sail amsterdam vuurwerk bbq tocht

SAIL AMSTERDAM VUURWERK BBQ TOCHT - €239,- p/pkleine gele lijn

SAIL diner-vuurwerk tocht op 20, 21, 22 en 23 augustus

Wilt u de speciale sfeer van Sail in de avond beleven? Boek dan tijdig een diner-vuurwerktocht bij Rederij Mokum. Een heerlijke zomerse tocht langs de Sail parade terwijl u ondertussen geniet van een heerlijk verrassingsmenu.

Letterlijk als klap op de vuurpijl nemen wij u mee naar het IJ. Hier wordt elke avond (onder voorbehoud) een prachtig vuurwerk afgestoken. Het dak van onze schepen(behalve van de Aagje Deken) kan open dus het zicht is optimaal. Genieten van de schepen en het vuurwerk? Kies uw dag, kies uw schip en maak uw reservering. De crew van Mokum heet u alvast welkom aan boord!

Wat mag u van Rederij Mokum verwachten

  • Vertrek en aankomst vanaf onze thuishaven (Room Mate Aitana hotel bij CS)
  • Vaartocht van 2,5 uur door rond en door het hart van het Sailgebied
  • Ontvangst met glaasje Kir Royal(op basis van Prosecco)
  • Heerlijk Sail diner
  • Ligplaats bij het vuurwerk op het IJ
  • Goed gevulde Hollandse bar
  • Toilet en verwarming aan boord.
  • Schepen kunnen helemaal open of gesloten worden gevaren
  • Prijs € 239,- per persoon all-in(ex btw)
  • Onze prijzen zijn inclusief afdracht aan de Sail organisatie

   Onze arrangementsprijzen zijn samengesteld op basis van de voorlopige regels van de Sail organisatie en daarom onder voorbehoud. Eventuele verhoging van dit tarief moeten wij dan ook aan u doorberekenen.

sail amsterdam 2025

Programma

19.45 uur
U wordt bij ons aan boord ontvangen met een glaasje Kir Royal.

20.00 - 23.30 uur
Indien uw gezelschap compleet is gaan de trossen los en vertrekken wij richting het Sail gebied. We verkennen het gehele Sail gebied(Noord en Oost) Vervolgen varen we langs de windjammers in de IJ-haven. Voor het vuurwerk begint zoeken we een goede plek op het IJ. Hier kunt u genieten van het vuurwerk.

boot huren in Amsterdam

informatie vragen

  Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Stel uw vraag en wij denken met u mee. Wilt u meer weten over onze boten of arrangementen? Heeft u vragen over de beschikbaarheid en prijzen, of wilt u een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

  Uw gegevens

  Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht. Bekijk hier onze privacyverklaring

  gele-lijn