eerst gehouden in augustus 1975 ter ere van de viering van het 700-jarig bestaan van de stad Amsterdam, in zekere zin ter navolging van de in 1913 in gehouden Eerste Nederlandse Tentoonstelling op Scheepvaartgebied in Amsterdam, waar men ook de tentoongestelde schepen kon bezoeken. De gedachte was dat men zo de aandacht zou kunnen richten op de haven en de stad en er werden uit de hele wereld zeezeilschepen voor het evenement 'Sail Amsterdam 700' uitgenodigd.

Na het succes van 'Sail Amsterdam 700' werd besloten in 1980 weer een Sail Amsterdam te organiseren. Om de organisatie in goede banen te leiden is in 1977 de permanente organisatie Stichting Sail Amsterdam (SSA) opgericht. Sindsdien is het de SSA gelukt om elke 5 jaar een manifestatie te organiseren.

Bron : WIKIPEDIA

boot huren in Amsterdam

Bekijk de officiële trailer van SAIL Amsterdam 2020

boot huren in Amsterdam

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45

Boot huren Sail 2020

ONZE ANDERE ARRANGEMENTEN

U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon betaalt. Alle prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting. Er zijn geen verborgen kosten!

Score van bezoekers: 5

gele-lijn