Boek een privé rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival 2018-2019

Posted on Posted in Festival op het water, Prive rondvaart

Een privé rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival is ontzettend leuk om te doen. Een privé rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival 2018-2019 is daarnaast betaalbaarder dan u denkt.

Of het nu gaat om een gezelschap van 10 of 200 personen, Rederij Mokum heeft voor u een passende oplossing. Bij ons vaart u altijd in een stijlvol historisch schip(schepen).

Een privé rondvaart is de ideale manier om de 35 kunstwerken van het Amsterdam Light Festival te bekijken. In tegenstelling tot een reguliere rondvaart, kunt u tijdens een privé rondvaart zelf het tempo bepalen. Ziet u een interessant kunstwerk? Dan leggen wij het schip gewoon even stil. Onze schippers zijn ook gids en vertellen tijdens de tocht leuke wetenswaardigheden. Wilt u entertainment of een gids aan boord? Geen probleem. Met een privé rondvaart heeft u de regie in handen.

privé rondvaart Amsterdam Light Festival 2018-2019

Privé rondvaart met hapjes en drankjes

Uiteraard kunt u uw privé rondvaart combineren met elke gewenste vorm van catering. Of het nu gaat om een koud bittergarnituur of een gezellige BBQ, wij zorgen dat u krijgt wat u wenst. Houdt u van afwisseling? Kiest u dan voor ons Tapas en Pinxtos arrangement. Gezellig met zijn allen om een grote tafel vol hapjes terwijl de kunstwerken van de lichtjestocht aan u voorbij glijden.
Liever iets eenvoudiger? Kies dab voor ons ALF Bruisend Amsterdam arrangement

Do It Yourself rondvaart

Wij kunnen ons voorstellen dat u het tijdens uw privé vaartocht leuk vindt om zelf de catering te verzorgen. Goed idee! Wij hebben voor u het Do It Yourself arrangement beschikbaar. Lekker zelf de hapjes en drankjes voorbereiden en meenemen aan boord. Wij hebben voor u een koelkast beschikbaar. Op onze website vindt u meer informatie over wat de mogelijkheden zijn aan boord.

Boek hier een arrangement voor een privé rondvaart in Amsterdam tijdens het Amsterdam Light Festival 2018-2019

Boot met schipper huren in Amsterdam

Posted on Posted in Prive rondvaart

De lente is eindelijk begonnen. De temperaturen lopen op en de winterjassen kunnen weer naar zolder. Mooi weer om een boot met schipper te huren in Amsterdam.

Lente in Amsterdam
Varen door Amsterdam is natuurlijk heerlijk in de lente. De terrassen zitten vol met mensen die, na aan lange winter, een glimp van de zon willen opvangen. De zonneschermen gaan weer open en Amsterdam schudt de winter van zich af.

Goed opgeleide schippers
Een boot huren met een schipper is een fijne manier om de Amsterdams grachten te verkennen. Amsterdamse schippers kennen de leukste plekjes van de stad. De schippers van Rederij Mokum zijn goed opgeleid en breed ontwikkeld. Kennis van de Amsterdamse Vaargids maakt dat ze veel te vertellen hebben.

boot schipper Amsterdam

Een boot huren met schipper is zeer populair in de Amsterdamse grachten. Maar wist u dat er net buiten de grachten van Amsterdam ook een zeer leuk vaargebied is? Onze schippers kunnen u er alles over vertellen. De route naar bijvoorbeeld Ouderkerk aan de Amstel combineert de stad, weilanden en een dorp in aan anderhalf uur durende vaartocht.

Varen voor een vaste lage prijs per persoon
Varen door Amsterdam is goedkoper dan u denkt. Rederij Mokum heeft uitsluitend arrangementen met een duidelijke prijs per persoon. Wat dacht van een BBQ boot of een Borrelboot waar u twee uur lang onbeperkt kunt genieten van onze Hollandse bar? Geen verrassingen achteraf maar van te voren vaste afgesproken prijzen. Bij Rederij Mokum kunt u een boot huren met een schipper voor een overzichtelijke vaste prijs per persoon.

Geniet van de lente door een boot met schipper te huren in Amsterdam.