Sail Amsterdam 2020 - Boot huren Amsterdam

SAIL AMSTERDAM 2025

Van 20 tot 24 augustus zal Amsterdam weer de thuisbasis zijn voor de Sail. Tijdens dit evenement  zijn tientallen indrukwekkende Tall Ships en honderden kleinere historische vaartuigen, gedurende vijf dagen, vrij te bezichtigen voor het publiek. Tijdens Sail 2025 zullen de schepen van Rederij Mokum de gehele dag te boeken zijn voor privé vaartochten, evenementen en bedrijfsuitjes.

Sail Amsterdam vindt maar eens in de vijf jaar plaats. Jammer genoeg is de 10e editie in 2020 als gevolg van corona komen te vervallen. In 2025 gaan we dit dubbel en dwars inhalen. Deze uitgestelde editie beloofd spectaculairder te worden dan ooit. Hoe leuk is het om in augustus 2025 uw relaties uit te nodigen en een rondje door het Sail gebied te varen. Wij adviseren u er wel tijdig bij te zijn. Plaats gerust een optie en beslis later.

SAIL 2020 Official partner

boot huren in Amsterdam

ONZE SAIL ARRANGEMENTEN

intocht amsterdam sail

SAIL IN 2025 Amsterdam:

Ervaar een onvergetelijke maritieme belevenis met SAIL Amsterdam 2025. Ontdek de magie van 's werelds grootste zeilevenement in de sfeervolle grachten van Amsterdam.

ontbijttocht sail 2020 amsterdam

SAIL Ontbijttocht 2025 Amsterdam:

Begin je dag met een smakelijk avontuur op de grachten van Amsterdam. Geniet van een heerlijk ontbijt met uitzicht op de majestueuze zeilschepen van SAIL.

lunchtocht sail 2020 amsterdam

SAIL Lunchtocht 2025 Amsterdam:

Combineer culinaire verwennerij met maritieme pracht. Geniet van een heerlijke lunch terwijl je de majestueuze zeilschepen van SAIL Amsterdam 2025 bewondert.

borreltocht sail 2020

SAIL Borreltocht 2025 Amsterdam:

Maak van je avond een feest op het water. Geniet van hapjes, drankjes en de betoverende sfeer van SAIL Amsterdam 2025 tijdens deze onvergetelijke borreltocht.

vuurwerk sail diner tocht

SAIL Vuurwerk/Dinnertocht 2025 Amsterdam:

Laat je betoveren door de romantiek van een vuurwerkshow op het water. Geniet van een gastronomisch diner terwijl de lucht oplicht met magische kleuren.

sail out sail amsterdam 2020

SAIL OUT 2025 Amsterdam:

Het grand finale van SAIL Amsterdam 2025. Ervaar een adembenemende afsluiting met een spectaculaire uittocht van de majestueuze zeilschepen.

boot huren in Amsterdam

GESCHIEDENIS SAIL AMSTERDAM

Sail Amsterdam is een 5-jaarlijks, meerdaags maritiem evenement in Amsterdam. Het is opgetuigd rondom een armada van monumentale zeezeilschepen, die na een parade door het Noordzeekanaal voor enkele dagen afmeert langs de kade van het IJ en in de grote IJ-havens.

Het evenement werd voor het eerst gehouden in augustus 1975 ter ere van de viering van het 700-jarig bestaan van de stad Amsterdam, in zekere zin ter navolging van de in 1913 in gehouden Eerste Nederlandse Tentoonstelling op Scheepvaartgebied in Amsterdam, waar men ook de tentoongestelde schepen kon bezoeken. De gedachte was dat men zo de aandacht zou kunnen richten op de haven en de stad en er werden uit de hele wereld zeezeilschepen voor het evenement 'Sail Amsterdam 700' uitgenodigd.

Na het succes van 'Sail Amsterdam 700' werd besloten in 1980 weer een Sail Amsterdam te organiseren. Om de organisatie in goede banen te leiden is in 1977 de permanente organisatie Stichting Sail Amsterdam (SSA) opgericht. Sindsdien is het de SSA gelukt om elke 5 jaar een manifestatie te organiseren.

Bron : WIKIPEDIA

boot huren in Amsterdam

Bekijk de officiële trailer van SAIL Amsterdam 2020

boot huren in Amsterdam

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45

Boot huren Sail 2020

ONZE ANDERE ARRANGEMENTEN

U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon betaalt. Er zijn geen verborgen kosten!

Score van bezoekers: 5

gele-lijn