Ondek de ‘Thin Line’ langs de Water Colors route

Dit jaar heeft Het Amsterdam Light Festivalorganisatie wel een zeer markante persoon bij het festival betrokken. Ai Wei Wei is een veelzijdige Chinese kunstenaar die actief is in allerlei kunstvormen waaronder architectuur, fotografie en film. Ai maakt een wel zeer speciaal kunstwerk voor de Water Colors route.

Speciale vaarroute: Water Colors
Het Amsterdam Light Festival kent ook dit jaar weer een route die uitsluitend per boot te bezichtigen is. Deze Water Colors route voert u via het 17e eeuwse grachtenstelsel langs lichtkunstwerken van 33 verschillende kunstenaars. De natuurlijke omgeving, Amsterdams historisch erfgoed wordt op een prachtige wijze belicht.

Thin Line langs Water Colors route
Ter ere van deze editie van het Amsterdam Light Festival heeft Ai Wei Wei een kunstwerk gemaakt dat aaneensluitend de hele route verlicht. Een rode verlichte draad loopt langs de gehele zeven kilometerlange Water Colors route. De kunstenaar neemt de bezoekers als ware aan de hand en leidt hen langs de 33 kunstwerken.

amsterdam light festival ai weiwei

Ai Wei Wei

Ai Wei Wei  geeft op een aparte wijze invulling aan het Water Colors thema: Existentieel. De organisatie van het Amsterdam Light Festival kent Ai dan ook terecht de eervolle status: Special Guest toe.

De Water Colors is te varen vanaf 30 november 2017 tot 22 januari. Heeft u zelf geen boot maar wilt u wel varen? Kijk dan hier

Onze populaire arrangementen

Vergaderen op het water

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex. B.TW.

Amsterdamse borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. De kleedjes met de Hollandse borrel op tafel en de Amsterdamse muziek doen de nostalgische bruine kroeg herleven.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Virjdagmiddag borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Lunch boot Amsterdam

Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunchmaaltijd.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Borrel met shared tapas

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

BBQ Boot Amsterdam

Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

Vanaf € 62,50 p/p ex. B.TW.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45