Ontbijttocht Sail Amsterdam 2020

ONTBIJTTOCHT SAIL AMSTERDAM - €95,- p/pkleine gele lijn

Ontbijttocht Sail - De zon komt op en het leven op de schepen komt langzaam op gang. De matrozen starten met hun werkzaamheden. Een prachtig moment om de Sail te zien ontwaken. Geniet van dit rustige moment en boek een heerlijke ontbijttocht bij Rederij Mokum.

Varend door de IJhaven komt de Sail pas echt tot leven. Schuin omhoog kijkend naar de zeeschepen beseft u pas hoe groot deze zee-reuzen eigenlijk zijn.

Sail Amsterdam is een van grootste publieksevenementen van Nederland. In 5 dagen willen miljoenen mensen de Sail schepen bekijken. Het kan dus wat druk zijn. Wie in alle rust de Sail schepen van dichtbij  wil bekijken, boekt bij ons een ontbijttocht.

Wat mag u van Rederij Mokum verwachten
 • Vertrek en aankomst vanaf onze thuishaven (Room Mate Aitana hotel bij CS)
 • Vaartocht van 2,5 uur door rond en door het hart van het Sailgebied
 • Luxe ontbijt met glaasje Kir Royal(op basis van Prosecco)
 • Goed gevulde Hollandse bar
 • Toilet en verwarming aan boord.
 • Schepen kunnen helemaal open of gesloten worden gevaren
 • Prijs € 95,- per persoon all-in (ex btw)
 • Onze prijzen zijn inclusief afdracht aan de Sail organisatie

  Onze arrangementsprijzen zijn samengesteld op basis van de voorlopige regels van de Sail organisatie en daarom onder voorbehoud. Eventuele verhoging van dit tarief moeten wij dan ook aan u doorberekenen.

sail amsterdam 2020

Programma

08.45 uur
U wordt bij ons aan boord ontvangen met een kopje koffie.

09:00-11.00 uur
Indien uw gezelschap compleet is gaan de trossen los en vertrekken wij richting het Sailgebied. We verkennen het gehele Sail gebied (Noord en Oost) Vervolgen varen we langs de windjammers in de IJ-haven. Is er nog tijd over? Dan varen we via de grachten weer rustig terug.

11.00 uur
We zijn weer terug bij onze thuishaven Room Mate Aitana Hotel

boot huren in Amsterdam

informatie vragen

  Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Stel uw vraag en wij denken met u mee. Wilt u meer weten over onze boten of arrangementen? Heeft u vragen over de beschikbaarheid en prijzen, of wilt u een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

  Uw gegevens

  Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht. Bekijk hier onze privacyverklaring

  gele-lijn