Sail Amsterdam 2020 - Boot huren Amsterdam

SAIL AMSTERDAM 2020
HET FEEST GAAT BEGINNENborrelboot amsterdam

Amsterdam is van 12 tot 16 augustus in de ban van Sail 2020. Tientallen indrukwekkende Tall Ships en honderden kleinere historische vaartuigen zijn gedurende vijf dagen vrij te bezichtigen voor het publiek. Tijdens Sail 2020 zullen de schepen van Rederij Mokum de gehele dag te boeken zijn voor privé vaartochten, evenementen en bedrijfsuitjes.

Sail Amsterdam 2020 - Mis het niet

Sail Amsterdam vindt maar eens in de vijf jaar plaats. 2020 is alweer de 10e editie. Deze beloofd spectaculairder te worden dan ooit. Hoe leuk is het om in augustus 2020 uw relaties uit te nodigen en een rondje door het Sailgebied te varen. Wij adviseren u er wel tijdig bij te zijn. Plaats gerust een optie en beslis later.

Drukte met bezoekers in Amsterdam vrijdag op Sail. Het nautisch evenement vindt nog tot en met maandag plaats op en rond het Amsterdamse IJ.

VAARSCHEMA

Gedurende de Sail willen wij proberen te varen volgens bepaalde schema’s. Op deze wijze is de Sail 2020 voor iedereen betaalbaar:

Woensdag Sail-in

We starten vanaf hartje Amsterdam een richting IJmuiden. We volgen de Tall Ships totdat ze aanleggen in de IJ haven. Een groot feest met duizenden bootjes. Onze schipper laveren u er zonder stress doorheen.

Donderdag-Vrijdag-Zaterdag:

Shift 1 Rederij Mokum Sail ontbijt
Varen door IJ en IJhaven met een heerlijk champagne ontbijt. Start rond 9.00 - Einde rond 11.30

Shift 2 Rederij Mokum Sail Lunch tocht
Varen door IJ en IJhaven met een magnifieke brunch. Live cooking aan boord Start rond 12.30 - Einde rond 15.30 uur

Shift 3 Rederij Mokum Sail Borreltocht
Varen door IJ en IJhaven. Wij zorgen voor een ruime keuze aan borrelhappen. Start rond 16.30 - Einde rond 19.00 uur

Shift 4 Rederij Mokum Sail Vuurwerk BBQ tocht
Varen door IJ en IJ haven. Aan boord een heerlijk BBQ terwijl u van het spektakel geniet. Start rond 20.00 - Einde rond 00.30 uur

Zondag Sail-out

Varen met de Tallships van Amsterdam naar IJmuiden. Een heerlijke vaartocht met borrel en BBQ. Succes verzekerd

Wilt u uw vrienden, medewerkers of relaties een fantastische dag bezorgen, neem dan contact met ons op. Wij hebben scherpe aanbiedingen die het voor iedereen mogelijk maakt om de Sail vanaf het water te beleven.

boot huren in Amsterdam

GESCHIEDENIS SAIL AMSTERDAM

Sail Amsterdam is een 5-jaarlijks, meerdaags maritiem evenement in Amsterdam. Het is opgetuigd rondom een armada van monumentale zeezeilschepen, die na een parade door het Noordzeekanaal voor enkele dagen afmeert langs de kade van het IJ en in de grote IJ-havens.

Het evenement werd voor het eerst gehouden in augustus 1975 ter ere van de viering van het 700-jarig bestaan van de stad Amsterdam, in zekere zin ter navolging van de in 1913 in gehouden Eerste Nederlandse Tentoonstelling op Scheepvaartgebied in Amsterdam, waar men ook de tentoongestelde schepen kon bezoeken. De gedachte was dat men zo de aandacht zou kunnen richten op de haven en de stad en er werden uit de hele wereld zeezeilschepen voor het evenement 'Sail Amsterdam 700' uitgenodigd.

Na het succes van 'Sail Amsterdam 700' werd besloten in 1980 weer een Sail Amsterdam te organiseren. Om de organisatie in goede banen te leiden is in 1977 de permanente organisatie Stichting Sail Amsterdam (SSA) opgericht. Sindsdien is het de SSA gelukt om elke 5 jaar een manifestatie te organiseren.

Bron : WIKIPEDIA

boot huren in Amsterdam

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45

ONZE ANDERE ARRANGEMENTEN

U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon betaalt. Alle prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting. Er zijn geen verborgen kosten!

Score van bezoekers: 5

gele-lijn